De ce nu mai apare actrița Ileana Stana Ionescu la televizor. „Vine o vreme când trebuie să faci un pas în spate”

.

Ileana Stana Ionescu a ales să renunțe la viața publică pentru ca publicul să își amintească de ea așa cum arăta în zilele bune. Actrița de 87 de ani și Andrei, soțul ei, de 96 de ani, sunt împreună de 67 de ani.

Cei doi au o singură durere, că își văd fiul foarte rar. Andrei Manuel este medic și profesează în America. Acum le-a promis că la sfârșitul anului va avea loc marea reîntâlnire.

„Vine o vreme când trebuie să știi să te retragi, să faci definitiv un pas în spate pentru ca publicul să-și amintească de tine în zilele cele bune, nu îmbătrânit și chinuit de gânduri. La 87 de ani nu prea mai ai ce să dovedești celor din jur sau ție însăți! Nici nu prea mai ai ce să arăți. Nu mai sunt cum eram, nu mai arăt cum arătam. Îmi doresc ca publicul să mă țină minte așa cum eram înainte, de aceea am dispărut”, spune Ileana Stana Ionescu, conform Cancan.ro.

Ileana Stana Ionescu a jucat cel mai bine cu Dem Rădulescu și Mișu Fotino

A avut mulți colegi de scenă, dar Dem Rădulescu și Mișu Fotino îi vor rămâne întotdeauna la suflet.„Am avut parte de mulți parteneri de seamă în cariera mea, dar doi au fost deosebiți. Este vorba despre Mișu Fotino și Dem Radulescu.

Cu primul am jucat zeci de cuplete la televiziune, cu Bibanul, în filme de neuitat. Glumind, îmi spunea deseori că spectatorii și telespectatorii se vor sătura de fețele noastre” , și-a amintit ea vorbele rostite cândva de Mișu Fotino.

Citeşte și: Valentin Sanfira și Codruța Filip au aniversat cinci ani de la prima întâlnire: „Tu ești familia mea”

Citeşte și: Televiziunea cu care a semnat fiica lui Robert Turcescu. Unde poate fi văzută Ioana Taisia

Ileana Stana Ionescu și soțul ei își reîntâlnesc fiul la sfârșitul anului

Îi duce dorul fiului său, dar se bucură pentru succesul lui. „Andrei locuieşte în America, este doctor, are o căsnicie frumoasă și un băiat mare, Alexandru Luca, leit taică-su. Profesional îi merge bine, Doamne ajută, totul le merge bine”, spunea Ileana Stana Ionescu, pentru Click.

Și Andrei, soțul ei, îi simte lipsa, dar amintirile pe care le au împreună îi sunt ca un pansament.

„În ultima perioadă de timp nu s-a mai întâmplat nimic nou în viața noastră. Totul este vechi. Ne bucurăm că s-a mai răcit afară puțin, ne-am mai răcorit puțin, că era prea cald. Așteptăm acum să mai treacă timpul, că la finalul anului, am vorbit cu fiul nostru, o să vină în țară, să ne viziteze. O să vină doar el, atât, fără familia lui de data aceasta. De fiecare dată când vine acasă, nu ne cere nimic deosebit. El este la fel ca noi, nu este pretențios la mâncare. Mănâncă cam de toate”, susținea, Andrei Ionescu.

Citeşte și: Ileana Stana-Ionescu, greu încercată de probleme de sănătate și de bătrânețe. Prin ce trece marea actriță

Citeşte și: Ileana Stana Ionescu, mesaj după o poveste de iubire de 67 de ani

„Mă apucă tare dorul de el”

Își amintește ce și-au promis în urmă cu câțiva ani și are convingerea că această trăire e la un pas să se întâmple.

„Fiul nostru este bine, este sănătos, voinic și plin de viață. Trebuie să îți mărturisesc un lucru și anume faptul că de la o vreme îmi este foarte dor de el, nu știu, e un sentiment aparte ce nu îmi dă voie să fiu liniștit. Mă apucă tare dorul de el. Vorbim foarte des la telefon, râdem, glumim, e șugubăț tare, el din fire. Își aduce aminte cu drag de ce l-am învățat eu când era mic… să mănânce lapte și iaurt pentru că eu așa fac. Îmi spunea mereu, pe atunci, că o să ajung 100 de ani la stilul sănătos pe care îl am.

Țin minte că în copilărie îi ziceam că eu voi ajunge 100 de ani și el o să aibă 60 de ani și vom avea o discuție ca între bătrâni, nu ca de tată – fiu și iată că aproape am ajuns. E ceva frumos între noi”, adaugă Andrei Ionescu.

Foto: Libertatea, arhivă

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton