Emil Rengle, dezvăluiri din viața amoroasă: „Sunt în primă fază a unei relații. Simt că chakra inimii se deschide!”

.

Emil Rengle trece printr-o perioadă excelentă din viața sa și are noutăți interesante legate de planul amoros.

Fostul concurent de la “Survivor România” a anunțat că se află la începutul unei relații, iar lucrurile sunt așa cum și-a dorit. Fără să dea prea multe detalii despre persoana care i-a pus inima pe jar, Emil Rengle susține că „este frumos” ceea ce trăiește.

„Am și ieșit cu cineva care mi-a scris pe Instagram”

“Sunt în primă fază a unei relații, aș zice. Ești prima persoană cu care vorbesc și încă îmi este frică mie. E frumos ce trăiesc! Simt că chakra inimii se deschide și doar îmi este mie teamă să o verbalizez. Trebuie să simt că sunt bazele 100% așezate și că noi suntem bine astfel încât să ies cu acest lucru la lumină!” – a declarat dansatorul, pentru ego.ro.

Citeşte şi: Emil Rengle, marcat de dramele din copilărie: „Am devenit obsedat de mama!” Prin ce a trecut fostul concurent de la „Survivor România”

Citeşte şi: Ce meserie și-a dorit să aibă Emil Rengle: „Sună ciudat, dar e o altă latură a mea”

Citeşte şi: Câte kilograme a slăbit Emil Rengle la Survivor România 2022

Citeşte şi: EXCLUSIV / Cătălin Zmărăndescu l-a provocat pe Emil Rengle la o luptă corp la corp în ringul de box. Ce i-a răspuns coregraful

Emil Rengle a mai precizat că primește adesea mesaje în mediul online de la fani, iar unele dintre ele sunt mai “deocheate”. Dar acest lucru nu îl deranjează. Mai mult, spune că se simte inspirat din poveștile celebrităților care au devenit un cuplu după ce s-au cunoscut pe rețelele de socializare, cum a fost cazul lui Ricky Martin cu fostul soț. Rengle a recunoscut că s-a întâmplat să iasă la întâlniri cu anumite persoane după ce l-au abordat pe Instagram.

“Nu doar la date, da. Primesc mesaje deocheate foarte des! Mie îmi place când oamenii sunt deschiși. Unii întrec o limită, alții nu. Nu mă deranjează! Să se exprime toată lumea cum dorește!

Am mai fost chemat la date și am și ieșit cu cineva care mi-a scris pe Instagram. Am fost inspirat de Ricky Martin. El și fostul soț s-au cunoscut pe Instagram. Ricky era în America și Jwan, fostul soț, în Anglia. Ei au împărtășit povestea lor, după au adoptat copii și au avut o familie frumoasă atâta timp. Mi s-a părut inspirațional să nu îți pui bariere sau limite doar pentru că ești persoană publică sau îți dai mesaje pe Instagram cu cineva.

Mi s-a părut senzațional! Da, susțin și mi se pare sănătos și fain să faci asta!” – a mai spus el, pentru aceeași sursă.

Cum a reacționat familia lui Emil Rengle când acesta le-a dezvăluit că este gay

În urmă cu câteva luni, în podcastul “Te ascult”, moderat de Ilinca Vandici, dansatorul a vorbit deschis despre cum le-a spus părinților despre orientarea sa sexuală.

„N-am vrut să-l fac de rușine în fața oamenilor”

Rengle spune că tatăl lui a primit foarte bine vestea și i-a mărturisit că îl va susține în continuare, indiferent de alegerile pe care le face în viața personală.

“Am trecut întâi prin sora mea și mama. L-am evitat cel mai mult, pentru că mi-a fost, ce urât sună, dar rușine că aș putea să-l dezamăgesc. Acum aproximativ 10 ani cam acolo eram eu ca nivel de înțelegere, că trebuie să-mi fie rușine de cine sunt.

N-am vrut să-l fac de rușine în fața oamenilor, vecinilor, familiei. Mă așteptam să fie cea mai mare dezamăgire, lovitura cea mai grea pentru el. Tati a fost și este și în momentul de față cel mai mare susținător al meu. A fost cel mai deschis. Nu s-a pus problema că ar trebui să fie o discuție. Răspunsul lui a fost: Te iubesc indiferent ce vrei să faci. Sunt tatăl tău și sunt mândru de tine, merg înainte cu tine așa cum vrei să trăiești”, a povestit Emil Rengle.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton