Denis Roabeș a devenit tată pentru prima dată. Prima fotografie cu fetița solistului „The Motans”

.

Denis Roabeș și partenera sa, Bianca Spermezan, au devenit părinți pentru prima oară. Solistul trupei „The Motans” este tatăl unei fetițe.

Bianca a publicat în mediul online, într-o sesiune de Instastories, prima poză cu micuța lor, îmbrăcată într-o rochiță albă.

„Bianca este insula mea! Ne-am cunoscut la un concert”

Denis și Bianca și-au ținut până acum viața privată departe de spațiul public. Dar într-unul dintre videoclipurile artistului, lansate în toamna anului trecut, acesta s-a dat de gol cu privire la statutul lui marital. În videoclipul piesei „Gata de zbor”, se spune povestea unui cuplu care ajunge să se căsătorească în fața apropiaților.

Vezi în GALERIA FOTO imaginea cu fetița lui Denis și a Binacăi.

Denis Roabeș și Bianca s-au cunoscut la un concert.

„Bianca este insula mea! Ne-am cunoscut la un concert. Ea a venit la un concert de-al meu pe care l-am susținut la Cluj. Ulterior ne-am întâlnit la un concert la Dej și de acolo a început totul. A fost cea mai romantică întâlnire. Erau la benzinăria aia doar niște sticluțe mici de vodkă și i-am zis: Bianca, dacă accepți ca asta să fie prima noastră întâlnire, eu pot să te servesc cu aceste sticluțe cu vodkă. Mi s-a părut atât de stupid și atât de romantic în același timp. Genul ăla de romantism care e true. Am simțit că este ceva diferit acolo. Nu se compară cu nimic din ce am avut până atunci.

Citeşte şi: EXCLUSIV. În lumea lui Denis Roabeș, artistul „The Motans” și noul jurat de la „Vocea României” sezonul 10. „Găsesc cel mai bun confident în mama”

Citeşte şi: Denis Roabeș, de la The Motans, în lacrimi la Vocea României. Ce l-a emoționat pe juratul de la PRO TV

Citeşte şi: Denis de la The Motans, primele declarații despre iubita lui, Bianca

Citeşte şi: Motivul pentru care Denis Roabeș nu i-a spus mamei sale că va fi jurat la „Vocea României”

Pentru noi, următorul an, era tradiție, Bianca cumpăra niște sticluțe de vodkă. Cu timpul am început să ne apropiem. Nu a durat foarte mult să ne dăm seama că e ceva special. A fost o chestie super interesantă, am simțit în ea o cortină de siguranță”, a spus solistul The Montans, în cadrul podcastului „Vin de-o poveste”, al lui Radu Țibulcă.

Artistul a mai precizat că și-a ținut o vreme relația ascunsă pentru că iubita lui vrea să stea departe de atenția publicului. Dar ea este cel mai mare fan al lui și îl urmărește mereu din public la concerte.

Denis Roabeș nu i-a spus mamei sale că va fi jurat la „Vocea României”

Artistul a făcut parte din juriul emisiunii de talente în sezonul 10. Artistul a ținut secretă informația cu privire la apariția la masa juraților de la Vocea României și nu i-a spus nici măcar mamei sale de acest lucru.

„A fost o abordare mai specială, trebuie să recunosc. Până în acest an eu nu m-am gândit să particip la vreun concurs de acest gen, dar pentru Vocea României chiar m-am gândit și am ajuns la concluzia că am acumulat deja experiența de care este nevoie și sunt pregătit de un concurs de genul acesta ca să pot oferi tuturor concurenților, pentru care o să mă întorc, și care o să mă aleagă, ceea ce ei au nevoie.

I-am spus iubitei mele, în primul și primul rând. Sincer, această infomație nu s-a revărsat mai departe pentru că nici mama momentan nu știe că fac parte din juriul de la Vocea României. Află astăzi (n.r. red. – luni, 20 iunie, în prima zi de filmări). Nu cred că o să se supere că nu i-am zis sau o să mă certe. În niciun caz”, a povestit Denis Roabeș pentru EGO.ro.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton