Imagine rară cu fiica adoptată de Tom Cruise și Nicole Kidman. Cum arată astăzi Bella

.

Tom Cruise (61 de ani) și Nicole Kidman (56 de ani) au adoptat în timpul mariajului lor doi copii, pe Isabella și Connor, care au venit în familia lor în 1992, respectiv 1995. Cei doi actori au fost căsătoriți între 1990 și 2001.

După ce Tom și Kidman au divorțat, cei doi copii au ales să rămână cu tatăl lor în Los Angeles, în timp ce starul din producția „Big Little Lies” locuia în Australia.

Isabella, care este cunoscută sub numele de Bella, s-a mutat din Los Angeles pentru a locui cu soțul ei, Max Parker, la Londra.

Isabella are 30 de ani și un aer rebel

Fiica adoptată de Tom Cruise și Nicole Kidman, Bella, a postat, zilele trecute, pe rețele de socializare, o imagine rară cu ea. Isabella, care se lasă rar fotografiată, are 30 de ani, poartă un inel în nas și nu pare să ia nicio regulă vestimentară în serios.

„Ce vară”, a scris Bella în dreptul fotografiei pe care a distribuit-o în povestea ei de pe Instagram. Isabella, fiica celor două vedete de la Hollywood, purta o bluză transparentă din dantelă și un top negru, la care a accesorizat o beretă neagră șic.

De asemenea, a optat pentru un machiaj distret. Ea a folosit puțin rimel și fard pentru obraz, dar nu a renunțat la rujul roșu.

Bella a distribuit și un videoclip cu un apus de soare pe ocean și a scris în dreptul postării. „În elementul meu”.

Citeşte și: De ce a refuzat Tom Cruise să participe la gala Oscar 2023: „Mai degrabă face ceea ce știe mai bine”

Fiica lui Tom Cruise e designer și locuiește la Londra

În martie, ea și-a surprins admiratorii când a apărut pe Instagram cu o tunsoare rebelă. Bella este cunoscută pentru că experimentează diferite coafuri, își vopsește părul blond sau roșu, îl tunde bob sau cu franjuri.

Designerul, care a lansat o linie de îmbrăcăminte în 2018 și locuiește la Londra împreună cu soțul ei, Max Parker, împărtășește rar detalii din viața ei personală și se ferește de evenimente importante.

Citeşte și: Fiica lui Tom Cruise va studia moda la New York. Actorul nu are niciun rol în viața ei, dar o susține financiar

Citeşte și: Apariție rară! Cum arată fiul pe care Tom Cruise l-a adoptat cu Nicole Kidman

Citeşte și: Tom Cruise are o nouă iubită. S-au cunoscut pe platourile de filmare

Tom Cruise și Nicole Kidman au fost căsătoriți 11 ani

Tom, 61 de ani, și Kidman, 56 de ani, i-au adoptat pe Bella și pe fratele ei Connor, în vârstă de 28 de ani, în timpul căsniciei lor de 11 ani. Actrița din „Big Little Lies” și starul din „Top Gun” au divorțat în 2001.

Kidman a vorbit, la un moment dat, despre decizia Bellei și a lui Connor de a merge pe urmele tatălui lor și de a practica scientologia și a precizat că îi susține. „Sunt adulți”, a spus actrița într-un interviu din 2018, pentru Who.com. Actrița a recunoscut că relația ei cu cei doi copii s-a „răcit” mult în ultimii ani. Abia dacă își mai vorbesc.

„Ei sunt capabili să ia propriile decizii. Au făcut alegeri, vor să fie scientologi și, ca mamă, este datoria mea să-i iubesc”, mărturisea ea.

După despărțirea de Tom, Kidman s-a căsătorit cu Keith Urban, în vârstă de 55 de ani, în 2006.

Foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton