Theo Rose, copleșită de responsabilități. Cu ce se confruntă antrenoarea de la „Vocea României”: „Nu mai pot” / Video

.

Theo Rose trăiește una dintre cele mai frumoase și, totodată, încărcate perioade din viața ei. Artista se împarte între filmările pentru emisiunea „Vocea României”, serialul „Clanul” și videoclipuri, între concerte, campanii, ședințe foto și, nu în ultimul rând, viața de mamă. Recent, pe Instagram, Theo a împărtășit o parte din provocările acestei perioade pline pentru ea.

Theo Rose a devenit mama unui băiețel, Sasha Ioan, în iunie 2023. Cântăreața și tatăl lui Sasha, Anghel Damian, formează un cuplu de mai bine de un an. Theo s-a reîntors la muncă după doar o lună de la naștere, iar în prezent se confruntă cu o perioadă foarte aglomerată atât din punct de vedere profesional, cât și personal.

Theo Rose, copleșită de responsabilități. Cu ce se confruntă antrenoarea de la „Vocea României”: „Se întâmplă câteodată să fie un haos în viața mea”

În mediul online, Theo Rose a dezvăluit că fiul ei a răcit pentru prima oară. Simultan cu acest lucru, artista are o mulțime de proiecte și sarcini de îndeplinit. Solista este foarte deschisă și onestă cu cei peste un milion de urmăritori de pe Instagram, cărora le-a povestit prin ce trece în această perioadă.

Citește și: Theo Rose, despre urmările nașterii. „Lucrăm la ele!” Cu ce se confruntă de când a devenit mamă

Citește și: Care sunt condițiile pe care au fost nevoiți să le accepte Theo Rose și Anghel Damian pentru a-și putea cununa prietenii / Video

„Se întâmplă câteodată să fie un haos în viața mea de-mi vine să las mașina pe mijlocul străzii cu telefon cu tot în ea să ies și să o iau așa căpiată, de nebună, pe străzi. Cum se trezesc toți oamenii să vrea ceva de la tine, dar toți deodată așa, cum mi se întâmplă mie chestia asta e extraordinar, îmi vine să vorbesc urât. Nu mai pot. N-am mâncat nimic, e ora 17:00. Decât niște biscuiți. Am fost peste tot, o grămadă de treabă. Azi-noapte nu poți să zici că am dormit că mi-a răcit băiatul. Se îneacă cu muci, am stat să-l aspir, bine că nu face febră, dar e prima dată când răcește și sunt atentă și preocupată de asta, mi-e gândul acolo și, pe lângă asta, toate telefoanele care vin”, a declarat Theo Rose, la Insta Story.

Cu cine seamănă fiul lui Theo Rose

Theo Rose și Anghel Damian s-au cunoscut la castingul solistei pentru serialul „Clanul”, pe care Anghel îl regizează. După casting, au trecut mai multe luni în care nu au interacționat deloc, reluând legătura la repetiții, moment în care relația lor profesională a devenit treptat una de cuplu. Câteva luni mai târziu, Theo a aflat că era însărcinată.

„Sasha seamănă cu tatăl lui. Cel mai mult. E o asemănare extraordinară. Am fost un pic geloasă așa când a deschis prima dată ochii și am văzut că sunt ochii lui și eu trăgeam speranțe că poate, poate. Cred că a luat nasul de la mine. Este un copil superb, ca taică-su”, a declarat Theo Rose, pentru Ego.ro.

Citește și: Cum arăta Theo Rose înainte să devină celebră. S-a lansat în muzică la 4 ani, sub îndrumarea surorii ei

Citește și: De ce au mutat-o producătorii Vocea României pe Theo Rose cu Horia Brenciu. Secretul din spatele deciziei de la Pro TV

Deși înainte de și după naștere nu s-a simțit deloc stresată, Theo a admis că emoțiile au apărut în primele zile cu Sasha acasă. Artista nu știa dacă face ce trebuie, dar, după mai multe discuții cu mama ei, s-a liniștit, iar acum este mult mai calmă și relaxată în ceea ce-l privește pe fiul ei.

„Sunt foarte relaxată acum. Ne descurcăm cu absolut toate cele. El este foarte cuminte și cred că de-asta sunt așa de relaxată. Nu am probleme cu copilul. E foarte liniștit, nu plânge fără motiv niciodată. Funcționează după ceas”, a completat Theo Rose, pentru sursa citată.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton