Gordon Ramsay, despre drama soției după pierderea sarcinii. „E greu! Dintr-o dată totul s-a schimbat”

.

Gordon Ramsay a reflectat asupra pierderii tragice a fiului său Rocky, după ce soția sa Tana a suferit un avort spontan la 20 de săptămâni, în 2016.

Celebrul bucătar, în vârstă de 56 de ani, a recunoscut că pierderea lui Rocky a fost „foarte grea”, dar i-a adus familia „mai aproape”. 

Tana a spus recent că Rocky s-a născut cu o „bătăi puternice de inimă”, dar era „prea mic pentru a supraviețui”, în timp ce i-a adus un omagiu în mediul online la șapte ani de la moartea sa.

“Am fost recunoscător că am fost acolo împreună”

Gordon Ramsay a anunțat în 2016 că el și Tana așteaptă copilul cu numărul cinci în „The Late Late Show”, spunându-i bunului prieten și gazda emisiunii James Corden: „Avem trei fete și un băiat… și încă unul pe drum!”. Cu toate acestea, la cinci luni de sarcină, soția sa a fost dusă la Spitalul Portland din Londra, unde a pierdut copilul.

Vedeta de televiziune a explicat că, în onoarea lui Rocky, familia și-a denumit casa din Cornwall după el și că toți dețin bijuterii gravate cu numele lui. La ceva timp după avort, Gordon și Tana au reușit să mai facă un copil, un băiat, Oscar, astăzi în vârstă de 4 ani.

Gordon și Tana au cinci copii – trei fete: Megan(24 de ani), Holly (23 de ani), Tilly (21 de ani) și doi băieți: Jack (23 de ani) și Oscar (4 ani).

“Am fost recunoscător că am fost acolo împreună. A avut loc această sărbătoare incredibilă că era însărcinată și totul mergea bine. Și dintr-o dată totul s-a schimbat doar în 24 de ore. Așa că, am cumpărat ceva pentru a aduce toată familia împreună mai aproape.

„Eram însărcinată în mai puțin de 20 de săptămâni”

Avem aceste mici bucăți bijuterii incredibile prin care ne conectăm. Este greu pentru că nu l-am fi avut niciodată pe Oscar dacă nu l-am fi avut pe Rocky. Ne-a făcut să avem o legătură pe care nu am fi experimenta-o niciodată într-o situație normală, așa că a fost incredibil.” – a spus celebrul chef, potrivit Daily Mail.

În iulie, Tana a anunțat că au trecut șapte ani de când l-a pierdut pe Rocky într-o postare emoționantă pe Instagram, împărtășind o fotografie a tatuajului fiicei ei, Holly, pe care l-a făcut în memoria răposatului ei frate, precum și o fotografie de familie făcută cu câteva zile înainte de pierderea lor tragică.

„Tuturor ne este dor de tine în fiecare zi”

Ea a scris: „O poză fericită făcută cu noi, sărbătorind vârsta de 18 ani a [fiicei] Megan, eram însărcinată în mai puțin de 20 de săptămâni. Nu mă gândeam că doar câteva zile mai târziu aveam să îl țin în brațe pe băiețelul nostru Rocky – care s-a născut cu un ritm alert al inimii, dar care era prea mic pentru a supraviețui.

Deși azi se împlinesc 7 ani, se simte ca și cum a fost ieri. Tuturor ne este dor de tine în fiecare zi. Te iubim Rocky. Vei fi pentru totdeauna în inimile noastre. Nu aș putea face asta fără familia mea, sunteți totul pentru mine!”

Citeşte şi: Gordon Ramsey, în platoul „Chefi la Cuțite”. Cei trei jurați au rămas șocați

Citeşte și: Prințul Harry, dezvăluiri dureroase despre avortul suferit de Meghan Markle. „Am pus micuțul pachet, ușor, în pământ”

Citeşte şi: Ireland Baldwin, detalii tulburătoare despre viol și avort, după ce avortul a devenit ilegal în SUA

Citeşte şi: De neimaginat! Gordon Ramsay a făcut un compliment unui bucătar amator

Gordon a declarat anterior revistei Weekend că a fost copleșit de sprijinul primit din partea apropiaților, inclusiv celebrii lor prieteni Jamie și Jools Oliver, precum și David și Victoria Beckham, cu care sunt adesea văzuți relaxându-se în LA și Londra.

 „Sprijinul pe care l-am avut a fost de necrezut. Nu-ți dai seama de cât de greu e până nu ți se întâmplă ție. Nu-ți dai seama câte persoane sunt afectate. Din păcate, se întâmplă în fiecare zi.” – a transmis el.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton