Actrița Diana Dumitrescu, în Grecia fără soț și copil: „Plecarea s-a lăsat cu multe lacrimi”

.

Diana Dumitrescu a plecat pentru trei zile în Grecia, la Atena, dar, de această dată, actrița nu are alături soțul și copilul. Deși la început era îngrozită că urma să facă această călătorie, acum abia așteaptă să trăiască această experiență.

Diana Dumitrescu l-a lăsat pe fiul ei, Carol, care a ținut să îi dea câteva sfaturi prețioase, în grija soțului, Alin Boroi. Nu i-a fost ușor, dar trebuia să facă asta.

Diana Dumitrescu: „Mă simt ca o floricică! Sunt relaxată”

“Doamne ce view! Azi începe experiența fără copil și fără soț timp de 3 zile! Eram îngrozită să plec, dar acum că sunt aici mă simt ca o floricică! Sunt relaxată și am un mic zâmbet în colțul buzelor de când m-am trezit.

Carol e bine, cu tati, la grădi – nu-mi fac probleme, deși plecarea s-a lăsat cu multe lacrimi. Mami ia o jucărie, nu hăinuțe (mi s-a specificat ) și toată lumea va fi fericită! Să înceapă ultimul weekend cu 3 în față”, mărturisește Diana Dumitrescu, pe o rețea de socializare.

Citeşte și: Diana Dumitrescu și soțul ei, dilemă majoră pentru viitorul fiului: „E un cerc vicios”. Ce spune actrița după ce a ales grădinița privată / Exclusiv

Citeşte și: Câte kilograme are Diana Dumitrescu. Problemele care au făcut-o să aibă fluctuații de greutate: „Nu mai pot purta o rochie scurtă”

„Carol este un simpatic, un cumințel, cu boacănele de rigoare”

Diana Dumitrescu și soțul ei, Alin Boroi, au devenit părinți, pentru prima dată, în urmă cu patru ani, iar de atunci provocările sunt constante. Actrița a plecat acum cu inima grea în călătorie, știind că va fi nevoită să stea departe de Carol. Diana Dumitrescu a ales să-și dea fiul în sistemul privat de învățământ.

„Carol este un simpatic, un cumințel, cu boacănele de rigoare. Am avut momente mai grele la început, când încă nu eram pregătită, dar sunt norocoasă că e un copil cuminte. Nu e ușor deloc, am și ajutoare, adevărul ăsta e. Am timp de mine și de anumite momente, dar în ultima perioadă am simțit nevoia să stau mai mult cu el Merge la grădiniță. Am optat pentru una privată, pentru că ce aveam aproape de casa mea nu era Ok. Nu mi-au plăcut mie. Aceasta e aproape de casă, au niște educatori extraordinari de buni și copiii sunt calzi, calmi și liniștiți. E un mediu plăcut pentru el”, spunea Diana Dumitrescu, pentru UNICA.RO.

În plus de asta, vedeta descopără în fiecare zi că învață foarte multe. „Nu mă așteptam la vârsta lui, dar prinde, e ca un burete. Informațiile pe care le aduce acasă sunt unele foarte bune”, preciza Diana Dumitrescu.

Citeşte și: Ioana Ginghină, surpriză neplăcută la cununia cu Cristi Pitulice. De ce s-a trezit actrița cu Poliția la ușă

Citeşte și: Diana Dumitrescu, despre provocările vieții de mamă: „Mi-a luat ceva să mă obișnuiesc”

Diana Dumitrescu, despre soțul ei: „Între noi există o chimie”

Diana Dumitrescu are, astăzi, familia la care a visat întotdeauna și nu ar schimba cu nimic evoluția lucrurilor. Actrița a împlinit, de curând, cinci ani de mariaj cu Alin Boroi, bărbatul lângă care a cunoscut fericirea după divorțul de Ducu Ion.

„Între noi există o chimie, ne-am găsit unul pe celălalt atunci când eram pregătiți și lucrurile s-au legat destul de repede. M-am îndrăgostit foarte repede de el, pentru că este un bărbat șarmant, deștept, citit, un om cu care poți să comunici în intimitate foarte bine, pentru că așa nu prea vorbește, mai ales când este într-un cerc de oameni noi. Este retras, îi place să studieze, să privească. Dar în doi vorbim, cred că asta ne-a legat”, mărturisea Diana Dumitrescu, pentru UNICA.RO.

„Soțul meu duce gunoiul de când l-am cunoscut”

Alin Boroi îi e de mare ajutor vedetei și în organizarea treburilor din gospodările. Ba mai mult gătește și foarte bine, iar, uneori, își surprinde jumătatea cu preparate alese.

„Soțul meu duce gunoiul de când l-am cunoscut și până astăzi. Cred că l-am dus de două ori de când suntem împreună. Îl responsabilizează și pe Carol, acum îl duc împreună. Cumpărăturile, în majoritatea timpului, le face el, dar nu întotdeauna. Le cam împărțim în funcție de cine are timp. Înainte gătea el mai mult, dar acum o fac eu, pentru că pregătesc și pentru Carol. Îmi gătește și mie paste, pentru că îmi plac foarte mult, face grătar, chestii ușoare”, mai spune actrița.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton