Ami și Lidia Buble și-au schimbat look-ul. Una a optat pentru roșcat, cealaltă pentru blond platinat

.

Artistele Ami și Lidia Buble și-au schimbat recent look-ul. Una dintre soliste a optat pentru roșcat arămiu, iar cealaltă pentru blond platinat. Ambele schimbări de look au fost primite cu entuziasm de fanii celor două. Postările au mii de aprecieri și sute de comentarii, majoritatea complimente.

Tranziția de la un anotimp la altul a adus două schimbări spectaculoase de imagine pentru Ami și Lidia Buble. Cântărețele au publicat primele imagini cu noile culori de păr, roșcat și blond, în aceeași zi. Ami a scris: „NEW ME”, în descrierea fotografiei sale, iar Lidia: „a new era”, în descrierea videoclipului ei.

Ami și Lidia Buble, schimbări radicale de look. Care a optat pentru roșcat și care pentru blond platinat

Ami și Lidia Buble au optat pentru două schimbări de look radicale. Ami a făcut tranziția de la șaten la blond platinat, în timp ce Lidia a trecut de la șaten ciocolatiu la roșcat arămiu. Ambele schimbări au fost complimentate de fanii solistelor.

„Wow!!!! Superbăăăăăă!!!!”, a comentat Ilinca Vandici la imaginea cu Ami. „Bombă!!”, a scris și Feli Donose. În secțiunea de comentarii a Lidiei Buble regăsim mesajele „Hopaaaaa!!!!!!!”, de la Roxana Erdei (Ruxi Opulență) și „Ești ceva ZEIȚĂ tu”, de la stilista Anda Crăpătureanu.

O nouă eră pentru Lidia Buble

Lidia Buble a optat pentru roșcatul arămiu, o nuanță de sezon, care este din ce în ce mai populară. În ultimii ani, celebrități precum Kendall Jenner, Megan Fox și Sydney Sweeny au optat pentru această culoare de păr, în timp pentru alte actrițe precum Lindsay Lohan, Emma Stone, Julianne Moore și Amy Adams este deja parte din brandul lor personal.

Citește și: Lidia Buble, șocată după ce a fost atacată într-un restaurant din Saint-Tropez: „Fără cuvinte am rămas”

Citește și: Lidia Buble a mers la un control medical din cauza comentariilor răutăcioase din mediul online: „Poate am o problemă” / Video

Lidia Buble nu este pasionată doar de muzică, ci și de modă și beauty. Nu este nici prima oară când își surprinde fanii cu o schimbare neașteptată de look. În primăvara anului trecut, solista renunța la părul blond pentru șatenul ciocolatiu, spunând adio nu doar blondului, ci și tuturor fotografiilor sale de pe Instagram.

Ami a împlinit 34 de ani

Ami, pe de altă parte, a ales o nuanță mai puțin populară în această perioadă. Blondul platinat, deși la polul opus al tendințelor actuale în materie de culori de păr, o prinde de minune. Pe 28 septembrie, cântăreața a împlinit 34 de ani și a anunțat, cu această ocazie, nu doar că și-a schimbat look-ul, ci și că va lansa o nouă piesă în curând.

Citește și: Anamaria Prodan, schimbare de look pentru un nou proiect. Cum arată acum impresara / Foto

Citește și: Mira, schimbare spectaculoasă de look: „M-am întors în timp”. Cum a reacționat iubitul ei, Levi Elekes

„Ziua mea de naștere în noua mea eră. Înaintez în vârstă, dar încă mă simt tânără. Odată cu ziua mea, vă anunț cu emoție și nostalgie că în scurt timp lansez și piesă nouă! Știu că o așteptați. Și mai știu că-mi sunteți alături necondiționat în toată călătoria mea, iar pentru asta vă sunt recunoscătoare. Mulțumesc pentru toate gândurile voastre, nu doar de azi, ci din toate timpurile! A voastră AMIga”, a scris Ami pe Instagram.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton