Nicoleta Luciu, siluetă de invidiat la 43 de ani! Cum a slăbit 15 kg în mai puțin de 3 luni: „Vreau să fiu veșnic tânără”

.

Nicoleta Luciu a împlinit 43 de ani pe 12 septembrie. Cu ocazia aniversării sale, sora mai mică a actriței, Iuliana Luciu, a publicat o fotografie cu ea pe rețelele sociale. În imagine, Nicoleta are o siluetă de invidiat. În cadrul unei emisiuni TV, modelul a explicat cum a reușit să slăbească 15 kilograme în mai puțin de 3 luni, dar și cum se menține.

După câștigarea titlului de Miss România, în anul 1999, Nicoleta Luciu a urmat o carieră în modelling, actorie și televiziune. După ce a devenit mamă pentru prima oară, în septembrie 2008, Nicoleta s-a retras din viața publică și s-a dedicat întru totul celor patru copii, trei fii și o fiică, Zsolt Junior (15 ani) și tripleții Kim, Kevin și Karoly (11 ani).

Nicoleta Luciu, siluetă de invidiat la 43 de ani! Cum a slăbit 15 kg în mai puțin de 3 luni

Nicoleta Luciu a povestit, într-o emisiune TV, cum a reușit să slăbească 15 kilograme în mai puțin de 3 luni. Deși mulți ani n-a mai fost într-un platou TV sau la vreun eveniment monden, Nicoleta a acordat în continuare aceeași importanță îngrijirii tenului și siluetei sale. Mănâncă sănătos, face mișcare și este adepta tratamentelor faciale și corporale.

Citește și: Nicoleta Luciu, model la 42 de ani. Fosta Miss România, criticată pentru apariția pe podium / Foto

Citește și: Nicoleta Luciu revine în televiziune. Va face parte din juriul unei emisiuni celebre

„Am un baton pe care trebuie să-l împart în trei, o gură la șase ore. Am mâncat două banane azi. Eu mănânc cât să pot merge pe stradă. Eu vreau să fiu veșnic tânără, de câțiva ani nu mai mănânc carne, nu mai mănânc lactate, cafeină, proteină, am trecut pe vegetal. Cică îmbătrânești de la ele. Până la 20 de ani mâncam orice voiam și nu se punea un gram pe mine, aveam 48 de kilograme la un moment dat, la 1,76 m. Brusc, după am pus. Ca să slăbesc 30 de kilograme în 6 săptămâni am băut numai ceai, compot și supă de pui”, declara Nicoleta Luciu în trecut, în cadrul unei emisiuni TV, potrivit Click!.

Nicoleta Luciu are o dietă raw-vegană. Ce presupune acest regim alimentar?

Tot în trecut, Nicoleta Luciu spunea că are o dietă raw-vegană. Dieta raw-vegană presupune excluderea din alimentație a tuturor produselor de origine animală, având la bază fructe, legume și plante bogate în nutrienți. În plus, regimul presupune consumul alimentelor în stare crudă sau gătite la temperaturi sub 40–48°C, potrivit CSID.

Citește și: Nicoleta Luciu și soțul ei, Zsolt Csergo, decizie radicală în privința copiilor: „Sunt mici. După 18 ani”

Citește și: Nicoleta Luciu și tatăl ei, împreună de sărbători, după mulți ani. Vedeta a trecut cu greu peste copilăria traumatizantă

În urmă cu mai mulți ani, în ciuda succesului pe care îl avea, Nicoleta Luciu a decis să se retragă din lumina reflectoarelor la Miercurea-Ciuc, pentru a se dedica familiei sale. În ultimele luni însă, Nicoleta a început să apară mai des la TV și în social media. Acest lucru poate fi un indicator că se simte pregătită să-și reia activitatea profesională, acum că toți cei patru copii ai săi au ajuns la vârsta adolescenței.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton