De ce a refuzat Adina Postelnicu să se mărite cu Glance și ce spune despre afacerile lui: “Și-a investit toți banii”/ Exclusiv

.

Adina Postelnicu a trecut prin experiența unui mariaj care s-a soldat cu divorț și a refuzat deja să se mărite cu Glance, bărbatul care îi este alături de 10 ani. În exclusivitate pentru UNICA.ro, artista a explicat de ce nu mai este nerăbdătoare să se căsătorească și a precizat că faptul că ea și Glance au religii diferite nu este un impediment. Mai mult, este convinsă că un act nu ține doi oameni împreună și spune că dacă se va întâmpla să ajungă la starea civilă, o vor face pentru că așa au simțit amândoi, nu pentru că au fost condiționați.

Adina Postelnicu a mai dezvăluit, pentru UNICA.ro, faptul că iubitul ei arab a intrat recent în afaceri imobiliare, iar ea, pe lângă muzică, se ocupă de firma de organizări de evenimente alături de sora ei, Roxana, care a renunțat la muzică în urmă cu 7 ani.

Adina Postelnicu dezvăluie de ce nu s-a căsătorit cu Glance, tatăl fetiței ei

Povestea de dragoste dintre Adina Postelnicu și Glance s-a înfiripat în studio, în urmă cu 10 ani, când au lansat împreună o piesă. În prezent, cei doi sunt parteneri și pe plan profesional, întrucât artistul o are drept manager chiar pe Adina Postelnicu, iubita sa.

Faptul că tu și el aveți religii diferite vă împiedică să vă căsătoriți?

Nu, în niciun caz. Nu a fost un impediment ăsta niciodată în relația noastră, doar că, trecând printr-un divorț, pentru mine actele nu contează absolut deloc. Contează respectul, comunicarea, alte lucruri contează, nu actele. Pe cât de repede le faci, pe atât de repede le desfaci, încât chiar nu le văd sensul. El, la un moment dat, când am rămas însărcinată chiar spunea: “Uite, poate ar trebui să ne căsătorim”. El având religia lui, musulmanii vor să fie toate făcute ca la carte.

Citește și: Adina Postelnicu, confesiuni despre relația cu iubitul cu 11 ani mai tânăr: „La început am fost speriată” / Exclusiv

Citește și: Cum se înțelege Adina de la Heaven cu mama iubitului ei arab, Glance: “Soacra mea este mai mare decât mine cu 6 ani”/ Exclusiv

Citește și: Adina Postelnicu, despre tatăl copilului ei: „Are voie patru neveste, nu sunt împotrivă!”

Adina Postelnicu: “I-am spus că nu vreau să ne căsătorim pentru că sunt însărcinată”

Acest lucru presupunea să îți schimbi religia?

Nu, se putea, făceam doar cununia civilă și atât. El știe clar că nu o să-mi schimb niciodată religia, m-am născut ortodoxă și așa vreau să fiu până la capăt. Atunci i-am spus că nu vreau să ne căsătorim pentru că sunt însărcinată, nu, vreau să ne căsătorim pentru că simțim lucrul acesta amândoi. Și când o să simțim amândoi că vrem să facem pasul acesta, nu pentru că suntem condiționați de ceva, probabil că o să-l facem, dar nu simt nevoia. Așa cum spuneam: un act nu ține o relație.

De ce a refuzat Adina Postelnicu să se mărite cu Glance și ce spune despre afacerile lui: “Și-a investit toți banii”/ Exclusiv

Pe plan muzical aveți proiecte împreună sau fiecare e cu treaba lui?

Avem proiecte împreună, pentru că îi sunt manager și ăsta este motivul pentru care avem proiecte împreună.

Adina Postelnicu: “Glance a început să prindă gustul afacerilor și uite că acum le face”

Deci tu îi administrezi banii?

De obicei da și nu că sunt manager, ci pentru că sunt femeie. El este foarte artist ca să spun așa, cu businessul nu prea, deși de câteva luni și-a investit și el toți banii pe care îi avea, a început să construiască împreună cu un prieten, s-au apucat de imobiliare, de construcții de case. Încă nu avem milioanele acelea de euro pentru a construi blocuri, dar, cine știe, peste câțiva ani poate că o să le facă! Îmi place că în toți anii aceștia a stat, a urmărit, a învățat, deși îmi spunea la început: “Eu cu afacerile nu, nu, eu stau la studio, îmi fac muzica, nu vreau”, dar văzând și învățând a început să prindă gustul afacerilor și uite că acum le face. 

De ce a refuzat Adina Postelnicu să se mărite cu Glance și ce spune despre afacerile lui: “Și-a investit toți banii”/ Exclusiv

Dar tu cânți singură?

Da, de 7 ani de când a născut soră mea. Ea nu a mai vrut să mai audă de muzică și mi-a zis clar: “Gata, surioară! De acum pe drumul tău! Nu mai vreau! Am obosit cu mii de kilometri săptămânal”

Adina Postelnicu: “Am și vândut licențele și ne-am văzut mai departe de firma de evenimente”

Ea ce face? Cu ce se ocupă?

Noi avem o firmă de organizare de evenimente împreună, o avem din 2007 și noi tot ce am avut business-uri am avut împreună: farmaciile, imobiliarele, tot ce am avut am avut amândouă și în continuare facem amândouă treaba asta și își crește copilul foarte frumos în continuare. Muncim cu drag și spor și creștem copii.

De ce a refuzat Adina Postelnicu să se mărite cu Glance și ce spune despre afacerile lui: “Și-a investit toți banii”/ Exclusiv

Ai separat și tu investiții în imobiliare?

În imobiliare nu, am avut cu cu sora mea în 2004 am început cu imobiliare, în 2007 am făcut firmă de organizări de evenimente, cred că prin 2010 am făcut farmaciile împreună, o afacere de familie împreună cu părinții noștri. Vreo 8 farmacii am avut, pe care le-am vândut fix înainte de pandemie cu un an, că dacă am fi știut, mă rog, forțate cumva de împrejurări, că dacă l-am pierdut pe tata, noi le aveam acolo în județul Vaslui și atunci mama a venit cu noi și pentru noi era foarte greu să mergem la Vaslui. Atunci am și vândut licențele și ne-am văzut mai departe de firma de evenimente.   

Sursa foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton