Alex Velea, dezvăluiri despre nunta cu Antonia. Cine vor fi nașii: „Suntem prieteni de-o viață”

.

Alex Velea și Antonia formează un cuplu de mai mulți ani și au împreună și doi copii, Dominic și Akim. Deși s-au logodit în anul 2021, cei doi nu au ajuns încă în fața altarului, însă acum sunt pregătiți să facă pasul cel mare. Invitat în emisiunea Xtra Night Show, de pe Antena 1, artistul în vârstă de 39 de ani a vorbit despre nunta cu Antonia și a dezvăluit că au ales nașii.

Întreaga lume se aștepta ca Alex Velea și Antonia să se căsătorească imediat după ce s-a finalizat divorțul ei de Vincenzo, tatăl fiicei sale, Maya, însă lucrurile au stat cu totul diferit. Cuplul nu s-a grăbit să semneze actele la Starea Civilă, mai ales că au fost și câțiva ani dificili, pe perioada pandemiei de Covid-19.

Alex Velea, dezvăluiri despre nunta cu Antonia. Cine vor fi nașii

Acum, cântărețul a mărturisit că urmează să facă nunta, dar își dorește ca Antonia să se simtă bine în acea zic, așa că plănuiesc o petrecere restrânsă.

„A fost perioada asta cu pandemia. Acum toamna asta ne doream iarăși să ne concentrăm pe treaba asta, nu am apucat să ne găsim o locație mișto. Nu știm nici pe cine o să invităm, știm doar cine or să fie nașii. (…) Lucian de la Global și Bianca. Suntem prieteni de-o viață, ei sunt și căsătoriți”, a afirmat Alex Velea în emisiunea lui Dan Capatos.

„Mi-ar plăcea ca Antonia să fie foarte relaxată și fericită, să nu fie stresată”

Citește și: Care este numele complet al cântăreței Antonia. Ce scrie în buletinul iubitei lui Alex Velea

Citește și: Alex Velea, accesoriu de zeci de mii de euro, la Unica Urban Party: „Muncesc mult! Am 2-3 concerte în fiecare zi” / Video exclusiv

De asemenea, el a spus că, deși au foarte mulți prieteni, el se concetrează asupra bunăstării iubitei sale.

„Nu știu și cu lista asta, avem foarte mulți prieteni. Dacă ar fi să o facem așa intim, am face-o noi cu părinții, cu nașii și cu încă două trei familii. Mie mi-ar plăcea ca Antonia să fie foarte relaxată și fericită, să nu fie stresată”, a explicat Alex Velea.

Cum a început povestea de dragoste dintre Alex și Antonia

Alex Velea și Antonia s-au cunoscut în anul 2009, dar povestea lor de dragoste nu a început imadiat. Mai mult, artistul nu a plăcut-o deloc în ziua în care a văzut-o pentru prima dată.

Citește și: Alex Velea a spus când va avea loc nunta cu Antonia. „Să vă pregătiți banii de dat”

Citește și: Antonia dezvăluie de ce ea și Alex Velea nu s-au căsătorit: „Nu actul în sine a fost esențial pentru noi, ci să avem o familie” / Exclusiv

„Am fost prieteni mult timp. Ne-am cunoscut în 2009 la studio. A venit cu Tom Boxer și avea piesa aceea, ”Morena” și își dorea o piesă mai urbană și au venit la studio să-i prezinte Boxer niște instrumentale. Ne-a dat afară din studio și am zis: ”Ce-i asta? Să ne dea afară din studio să facă ea audiții?”. Nu am început chiar cu dreptul. Ne-am tot văzut în mediul ăsta artistic și prin 2011-2012 a început să vină la studioul la care lucram eu și ne-am împrietenit, nimic mai mult. Eu încă eram în relație, ea era în relație, nu aveam nicio treabă. Nu am simțit nicio scânteie”, a povestit Alex Velea în urmă cu câțiva ani, potrivit Spynews.

După o perioadă, între cei doi au apărut sentimente mai intense, iar de acolo a fost un pas mic până la frumoasa familie pe care o formează astăzi.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Alex Velea și Antonia

Sursă foto: Instagram, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton