Oana Zăvoranu a confirmat divorțul de Alex Ashraf, după 10 ani de relație: „Sunt liberă și disponibilă”

.

Oana Zăvoranu a confirmat divorțul de Alex Ashraf, după 10 ani de relație, dintre care 7 de căsnicie. Oana și Alex s-au căsătorit în 2016. Acesta va fi al doilea divorț al actriței, după divorțul de Pepe, din anul 2011.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf divorțează după 7 ani de mariaj. Perechea s-a cunoscut într-o perioadă întunecată din viața actriței, după cum declara chiar ea în urmă cu mai mulți ani, o perioadă în care nu mai credea în iubire.

Oana Zăvoranu a confirmat divorțul de Alex Ashraf, după 10 ani de relație: „Sunt liberă și disponibilă”

După ce CANCAN a anunțat în exclusivitate că Oana Zăvoranu și Alex Ashraf divorțează, prezentatoarea TV a confirmat informația, la Antena Stars. Contactat de jurnaliștii Spynews, Alex Ashraf nu a dorit să comenteze informațiile din presă despre divorț, aflându-se, la momentul apelului, la volan.

Citește și: Oana Zăvoranu a dat-o în judecată pe Nicoleta Dragne. De ce este acuzată fosta ispită de la Insula Iubirii

„Sunt în sfârșit o femeie liberă care are de unde alege. Asta sunt eu, așa sunt eu, cu chef de viață și iubire multă. Să vină pretendenții, glumesc. Să dați anunț că sunt liberă și disponibilă. O să vă ia foc ziarele”, a declarat Oana Zăvoranu, pentru sursa citată.

Citește și: Oana Zăvoranu, reacție la aflarea că Pepe va deveni tată pentru a treia oară

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au format un cuplu din 2013 până în 2023. S-au căsătorit după trei ani de relație, pe 9 septembrie 2016. Amândoi se aflau la a doua căsătorie. Din primul mariaj, Alex Ashraf are și un copil.

Motivul divorțului dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf. Ce avere au de împărțit

Motivul divorțului, potrivit CANCAN, ar fi fost infidelitatea lui Alex Ashraf, care s-ar fi mutat cu presupusa amantă. Tot el ar fi fost și cel care a depus actele de divorț.

Citește și: Oana Zăvoranu, trimisă în judecată pentru șantaj. „Mi-au zis că notarul este prieten”

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf dețin din anul 2017 o clinică în Sectorul 5 din București. Din vara anului acesta, clinica este închisă. În afara acesteia, cei doi foști parteneri de cuplu nu ar avea alte bunuri de împărțit, potrivit CANCAN.

Oana Zăvoranu își dorea să devină mamă

Oana Zăvoranu declara în 2021 că era pregătită să devină mamă și că își dorea să aibă un băiat. „Trebuie să fie băiat. Băiatul lui mă-sa! Realizați ce fel de soacră mare voi fi peste ani, când le voi fugări pe toate hoțocârlele și specimenele din jurul băiatului meu?”, a declarat Oana Zăvoranu, pentru Playtech.

Citește și: Oana Zăvoranu vrea să candideze la președinție. „Nu e o glumă”

Totodată, Oana a admis că, deși își dorește să devină mamă, nu vrea să-și poarte copilul în pântec. „Vreau să fiu mamă. Recunosc, nu sunt făcută să țin un copil în burtă nouă luni, să am tot felul de stări, să merg la toaletă din zece în zece minute fiindcă cineva apasă pe vezica mea, să am degetele umflate sau mai știu eu ce altceva, dar vreau să fiu mamă!”, a mai spus Oana Zăvoranu atunci, pentru aceeași sursă.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton