Thomas Ian Nicholas, Kevin din „American Pie”, complet schimbat la aproape 25 de ani de la lansarea filmului. Îl recunoști?

.

Starul din „American Pie” Thomas Ian Nicholas a ajuns de nerecunoscut la aproape 25 de ani de la lansarea celebrului film.

Vedeta, acum în vârstă de 43 de ani, a avut o apariție la postul de televiziune KTLA 5 din Los Angeles, iar cei care nu l-au mai văzut de mult pe sticlă au rămas uimiți de cât de schimbat e actorul.

Thomas are acum părul lung și creț și și-a lăsat barbă. În plus, nu mai are fizicul din adolescență.

A debutat în industria filmului de la o vârstă fragedă

Thomas și-a continuat o carieră constantă de actor și recent a vorbit despre noul său documentar intitulat “Subdezvoltat”.

Sindicatul Actorilor Americani (Screen Actors Guild – SAG) se află în prezent într-o grevă de lungă durată și multe vedete nu și-au putut promova proiectele așa cum o fac de obicei, dacă nu au o derogare.

Citeşte şi: Jennifer Coolidge, mama lui Stifler din „American Pie”: „M-am culcat cu 200 de bărbați după rolul din acel film”

Citeşte şi: Actrița Tara Reid din „American Pie” a împlinit 45 de ani! Cum arată acum?

Citeşte şi: Poze: vezi cum arată astăzi actorii din „American Pie”!

Citeşte şi: Kirstie Alley a murit. Actrița din „Uite cine vorbește” a pierdut lupta cu cancerul

Vezi în GALETRIA FOTO cele mai recente imagini cu Thomas Ian Nicholas.

Thomas a abordat acest subiect spunând: „Am primit derogarea SAG, în principiu. Avem 160.000 de membri SAG și 87% dintre ei câștigă mai puțin de 25.000 de dolari pe an. Și pentru asta luptăm.”

Deși este cel mai bine cunoscut pentru rolul din American Pie, cariera sa a prins contur mult mai devreme, cu spoturi TV, la începutul anilor ’80 și cu roluri de film de la începutul până la mijlocul anilor ’90.

La 14 ani a băut prima lui bere cu Kate Winslet

Vorbind cu Vice în martie 2021, Thomas a împărtășit câteva dintre amintirile sale de pe platou cu colegele sale celebre, povestind despre momentul când a băut prima sa bere la vârsta de 14 ani cu Kate Winslet.

Thomas a început la Hollywood datorită unei legături de familie. Mama lui a fost director de casting ce căuta actori la început de drum pentru filme cu buget redus. Așa că ea i-a oferit primul său rol.

Dar abia în 1988, când avea opt ani, a jucat primul său rol creditat interpretându-l pe „Little Tony” Danza în „Who’s The Boss?”.

Thomas a făcut o mulțime de audiții în timpul copilăriei sale, și spre deosebire de alte copii vedete el insistă că mama lui nu l-a presat să rămână în industria filmului.

A apărut în două episoade din Famila Bundy

În 1989, a jucat un alt rol TV, de data aceasta interpretând personajul Ricky Blount, într-un episod din „Baywatch”, urmat de două apariții în „Married… With Children” (Familia Bundy).

Unele dintre amintirile sale deosebite de pe platourile de filmare îl implică pe co-starul Gary Busey, care a țipat odată la mama lui Nicholas în studio.

Cu o altă ocazie, Busey i-a făcut o farsă la școală lui Nicholas, pe când avea 12 ani.

„Într-o zi, în sala de prânz, s-a pus la coadă în spatele meu și a început să se ia de mine. Încercam să-mi iau prânzul. M-a prins de lenjerie intimă și mi-a târât 25 de metri prin sala de masă, în fața tuturor”, și-a amintit el.

Foto – Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton