Andreea Bălan, prima postare după ce Jorge a declarat că are una dintre cele mai proaste voci din industria muzicală românească / Video

.

Jorge a declarat că Andreea Bălan are una dintre cele mai proaste voci din industria muzicală românească, alături de Liviu Vârciu și Cabral, la provocarea sosurilor picante din emisiunea „La Măruță”, de vineri, 15 septembrie.

Provocat să spună care sunt trei dintre cele mai proaste voci din industria muzicală românească, Jorge i-a numit pe Andreea Bălan, Cabral și Liviu Vârciu. Afirmația lui Jorge a stârnit numeroase reacții negative din partea fanilor solistei, comentarii pe care Jorge le-a șters însă de pe conturile sale.

Andreea Bălan, prima postare după ce Jorge a declarat că are una dintre cele mai proaste voci din industria muzicală românească

În mai 2023, Jorge avut-o pe Andreea Bălan invitată în podcastul lui, „Vorba lu’ Jorge”. Episodul este al treilea cel mai urmărit podcast realizat de Jorge, după cel cu SuperNanny Irina Petrea și cel cu astrologul Minerva.

În urma declarației sale despre vocea Andreei Bălan, Jorge a primit mai multe critici pe rețelele sociale. Fanii Andreei l-au acuzat pe Jorge că este „ipocrit”, „josnic”, că „minte”, că a dat dovadă de „perfide” și că s-a folosit de imaginea ei pentru a-și promova podcastul. „Ți-ai făcut vizualizări cu podcastul cu Bălan, Jorge! Iar acum o bălăcărești”, a comentat cineva pe YouTube.

Citește și: Andreea Bălan și George Burcea, din nou împreună în prima zi de școală a fiicelor lor. „Creștem alături de copiii noștri”

Ulterior interviului lui Jorge de la Măruță, Andreea Bălan a publicat un carusel cu mai multe fotografii de la o ședință foto. Alături de fotografii a scris: „Ești atât de puternică încât ceea ce crezi devine realitate. Ești ceea ce ești pentru că asta crezi despre tine. Realitatea ta este creația ta”.

Tot la sosurile picate, la o altă întrebare pe care nu a citit-o, Jorge le-a numit pe Andreea Bălan, Raluka și Delia. Ulterior a fost provocat să spună trei defecte ale Oanei Roman. „Nu are filtru. Spune ce e în gușă și-n căpușă. E important cum spui. A fost prea mult catalogată de către ceilalți și se luptă în continuare cu chestia asta. Ea e foarte sufletistă, că lumea te ia de prost și oamenii își permit prea multe cu tine”, a declarat Jorge, despre Oana Roman.

https://youtu.be/2GGCossqh4M?si=Y85aXnnXCodQsBnR&t=153

Andreea Bălan, acuzată de Cătălin Măruță și de fostul impresar că nu are voce

De-a lungul carierei sale, mai multe persoane publice au declarat despre Andreea Bălan că nu are voce. Printre aceștia s-au numărat Cătălin Măruță și fostul ei impresar, Marius Gavrilă. Pe când găzduia „Tonomatul DP 2”, Cătălin Măruță a invitat-o pe Andreea Bălan în emisiune și a pus-o să cânte live, ca să demonstreze că are voce.

În 2014, după ce Andreea Bălan s-a despărțit de Keo, fostul lor impresar, Marius Gavrilă, a declarat despre solistă că nu are voce. „Eu am ținut mult la Andreea, este o fată muncitoare. I-am dat o grămadă de spectacole și de bani. Numai că, nu mulți știu, dar ea nu are voce. Este mai degrabă doar o bună dansatoare“, a declarat impresarul Marius Gavrilă, pentru Click!.

Citește și: Cum a cucerit-o Victor Cornea pe Andreea Bălan. Dezvăluirile făcute de artistă: „Apoi am început să vorbim”

Andreea Bălan LIVE

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton