Ultimul mesaj al femeii găsite decedată pe plaja din Mamaia. Ce a postat pe Instagram

.

A fost dezvăluită identitatea tinerei găsite moartă pe plaja din Mamaia. În cursul zilei de joi, 28 septembrie, câțiva oameni care se plimbau pe plaja din Mamaia au descoperit trupul neînsuflețit al unei femei.

Aceștia au alertat de urgență autoritățile, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru femeie, decât să constate decesul.

„Ne-am dat seama că s-a întâmplat ceva”

Numele tinerei este Laura Roșca. Ea avea 34 de ani era din Turda și era cunoscută în lumea muzicii ca Dj Lalla și avea o comunitate mare de oameni care îi urmăreau activitatea în mediul online.  

Prima ipoteză a Poliției este că ar fi murit înecată, negăsindu-se urme de violență asupra ei.

„În cauză, cercetările continuă, în vederea stabilirii, cu exactitate, a împrejurărilor producerii evenimentului”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa, citați de Libertatea.

Laura Roșca a fost identificată după tatuaje. În ultima postare făcută pe rețelele de socializarea, aceasta a scris cuvintele „Make sure it’s all worth it!” (n.r. – Asigură-te că merită totul!) și a folosit hashtagul “#FvckDepression”.

„Am fost anunţaţi de nişte turişti că o persoană este la firul apei. Că este înecată. Când am ajuns aici era o maşină de Poliţie şi ne-am dat seama că s-a întâmplat ceva. La faţa locului era o persoană la firul apei, s-a înecat, acum nu ştim dacă este singură persoana sau dacă sunt mai multe persoane. Momentan facem verificări.

Dacă a intrat singură în apă, foarte greu să mai alerteze cineva, mai ales că sezonul s-a terminat, nu prea mai este lume pe plajă. Marea este agitată, steagul roşu este arborat, nu se ţine cont. Nu ştim cu cine era sau ce s-a întâmplat”, a declarat Goariu Georgian, salvamar, potrivit Antena 3.

Trupul neînsuflețit al femeii a fost dus la morgă pentru necropsie, iar poliţiştii au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care femeia a murit. În urma expertizei, medicii legişti vor stabili cauza exactă a decesului.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton