„Am fost și fotografiați”. Alina Sorescu a spus adevărul despre relația cu Cove

.

Alina Sorescu a vorbit despre relația pe care a avut-o cu fostul prezentator de televiziune Cove, despre care s-a spus că ar fi format un cuplu. Acum, artista a dezmințit acele zvonuri și a precizat că au fost doar colegi.

Invitată în emisiunea „La Măruță” de pe Pro TV, la rubrica „sosuri picante”, Alina a preferat să mănânce mai multe sosuri picante, evitând astfel să citească anumite întrebări.

Alina Sorescu, adevărul despre relația cu Cove

Alina Sorescu a mărturisit că Gabriel Coveșanu, cunoscut sub numele de Cove, a scos-o, în urmă cu mai mulți ani la film.

Cântăreața a fost provocată să îl caracterizeze în trei cuvinte pe Cove, iar răspunsul ei a fost: „Simpatic, deștept și bun manager”.

Tu ai fost cu Cove, nu?”, a întrebat-o Cătălin Măruță.

„Noi am fost colegi la TVR. Pe vremea aia eram colegă și cu tine. Și m-a invitat odată la film. În rest, nimic altceva”, a precizat Alina Sorescu.

„Dar am fost și fotografiați la film”, a precizat artista, care a spus că acest lucru s-a întâmplat în urmă cu foarte mulți ani.

Citește și: „Ideea divorțului nu a apărut de la mine!” Alina Sorescu, despre momentul critic din căsnicia cu Alexandru Ciucu

Citește și: Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, împreună, la mai bine de un an de la divorț. Cum au fost surprinși

Citește și: Alina Sorescu, despre ultimele luni, după divorțul de Alex Ciucu: „Nu aș dori niciunei mame să treacă prin ce am trecut eu!”

Citește și: Alina Sorescu, susținută de mai multe vedete după victoria în procesul cu Alexandru Ciucu: „Fii puternică!”

De cealaltă parte, însă, Cove a spus că a avut o relație de o lună cu Alina Sorescu.

„Am fost timp de o lună împreună cu Alina. Am ieşit de câteva ori la filme, petreceri şi la mese. Am încercat să fim un cuplu, însă nu s-a putut. Fiecare are părerea lui şi se pare că nu ne potrivim ca mod de abordare a multor probleme. Nici nu ştiu dacă a fost o relaţie de iubire sau altceva”, declara Cove, în trecut, conform click.ro.

Artista, dezamăgită de Cătălin Măruță

De asemenea, la sosurile picante, Alina Sorescu a primit întrebarea: „Numește o vedetă care te-a dezamăgit și de ce?” Iar răspunsul ei l-a uimit pe Cătălin Măruță.

„Tu, la un moment dat”, a spus ea sinceră.

„A fost o perioadă când noi nu am mai colaborat, nu mai veneam pe la emisiune. Era o perioadă în care se vorbeau multe lucruri despre relația noastră (a Aleinei cu Alexandru Ciucu), relația din care tocmai am ieșit și toată lumea mă întreba foarte mult despre asta. Și mi se părea, dacă se punea problema să vin la voi la emisiune, dacă nu vorbeam și despre partea personală, mi se părea că nu puteam să vin să cânt, să îmi fac meseria. Doar dacă și vorbeam despre relația mea. Nu e o chestiune strict legată de voi, e o chestiune în general legată de presă. Ăsta e showbiz-ul. Poate, și eu la momentul ăla, neffind foarte sigură pe situație și pe ce o să se întâmple, eram foarte ușor de rănit. Probabil deja simțeam că lucrurile nu merg într-o direcție bună”, a explicat Alina Sorescu.

Pe de altă parte, cântăreața a recunoscut că Măruță a sunat-o pentru a-i spune că se poate baza oricând pe el, atunci când îi este greu.

„Te-am sunat eu vreodată să vii la emisiune și am zis dacă nu vorbești despre chestia asta nu vii? Eu, Măruță?”, a fost reacția lui Cătălin Măruță.

„Nu, dar prin intermediari”, a spus amuzată Alina Sorescu.

Îndrăgita artistă a divorțat, în urmă cu mai bine de un an de Alexandru Ciucu, după 12 ani de mariaj. Cei doi au luptat apoi în instanță pentru custodia celor două fete ale lor.

https://youtu.be/n99z5mP5T0M

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Alina Sorescu

Sursă foto: Facebook, cancan.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton