Tatăl lui Meghan Markle, apel disperat pentru a-și vedea nepoții „înainte de a muri”. „Am inima frântă!”

.

Tatăl lui Meghan Markle, Thomas, a vorbit din nou într-un interviu despre cât de mult își dorește să-și vadă nepoții pentru prima dată.

Tatăl lui Meghan, în vârstă de 79 de ani, a apărut la Good Morning Britain, într-un interviu exclusiv despre fiica sa și prințul Harry. Și a spus că și-a implorat fiica să îl lase să-și vadă nepoții.

Thomas nu a mai văzut-o nici pe Meghan de vreo cinci ani, de când a avut el a făcut un AVC și ducesa l-a vizitat în spital.

„În California pot să-i dau în judecată”

“Am inima frântă. Sunt foarte supărat. Acesta este un lucru crud de făcut unui bunic – să refuzi dreptul de a vedea un nepot”, a spus el, citat de Daily Mail.

„În California pot să-i dau în judecată pentru a câștiga dreptul să-i văd, dar nu vreau să fac asta. Pe de cealaltă parte, eu nu am făcut nimic rău. Nu există nicio dovadă că sunt un om rău. Sunt un tată cu adevărat iubitor și ea știe asta. Și nu există nicio scuză pentru a mă trata în acest fel, nicio scuză pentru a trata bunicii în acest fel!” – a adăugat el.

Vorbind despre cum era Meghan în trecut, domnul Markle a spus: „Meghan a locuit cu mine din clasa a șasea până la liceu și nu am văzut niciodată așa ceva. Nu am văzut niciodată un asemenea gen de femeie în care ea s-a transformat. Sunt șocat. Nu este persoana pe care am cunoscut-o ca fiind fiica mea”.

„Ea are o influență asupra lui Harry!”

Când a fost întrebat dacă este de părere că Harry este de vină pentru tot, Thomas Markle a precizat: „Cred că ea are o influență asupra lui Harry, mai mult decât are el asupra ei. Sunt mereu aici pentru ea, încă o iubesc – o voi iubi întotdeauna. Asta nu se va schimba niciodată.

Dar vreau ca ea să mă contacteze și să mă lase să-mi văd nepoții. Oamenii merg la închisoare timp de cinci ani și sunt iertați – eu nu am făcut nimic. Deci, ar trebuie să mă ierte, cred. Întotdeauna îmi cer iertare pentru orice fac greșit. Spun că îmi pare rău dacă am pentru ce” – a mai spus el.

Tatăl lui Meghan s-a comparat cu regele Charles, precizând că amândoi au fost privați de contactul cu nepoții lor. „Nici regele Charles nu a făcut nimic rău și nu este lăsat să vadă copiii, la fel cum nici eu nu sunt”, a mai spus el.

Thomas Markle a mai adăugat că dorește să-și cunoască nepoții înainte de a muri. Și nu crede că William și Harry se vor reuni.

Foto – Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton