Ana Odagiu și Conrad Mericoffer, fostul soț al actriței Victoria Raileanu, s-au căsătorit religios! Cât a costat rochia de mireasă

.

Ana Odagiu și Conrad Mericoffer, fostul soț al actriței Victoria Raileanu, s-au căsătorit religios sâmbătă, 23 septembrie, în prezența familiei și prietenilor. Petrecerea a avut loc în aer liber, pe o terasă din centrul Bucureștiului.

Ana Odagiu și Conrad Mericoffer s-au căsătorit civil în mai 2023, la aproape un an de când și-au confirmat relația. Deși se cunoșteau de mai mult timp, Ana și Conrad au devenit un cuplu în 2022, la trei ani de la divorțul actorului de prima soție, actrița Victoria Raileanu.

Ana Odagiu și Conrad Mericoffer, fostul soț al actriței Victoria Raileanu, s-au căsătorit religios! Cât a costat rochia de mireasă a actriței

Ana Odagiu și Conrad Mericoffer s-au căsătorit religios la aproape 4 luni de la cununia civilă. „Cuvintele mi-au rămas mici, poveștile din spate sunt multe, așa că voi spune doar ce am spus și atunci: DA“, a scris Ana Odagiu în mediul online, după cununia civilă.

La nuntă, Ana Odagiu a purtat o rochie de mireasă fluidă, cu un decolteu adânc în V, o floare supradimensionată în talie și un șlit înalt, sub care se afla o fustă mini. O rochie similară de la același brand, însă cu mâneci, și fără fusta mini, costă 2.000 de lei în acest moment, redusă de la 2.500. Cuplul a tăiat tortul pe piesa „Nunta”, a trupei Phoenix.

Citește și: Ana Odagiu și Conrad Mericoffer, fostul soț al actriței Victoria Răileanu, s-au căsătorit civil

Citește și: Ana Baniciu s-a căsătorit religios cu Edy Kovacs. Ce piesă specială au ales pentru dansul mirilor / Video

Ce invitați au avut Ana Odagiu și Conrad Mericoffer la nuntă

Nunta lui Conrad Mericoffer cu Ana Odagiu a fost o petrecere cu dans și multă muzică bună. Atmosfera a fost întreținută de sora miresei, Monica Odagiu, dar și de mireasă, care a urcat și ea, la rândul ei, pe scenă. În a doua parte a serii, Ana a optat pentru o rochie mini și a lăsat pantofii cu toc pentru o pereche de adidași mai comozi și ideali pentru dans.

„S-a măritat soru’. S-a cântat. S-a distrat. S-a beut. S-a de toate, iar acum mă pregătesc să performez”, a scris Monica Odagiu în mediul online, după nunta surorii ei. La eveniment au mai fost prezenți Aurelian Temișan și soția lui, Monica Davidescu, actrițele Corina Dănilă, Luminița Erga și Diana Roman și prezentatoarea „Te cunosc de undeva”, Alina Pușcaș, printre mulți alții.

Citește și: Vlad Zamfirescu a făcut nuntă cu Diana Roman, femeia pentru care ar fi divorțat de fosta soție

Citește și: Drama din viața surorilor Ana și Monica Odagiu și mărturisirea care le-a unit: „A fost un moment de sinceritate”

Cine este Conrad Mericoffer, soțul Anei Odagiu

Conrad Mericoffer este actor și a jucat în serialele „Adela”, „Fructul Oprit” și „Sacrificiul”, printre altele. Timp de șapte ani, Conrad a fost căsătorit cu actrița Victoria Raileanu. Au divorțat în 2019 și împreună au un băiețel, Carol.

„Ne știm de mult timp, dar acum s-a întâmplat să fie întâlnirea. Și chiar mă gândeam că este bine că s-a întâmplat mai târziu, deși ne cunoaștem de mulți ani. Pentru că ăsta cred că a fost momentul (n.red.: nostru). Și el a trecut prin niște lucruri, și eu am trecut prin foarte multe lucruri și cumva parcă este întâlnirea de maturitate. Sunt cu bagajul după mine, evident. Dar ca noi toți, nu e… nu îmi este frică să recunosc.

Citește și: Vichi Raileanu, despre divorț: „N-am reușit să trecem peste anumite momente”

Citește și: Cât a costat rochia Victoriei Răileanu de la cununia civilă cu Adrian Ștefănescu / Video

Eu s-ar putea să am mai mult decât alții, dar, având 3 ani de singurătate, eu chiar mi-am curățat multe lucruri și cumva, pentru mine, relația asta este o provocare să văd ce am învățat în toți anii ăștia. Ce am curățat cu adevărat. Că așa este simplu să fii singur și să zici mamă ce m-am echilibrat. Dar intră într-o relație, vezi, funcționezi? De aceea simt că ne-am găsit la un moment foarte bun. Cel puțin el pe mine m-a găsit într-un moment foarte bun”, spunea Ada Odagiu, pentru Fanatik.ro, în urmă cu un an.

Și Victoria Raileanu s-a recăsătorit anul acesta în iulie, pe o barcă, în Grecia, cu iubitul ei, Adrian Ștefănescu.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton