Separare neașteptată! Hugh Jackman divorțează de soția sa, Deborra-Lee Furness, după 27 de ani de mariaj

.

Hugh Jackman (54 de ani) și Deborra-Lee Furness (67 de ani) se despart după un mariaj de 27 de ani. După câte se pare, cei doi aveau de mai mult timp probleme, dar au preferat să țină totul ascuns.

Hugh Jackman a fost văzut fără verighetă în timp ce părăsea casa sa din Tribeca pe o motocicletă. Actorul purta blugi și un tricou închis la culoare și avea fața acoperită de o pereche de ochelari de soare.

Hugh Jackman și Deborra-Lee Furness pozau în cuplul fericit

Hugh Jackman și Deborra-Lee Furness au doi copii adoptați, iar pentru ei vor continua să aibă o relație amiabilă.

„Am fost binecuvântaţi să împărțim aproape trei decenii împreună ca soţ şi soţie într-o căsnicie minunată şi plină de iubire. Călătoria noastră se schimbă acum şi am decis să ne despărţim pentru a ne găsi fiecare drumul. Familia noastră a fost şi va fi întotdeauna cea mai mare prioritate a noastră. Ne asumăm acest următor capitol cu recunoştinţă, dragoste şi bunătate.

Apreciem foarte mult înţelegerea voastă de a ne respecta intimitatea în timp ce familia noastră navighează în această tranziţie”, a fost declarația dată de ei pentru People.

Citeşte și: Soția lui Hugh Jackman a clarificat zvonurile privind sexualitatea actorului

Citește și: Cum arată soția actorului Hugh Jackman

Hugh Jackman și Deborra-Lee Furness deveniseră doi colegi de apartament

Deși aceasta a fost prima dată când actorii au vorbit despre despărțire, o persoană din anturajul lor a declarat, zilele trecute, pentru Page Six, că prietenii lor știau despre despărțire de ceva timp.

„S-a întâmplat cu ceva timp în urmă. Prietenii și familia știau despre asta”, a spus sursa, adăugând că separarea s-a produs cu mai mult timp în urmă.

Au început să circule zvonuri că există probleme în căsnicia lor după ce Furness a lipsit de la repetițiile lui Jackman pentru spectacolul de pe Broadway, „The Music Man”.

„Deb nu a fost mult timp la repetiții”, a mărturisit o sursă, care a susținut că actrița chiar a moțăit în timpul unora dintre ele.

Citeşte și: Logodnica lui Elvis Presley: Ultima conversație sfâșietoare și planul secret care s-a stins odată cu el

Citeşte și: Laura Cosoi dezvăluie cum a schimbat-o relația cu soțul ei, Cosmin Curticăpean: „Aveam aceste apucături destul de bine înrădăcinate”/ Exclusiv

Cum s-au cunoscut

Deborra-Lee Furness și Hugh Jackman s-au cunoscut pe platourile de filmare de la serialul australian „Correlli”, în 1995. Un an mai târziu, s-au căsătorit și au adoptat doi copii, asta după ce s-au străduit să conceapă pe cale naturală.

În 2000, l-au adoptat pe Oscar Maximilian, acum în vârstă de 23 de ani, iar cinci ani mai târziu pe fiica lor, Ava Eliot, acum în vârstă de 18 ani.

Cum au sărbătorit 27 ani de mariaj

În aprilie, când sărbătoreau 27 de ani de mariaj, Hugh Jackman i-a adus un omagiu soției sale.

„Te iubesc, Deb! Astăzi este cea de-a 27-a aniversare a nunții noastre. 27 DE ANI!”, a scris Jackman pe Instagram și a postat o fotografie în care apăreau îmbrățișați. „Te iubesc atat de mult. Împreună am creat o familie frumoasă. Și viața. Râsul tău, spiritul tău, generozitatea, umorul, curajul și loialitatea tău sunt un cadou incredibil pentru mine”, a mai spus el.

Aproape o lună mai târziu, cei doi au apărut la ceea ce avea să fie ultimul eveniment la care apăreau împreună, Gala Met 2023. O sursă a declarat pentru Page Six că Jackman e devastat din cauza despărțirii.

Foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton