De ce nu mai ține Oana Ioniță legătura cu tatăl biologic al fiicei sale: „Am discutat”. Isabel nu-și dorește să-l cunoască

.

Oana Ioniță are doi copii, o fiică și un fiu, Isabel și Maxim, în vârstă de 12 și, respectiv, 9 ani. Isabel este fiica dansatoarei dintr-o fostă relație, iar Maxim este fiul ei și al fostului soț, Florin Budnaru. În emisiunea „La Măruță”, Oana Ioniță a explicat de ce i-a spus fiicei sale abia la 12 ani cine este tatăl ei biologic.

Pe 1 ianuarie 2023, Oana Ioniță i-a spus fiicei sale că Florin Budnaru nu este tatăl ei biologic. Isabel este fiica dansatoarei din fosta relație cu un bărbat de origine spaniolă, David. Deși s-a mutat alături de el în Spania, în 2012, Oana declara că relația nu a funcționat de la bun început. Între cei doi era și o diferență de vârstă de 8 ani, însă nu acesta ar fi fost motivul despărțirii. Oana și David au decis de comun acord ca el să nu facă parte din viața Isabelei.

Oana Ioniță și tatăl fiicei sale, Isabel, nu țin legătura. „Atunci am hotărât”

În emisiunea „La Măruță”, Oana Ioniță a declarat că îi este în continuare greu să se acomodeze cu faptul că fiul ei, Maxim, are domiciliul la tatăl lui. De asemenea, dansatoarea a explicat de ce a așteptat 12 ani pentru a-i spune fiicei sale cine este tatăl ei biologic.

„Nu este în continuare ușor. Este destul de greu să nu-i văd (n.red.: pe Isabel și Maxim împreună). Vreau să-i văd cât mai mult împreună. Vreau să trăiască împreună, să se joace împreună. Isabel îl iubește foarte mult pe Max și îl protejează de fiecare dată când are ocazia”, a declarat Oana Ioniță, la Pro TV.

Oana Ioniță l-a cunoscut pe Florin Budnaru când Isabel avea 2 ani și jumătate. La acea vreme, Oana a decis să nu-i spună fiicei sale că Florin nu este tatăl ei biologic. „A fost cea mai bună soluție”, a declarat dansatoarea. Și ea și Florin au fost prezenți în momentul în care Isabel a aflat cine este tatăl ei biologic.

„Am încercat timp de ani de zile să deschid subiectul. Fiind un subiect foarte delicat, am vorbit cu câțiva psihologi, cu prieteni, să încerc să găsesc o soluție, să fie cel mai ușor mod prin care copilul să primească vestea. Te gândești, atunci când e un copil mai mic, că nu o să înțeleagă de ce ai făcut asta, de ce nu i-ai spus”, a continuat.

Citește și: Oana Ioniță a vorbit despre divorț și despre relația cu fiul ei. Maxim a ales să stea cu tatăl lui

Oana Ioniță: „Când a concluzionat mi s-a părut surprinzător că nu a zis că vrea să-și cunoască tatăl”

Oana Ioniță nu ține legătura cu tatăl biologic al Isabelei. „Nu, atunci am hotărât. Eu mi-am dorit-o pe Isabel. Mi-am dorit să păstrez copilul. Da (n.red.: relația nu a funcționat). Nu mi-am dorit să fiu căutată. Am luat o decizie de comun acord prin care trecutul rămâne trecut”, a mai declarat.

„Îmi pare rău că am luat decizia (n.red.: să-i spună) atât de târziu”, a mai declarat Oana Ioniță. Dansatoarea a luat decizia de a nu mai amâna discuția pentru că este o persoană publică și pentru că unii dintre colegii de la școală ai Isabelei deja știau că Florin nu este tatăl ei biologic.

Cătălin Măruță a întrebat-o și dacă tatăl biologic al Isabelei nu a avut „curiozitatea” de a-și vedea fiica crescând. „A avut, am discutat, am zis că mai bine… eu așa mi-am dorit”, a mai declarat Oana Ioniță. Dansatoare simte că a scăpat de o povară, mărturisind că i-a fost greu să poarte acest secret.

„Când am avut discuția cu ea, ori pentru că i-am explicat situația într-un anumit fel, și m-a lăsat să vorbesc, m-a ascultat cred că jumătate de oră, a respectat dorința mea. Când a concluzionat mi s-a părut surprinzător că nu a zis că vrea să-și cunoască tatăl. Momentan a zis că este foarte bine așa cum este. Nu simte nevoia să-l cunoască pe tatăl ei natural”, a mai spus Oana Ioniță.

Citește și: S-a pronunțat divorțul dintre Oana Ioniță și Florin Budnaru: „În curând voi primi hârtia care atestă revenirea la numele meu”/ Exclusiv

Cum s-au cunoscut Oana Ioniță și Florin Budnaru

Anul acesta, Oana Ioniță și Florin Budnaru ar fi aniversat 10 ani de căsnicie. Divorțul celor doi s-a pronunțat pe 14 septembrie. Oana Ioniță și Florin Budnaru s-au cunoscut la un botez la care au fost așezați la aceeași masă. Au descoperit că au multe lucruri în comun și obiective similare, relația lor evoluând în anii care au urmat. Coregrafa spune că s-a simțit exclusă din relația dintre Florin și fiul lor.

Florin Budnaru este tenor și absolvent al Universității Naționale de Muzică „Ciprian Porumbescu” din București, secția Canto clasic. Din 2002, Florin Budnaru este solist al Teatrului de Operetă și Musical „Ion Dacian”. În anul 2005, fostul soț al Oanei Ioniță a debutat la Opera Națională București. A participat, totodată, la numeroase turnee în toată lumea și a câștigat Trofeul Sylvester Levay, la Concursul Internațional de Musical „Sylvester Levay” (Serbia).

Foto: Instagram, facebook, cancan.ro, click.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton