Câți bani primește Adrian Stoica după câștigarea America’s Got Talent. Românul nu pleacă acasă cu un milion de dolari

.

Adrian Stoica are 45 de ani și a reușit să impresioneze juriul de la America’s Got Talent cu talentul său deosebit. Românul a câștigat premiul cel mare, de 1 milion de euro, dar nu aceasta este suma cu care va pleca acasă.

Adrian Stoica a prezentat pe scena show-ului din America numere de dresaj canin cu totul speciale, împreună cu Hurricane, căţeluşa lui din rasa Border Collie. Talentul său special i-a convins pe oameni să îi acorde voturile lor. Astfel, românul a fost declarat marele câștigător al sezonului 18 America’s Got Talent.

Cine este Adrian Stoica, marele câștigător America’s Got Talent

Adrian Stoica s-a mutat în urmă cu mai mulți ani în Italia, însă nu este un necunoscut publicului din România. Acesta a apărut pentru prima dată la televizor în emisiunea iUmor, în februarie 2020, după care a urcat și pe scena Românii au talent, în anul 2022.

„Suntem Adrian Stoica şi Hurricane, venim din Torino (Italia). Ea este căţeluşa mea, mai are încă opt fraţi şi surori”, a spus Adrian Stoica în prezentarea de la „Românii au talent”.

„Am 44 de ani. Hurricane este foarte sociabil, îi plac oamenii, copiii, pizza, orice. În spectacolele pe care le facem nu folosim mâncare, nu o facem pentru a primi biscuiţi, ci din plăcere”, a mai spus atunci românul.

Înainte de a urca pe scena America’s Got Talent, Adrian a povestit cum, în ziua în care a aflat că a intrat în marea finală, unul dintre câinii săi a murit.

„Călătoria noastră de la America’s Got Talent este incredibilă. Nu căutăm perfecţiunea. Ci ne place ceea ce facem împreună. Atunci când am aflat că suntem în finală, am ajuns acasă şi am aflat că Rory, câinele meu cel mai mare, a murit. A murit la zece zile după semifinală. Ea fusese mentorul lui Hurricane. Hurricane m-a ajutat să depăşesc momentele dificile. Îmi cunoaşte emoţiile. După ce a murit Rory am realizat că viaţa este scurtă şi că trebuie să îţi urmezi visele. Iar visul nostru este acela de a face un musical cu căţei. Iar America’s Got Talent este şansa noastră de a ne îndeplini acest vis”, a mărturisit el, potrivit Libertatea.

Momentul în care Adrian Stoica a fost desemnat câștigătorul America’s Got Talent

Un singur act putea fi câștigător, iar Adrian și Hurricane i-au învins pe magiciana Anna DeGuzman și pe trupa de dans Murmuration pentru a câștiga premiul de 1 milion de dolari. În plus, duo-ul om-câine a devenit primul număr de acest tip care a câștigat celebra competiție de când Olate Dogs a câștigat sezonul 7 al emisiunii, în 2012.

Citește și: Când începe noul sezon America Express. Premiera emisiunii prezentată de Irina Fodor, anunțată de Antena 1

Citește și: Ce i s-a întâmplat lui Marius Elisei după ce a apărut public cu noua iubită. „Era pe contractul Oanei. A fost închis!”

Citește și: Lucian Mîndruță, postare ironică la adresa Oliviei Steer. Cum i-a răspuns fosta prezentatoare TV: „Confesiune”

Citește și: Cu cine a călătorit Emilia Ghinescu la Paris, după despărțirea de iubitul ei, Sebastian: „A fost perfect”

Câți bani a câștigat Adrian Stoica la show-ul american

Deși marele premiu de la America’s Got Talent este de un milion de dolari, câștigătorul pleacă acasă cu o sumă total diferită.

Site-ul goodhousekeeping.com scrie că, potrivit regulamentului show-ului de talente, „premiul, care totalizează 1.000.000 USD, este plătibil într-o anuitate financiară de peste patruzeci de ani, sau concurentul poate alege să primească valoarea în numerar actuală a unei astfel de anuități”.

Astfel, Forbes a făcut o analiză pentru a afla cât de mult obțin câștigătorii AGT. Astfel, s-a dovedit că în cazul în care câștigătorul decide să ia premiul de 1 milion de dolari timp de patru decenii, ar primi doar 25.000 de dolari pe an înainte de taxe. Pe de altă parte, în cazul în care câștigătorul alege să ia banii în totalitate, denumită „valoarea actuală în numerar”, câștigurile lui ar fi egale cu aproximativ 300.000 USD înainte de taxe.

Însă, pe lângă banii pe care îi va primi în urma câștigării America’s Got Talent, Adrian Stoica are posibilitatea de a avea propriul show în Las Vegas.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton