Câștigătorul Chefi la Cuțite, sezonul 12. A fost dezvăluit numele concurentului care pleacă acasă cu marele premiu

.

S-a aflat numele câștigătorului Chef la Cuțite, sezonul 12. Deși emisiunea Chefi la Cuțite se află pe post, în faza battle-urilor, numele concurentului care ar fi plecat acasă cu marele premiu de 30.000 de euro și al chef-ului care ar fi adăugat un trofeu în palmares au fost dezvăluite pe social media.

Show-ul culinar Chefi la Cuțite a fost filmat în urmă cu ceva timp, iar producătorii de la Antena 1 fac, de fiecare dată, eforturi mari pentru a ține sub anonimat numele câștigătorului, până în ziua în care marea finală este difuzată pe micile ecrane.

Cine ar fi câștigătorul Chefi la Cuțite, sezonul 12

După ce timp de două sezoane chef Sorin Bontea a avut în echipă câștigătorul marelui premiu, de data aceasta se pare că simpaticul bucătar nu va mai sări în sus de bucurie în finală. Și asta pentru că, în sezonul 12 pare să nu îi surâdă norocul, iar trofeul ar ajunge la altcineva.

Dezvăluirea a fost făcută de pagina de Instagram Viperele Vesele, care obișnuiește să prezinte din timp numele câștigătorilor emisiunilor televizate.

Chef Florin Dumitrescu îi învinge pe Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu la Chefi la Cuțite

De data aceasta, Viperele Vesele au ales să publice mai devreme numele marelui câștigător, care ar face parte din echipa lui chef Florin Dumitrescu.

Astfel, cel mai tânăr bucătar din echipa Chefi la Cuțite ar obține, în sfârșit victoria, după ce ultimele sezoane au fost câștigate de colegii săi, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu.

Mai exact, cel care ar câștiga marele premiu de 30.000 de euro și titlul de cel mai bun bucătar, i-ar reveni, sezonul acesta, lui Janni Alexandridis, Cuțitul de aur al lui chef Dumitrescu.

Tânărul bucătar, care este jumătate grec, jumătate român, a reușit să îl impresioneze pe Florin Dumitrescu încă din etapa audițiilor, convingându-l, cu preparatul și experiența sa, să îi ofere cuțitul de aur.

Și se pare că decizia juratului a fost una bună, întrucât Alexandridis îi va aduce victoria.

Citește și: Amalia Bellantoni a devenit profesoară. Părinții, revoltați de nota luată de fosta concurentă Chefi la Cuțite la titularizare

Citește și: Lui Cătălin Scărlătescu i s-a făcut rău la Chefi la Cuțite. Preparatul care nu i-a picat bine chef-ului / Video

Citește și: Confesiunile emoționante făcute de „Barbie” de România. Concurentul de la Chefi la Cuțite i-a uimit pe jurați

Citește și: De ce concurenții de la “Chefi la cuțite” pregătesc patru porții de mâncare, când doar trei jurați degustă preparatele?

Cine e Janni Alexandridis, cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu

Cu un tată grec și o mamă româncă, Janni Alexandridis s-a născut în Germania. S-a îndrăgostit de mic de bucătărie, talentul pentru arta culinară moștenindu-l de la mama și bunica sa.

În timpul preselecțiilor Chefi la Cuțite, bucătarul a povestit că a intrat de mic în bucătărie, întrucât părinții săi dețineau un restaurant.

”Eu sunt din Germania, din Nürnberg și sunt chef bucătar. În bucătărie am învățat să vorbesc românește pentru că avem muți alături de care lucrez din România. Aveam un restaurant de familie și lucrez acolo în bucătărie de când eram foarte mic. Apartamentul nostru a fost deasupra restaurantului și în fiecare zi când m-am dus la școală am văzut chefii în bucătărie cum pregăteau tot felul de mâncături. Era un restaurant grecesc”, a dezvăluit cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu.

„Bucătăria este locul în care, de când sunt mic, mă simt foarte bine. I-am spus tatei că vreau să devin bucătar în restaurant. Dar el mi-a zis că dacă vreau să devin chef, trebuie să învăț bucătărie. Și în fie care zi, după școalî, mergeam în bucătărie, mă uitam ce fac, am stat o oră, două, i-am ajutat să facă curat, să curăț ceapă, de toate…”, a ami spus acesta.

Experiența lui în bucătărie este una vastă, Janni lucrând în mai multe restaurante, printre care și unul cu specific japonez, cu o stea Michelin.

”În Germania, te duci la școală și în restaurant. E un program, durează trei ani. După trei ani ești bucătar. (…) Vreau să fac ceva care să bucure oamenii. Să mănânce și să se bucure. Și asta e cel mai frumos lucru despre meseria mea”, a precizat Janni Alexandridis.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cu cel care ar fi câștigat sezonul 12 Chefi la Cuțite

Sursă foto: Facebook, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton