Magda Catone dezvăluie secretul tenului fără riduri la 64 de ani: „Sunt o persoană care își păstrează o anumită rigoare”/ Exclusiv

.

Magda Catone mănâncă puțină pâine și respectă zilele de post cu sfințenie, iar asta are multe beneficii în dieta ei de viață, dar o ajută și pe plan spiritual. Marea actriță a încercat și fastingul, dar acesta nu s-a potrivit stilului ei. Postul intermitent este un model alimentar în care pur și simplu limitezi orele în care mănânci. Cele mai populare versiuni sunt 14/10, 16/8, 20/ 4 . În rest, Magda Catone recunoaște că nu fumează, nu bea și încearcă să respecte orele de somn, iar asta o face să aibă un ten fără riduri.

A fost întotdeauna o fire pozitivă și a căutat să găsească partea bună în tot ce i s-a întâmplat. Astăzi, Magda Catone te cucerește cu pofta ei de viață, de aceea îți e greu să crezi că luna viitoare împlinește 65 de ani. Am povestit cu ea, într-un interviu pentru UNICA.ro, despre felul în care se menține în formă, îngrijire și vacanța trăită de curând. Iată ce mărturisri face actrița pentru UNICA.ro!

Citeşte și: Magda Catone, despre logodna fiului și dragostea trăită cu Șerban Ionescu: „Îmi pare rău că nu am mai mulți copii” / Exclusiv

Citeşte și: Magda Catone s-a mutat în prima ei casă după 15 ani: „Simt o mare bucurie, e o realizare imensă”/ Exclusiv

Magda Catone: „Mintea este sănătoasă într-un corp sănătos”

Magda Catone reușește să aibă o siluetă armonioasă urmând câteva reguli simple. „E de preferat să mănânci mai puțină pâine sau chiar deloc. Câteodată fac și asta. Am încercat și fastingul, dar nu este chiar măsura mea primordială. Miercurea și vinerea încerc să țin post. Câteodată, dacă pot, o fac și lunea. Când sunt zilele de post de dinaintea marilor sărbători fac asta. Lucrul ăsta sunt convinsă că îmi ajută. Nu în felul ăsta în care îmi țin silueta, ci în felul în care îmi țin spiritul, pentru că să mănânci sănătos înseamnă să îți păstrezi trupul sănătos.

Mintea este sănătoasă într-un corp sănătos. Pentru noi nu contează numai mintea și trupul, contează și sufletul. Pentru asta fac mai mult decât pentru celelalte, adică sunt mai atentă la ceea ce vorbesc, la ce ce citesc, la lucrurile pe care le împlinesc, decât la ceea ce mănânc sau la felul în care mă îmbrac”, mărturisește actrița, pentru UNICA.RO.

Citeşte și: Cel mai important lucru pe care l-a învățat Carol Ionescu de la părinții lui, actorii Magda Catone și Șerban Ionescu / Video exclusiv

Citeşte și: Motivul pentru care actrița Magda Catone s-a înscris la Teologie, la 63 de ani

„Dacă mi se întâmplă să filmez noaptea, dorm peste zi cât îmi trebuie”

Magda Catone are un ten sănătos și are convingerea că moștenirea genetică are un rol în acest proces, dar, în opinia ei, contează foarte mult și orele de odihnă, dar și faptul că nu fumează și nu bea.  „Să spunem că e ceva moștenit, dar dacă vrei adaug faptul să sunt o persoană care, fără efort, își păstrează o anumită rigoare. Nu fumez, nu beau, decât foarte rar un pahar de vin la masă sau o bere, ca să mă răcoresc. Mă culc nu neapărat devreme, dar îmi fac ceasurile de somn, pentru că organismul o cere. Dorm profund, oriunde este nevoie. Dacă mi se întâmplă să filmez noaptea, dorm peste zi cât îmi trebuie.

Sunt situații pe care le-am învățat pe parcursul a câtorva zeci de ani. Cu mulți colegi am făcut turnee, am călătorit cu trenul, cu mașina, cu avionul. Acum, aici, ocaziile noastre de filmare se petrec de la 06.00 dimineața până la 20.00 seara. Când e o filmare cu regim de noapte, încep mai târziu, dar se termină după 12 ore, așa că un pasaj din ăsta de odihnă știu să îl fructific. Pun capul și adorm imediat, sunt ca un soldat”, mărturisește Magda Catone, pentru UNICA.RO.

Actrița filmează în prezent pentru producția „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”, care se difuzează la Antena1.

Magda Catone, vacanță în Islanda

Vedeta și-a petrecut vacanța de vară în Reykjavík, în Islanda, iar acesta frumoasă aventură i-a ajuns la suflet. „Am fost într-o vacanță foarte trăsnită.  Am văzut gheizere, vulcani. Pe postul de televiziune, la actualități , este totdeauna imaginea vulcanului care erupe, fierbe. Ne prezintă acolo, cu ore și minute, temperatura, stadiul, cât de fierbinte e lava. Este o lume aparte, o insulă pierdută, uitată, e o destinație exotică.

Am fost și pe ghețari, am văzut și spinarea unei balene. Am mers pentru asta în adâncime, pe Ocean, cu un iaht. Merită, mai ales că pe vremea când am mers acolo erau 14 grade, iar la București 41”, precizează ea.

Foto: Facebook, Pr

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton