Cove, lecție de la concurenții emisiunii „Cursa iubirii”: „Indiferent cât de dur ar fi adevărul, odată ce-l spui, el te eliberează” / Video exclusiv

.

Cove este gazda emisiunii „Cursa iubirii”, care are premiera în această seară de la ora 20:00, la Prima TV. Într-un interviu pentru UNICA.ro, Cove a povestit câteva momente haioase de la filmările reality-show-ului matrimonial, precum și despre noile sale proiecte în calitate de actor și de manager al Teatrului „Ion Creangă”. Prezentatorul TV ne-a spus și de ce a ales sistemul de învățământ public pentru fiii lui și care dintre ei pare că i-ar putea călca pe urme.

Emisiunea „Cursa iubirii” este un format Prima TV original. 12 cupluri au intrat în aventura vieții lor pentru a vedea dacă sunt cu adevărat uniți. Cuplul câștigător, cel care va demonstra că poate forma o echipă solidă, va încasa premiul cel mare, de 15.000 de euro, și o vacanță de o săptămână pe o insulă exotică. Alături de Cove, gazda show-ului, a fost și un psihoterapeut, care i-a îndrumat și ajutat pe concurenți să înțeleagă cum își pot consolida relația.

Ce a învățat Cove cu ajutorul concurenților de la „Cursa iubirii”

Din 2013, Cove este căsătorit cu Florentina Ene, de profesie medic ginecolog. Împreună au un fiu, Mihai Răzvan, în vârstă de 8 ani. Din primul mariaj cu Maria Movileanu, prezentatorul TV mai are un fiu, Bogdan, în vârstă de 14 ani. Atât Mihai, cât și Bogdan urmează școli de stat. Pentru UNICA.ro, Cove a spus de ce a ales sistemul public de învățământ, dar și care dintre fiii lui este pasionat de actorie.

Povestește-ne un moment amuzant de la filmările emisiunii „Cursa iubirii”.

Au fost multe momente amuzante, pentru că unele probe chiar i-au pus în dificultate pe concurenți. De la momentul în care trebuiau să care niște pahare cu apă pe o folie de plastic unsă cu un ulei, mai curgea și apă din pahare, alunecau și făceau tot felul de cascadorii. Amuzante, dar cumva la limita pericolului, pentru că se puteau și accidenta. Am mai fost sus la Straja, unde ei trebuiau să le ofere fetelor flori, dar florile erau într-un acvariu plin cu apă și ei trebuiau să bage capul, să ia cu dinții floarea și să alerge cu ea către parteneră. Sunt multe momente amuzante. În egală măsură avem multe momente de emoție, în care își fac declarații, își spun lucruri pe care nu și le-au spus. Se dezvăluie faptul că au existat și minciuni în relația lor. Sunt adevărate probe de sinceritate.

Citește și: S-au iubit Alina Sorescu și Cove în secret? Cântăreața a spus adevărul și a dezvăluit de ce a dezamăgit-o Cătălin Măruță

Cove: „Indiferent cât de dur sau greu ar fi adevărul, odată ce-l spui, el te eliberează”

Te-a ajutat emisiunea să descoperi lucruri despre relația personală de cuplu?

N-aș putea spune asta. Fiecare relație e diferită în felul ei. Ceea ce mi-a plăcut foarte mult la concurenți a fost că au fost extrem de deschiși, chiar dacă la început erau puțin reticenți. Au lăsat barierele deoparte și au dat frâu liber sentimentelor. Au spus întotdeauna ceea ce gândeau, ceea ce simțeau, chiar dacă nu era pe placul celorlalți, poate nici pe placul partenerului sau partenerei. Chiar și acele momente de sinceritate extrem de dure le-au făcut bine, zic eu. Dacă vrei, asta ar fi o chestiune pe care o putem învăța din „Cursa iubirii”. Indiferent cât de dur sau greu ar fi adevărul, odată ce-l spui, el te eliberează. Povestea aia poate să ajute la un moment dat cuplul.

Am avut alături de mine un psiholog, terapeut în relații de cuplu, care i-a ajutat pe concurenți de-a lungul călătoriei noastre atunci când au avut nevoie de susținere, de ajutor.

Citește și: Adela Popescu și Radu Vâlcan au împlinit opt ani de căsnicie. Mesajul neașteptat primit de la Cove

De ce a ales Cove sistemul public de învățământ pentru fiii lui

Cum a fost începutul de școală pentru băieții tăi?

Ca orice început, cu emoția aferentă. Ei erau nerăbdători să se întoarcă la școală, nu neapărat pentru că doresc să învețe cât mai mult, ci pentru că erau nerăbdători să se vadă cu colegii, să povestească ce au făcut în vacanță.

Ce sistem de învățământ ai ales pentru copiii tăi?

Sistemul public. Am considerat că școlile pe care le-am ales pentru copiii mei, fiind școli de stat, publice, sunt foarte bune și că pot dobândi acolo toate cunoștințele de care au nevoie.

Îți calcă vreunul dintre fiii tăi pe urme?

Nu știu, e greu de spus. Cel mare, care are 14 ani, cochetează cu ideea de actorie, dar rămâne de văzut.

Citește și: Fiul lui Cove a împlinit 14 ani. Mesajul actorului: „Am învățat atât de multe lucruri de la tine!”

Cove, perioadă activă în rolul de manager al Teatrului „Ion Creangă”

Te vom revedea curând pe scena teatrului?

Sper, îmi doresc. Deocamdată mă puteți vedea la Teatrul „Elisabeta”, într-un spectacol care se cheamă „Bucătarii”. Este o comedie savuroasă. Vă invit! Cu siguranță vor mai fi și alte proiecte.

Cum merge activitatea Teatrului „Ion Creangă”?

Suntem în plină activitate. La începutul lunii octombrie, între 7 și 14 octombrie, avem Festivalul Internațional de Teatru pentru Copii. Este la a 15-a ediție. Vor fi foarte multe trupe din străinătate care vin să prezinte spectacolele lor. Este o perioadă, spun eu, foarte bună, în care ne întâlnim cu colegii noștri din străinătate. Vedem ce spectacole fac ei, le prezentăm ce facem noi. Este un schimb de experiență fabulos. Pentru publicul nostru, zic eu, că este o șansă de a vedea ce se practică, teatral vorbind, în teatrele din Europa.

Vor participa și băieții tăi?

Cu siguranță.

Citește și: Cove spune adevărul despre averea lui și critică influencerii: „Am sărit dintr-o extremă în cealaltă. Dacă muncești ești fraier” / Exclusiv

Cove, vacanță specială în Grecia: „Am decis să nu mai mergem la o variantă all-inclusive”

Povestește-ne un moment special din această vară?

Ce moment mai special ar putea fi decât vacanța pe care am petrecut-o împreună în Grecia. Am fost aproape două săptămâni acolo. De data asta am decis să nu mai mergem la o variantă all-inclusive, ci am stat într-o locuință închiriată. Mergeam la o plajă diferită în fiecare zi, îi puneam să meargă mai multe pe jos, să depună efort, să fie așa, o călătorie în adevăratul sens al cuvântului, nu o vacanță în care stăm așa la un resort și atât.

Foto: Captură video; Instagram; Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton