Valentin Sanfira și Codruța Filip au aniversat cinci ani de la prima întâlnire: „Tu ești familia mea”

.

Valentin Sanfira și Codruța au împlinit, ieri, cinci ani de la prima întâlnire. Au trecut prin multe, dar au reușit să reziste timpului și obstacolelor. Cei doi artiști urcă împreună pe scenă, dar sunt un adevărat sprijin unul pentru celălalt și acasă, în intimitate.

Povestea lor a fost pusă la grea încercare în urmă cu o lună, pe atunci, Valentin Sanfira și Codruța Filip se aflau într-o vacanță  în Italia. Artistul a avut un accident în timp ce se afla pe skijet și a ajuns de urgență la spital, unde a fot operat. Codruța a petrecut zile în spital, iar de atunci, de când au revenit acasă, îl ajută cu recuperarea.

Valentin Sanfira, despre Codruța Filip: „Mi-ai demonstrat că esti puternică și nu te-ai clintit în fața răului”

 “Am împlinit 5 ani de când ne-am întâlnit. Vreau să îți mulțumesc pentru fiecare clipă împreună și să știi că te iubesc. Ai fost alături de mine în cele mai grele momente, mi-ai demonstrat că ești puternică și nu te-ai clintit în fața răului. Tu ești familia mea”, a fost mesajul postat de Valentin Sanfira, pe o rețea de socializare.

A avut câteva relații, dar cea care a reușit să îl ducă în fața altarului este Codruța Filip. Povestea lor a început pe platourile unei televiziuni. Valentin Sanfira a cunoscut-o pe senzuala blondă în emisiunea lui Teo Trandafir, în urmă cu aproape cinci ani, și a știut că îi va fi soție.

Citeşte și: Valentin Sanfira, operat de urgență într-un spital din Italia. Ce a pățit artistul

Citeşte și: Valentin Sanfira, marcat de grija Codruței Filip: „Ea este eroina mea. A stat pe holurile spitalului”

Valentin Sanfira s-a îndrăgostit de Codruța la prima vedere

„Atunci când te trăsnește, te trăsnește, nu mai este nicio șansă, nu am crezut lucrul ăsta niciodată. M-am îndrăgostit de ea într-o secundă și am uitat de tot în acele clipe, nu mi s-a întâmplat acest lucru niciodată, mai ales că eu am mai avut până acum relații și ea știe acest lucru, nu i-am ascuns nimic”, a povestit Valentin Sanfira, la Kanal D.

Insistențele lui au avut rezultatul dorit în cele din urmă. „M-am uitat la ea și mi-am zis în gând: ”Doamne ce fată frumoasă și simplă, așa cum mi-am dorit eu!”. Am stat vreo două luni și un pic de capul ei pentru că s-a lăsat foarte greu. I-am zis la telefon: „Tu nu înțelegi că o să fii nevasta mea?”, a mai spus artistul.

Citeşte și: Cine este Valentin Sanfira de la „Te cunosc de undeva!”. Drama trăită de mama lui: „Atunci a fost doliu în familia noastră”

Citeşte și: Codruța Filip face dezvăluiri din căsnicia cu Valentin Sanfira. Cine aduce mai mulți bani acasă? „Mi se pare firesc”/ Exclusiv

„Tentații vor exista probabil, întotdeauna, însă noi știm că suntem doi oameni care se iubesc mult”

Codruța recunoaște că gelozia a fost prezentă la început în relația lor, apoi lucrurile s-au  mai temperat.

“Nu ne-am controlat niciodată telefoanele, însă la început, până să ne cunoaștem mai bine, evident că gelozia era mult mai prezentă decât este acum, când deja avem încredere deplină unul în celălalt. Tentații vor exista probabil, întotdeauna, însă noi știm că suntem doi oameni care se iubesc mult prea mult și pentru care familia primează mereu, așa că nu avem de ce să ne facem grij”, povestea Codruța, pentru UNICA.RO.

„A fost foarte greu, mai ales că doar tata muncea şi ne trimitea bani”

Valentin Sanfira provine dintr-o familie modestă, dar a luptat ca să cunoască succesul. Muzica i-a rontunjit veniturile, iar datorită ei a reușit să își ajute și mama.

“Sunt un om sensibil şi încerc să povestesc foarte rar acest lucru. Când eram mic, mergeam desculţ. A fost foarte greu, mai ales că doar tata muncea şi ne trimitea bani. Nu aveam voie să spunem că nu putem. Mama îmi dădea 5 lei pentru toată săptămâna, dar din aceştia trebuia să mai rămână”, povestea el, la Antena Stars.

Crede că viața lui ar fi arătat altfel dacă cea care i-a dat viață nu ar fi luptat pentru ei. “Mama pentru mine este icoana vieţii, este o minune de om. Ea nu a plecat capul niciodată, nici măcar atunci când căra lemne cu spinarea. Toţi am ajuns bine, iar asta datorită ei, că ne-a ţinut aproape. La primele spectacole strângeam bani şi îi mulţumeam lui Dumnezeu că m-a ajutat. Îmi doream să fac bani mulţi ca mama să nu mai muncească deloc. Ei bine, s-a întâmplat asta”, mai spune Valentin Sanfira.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton