Logodnica lui Elvis Presley: Ultima conversație sfâșietoare și planul secret care s-a stins odată cu el

.

Ultima iubită a lui Elvis Presley, Ginger Alden, a făcut mărturisiri despre timpul petrecut împreună. Elvis Presley a murit brusc, acasă, la Graceland, pe 16 august 1977, cu logodnica sa, Ginger Alden, în camera alăturată.

După o succesiune de iubite, în timpul și după căsătoria cu Priscilla, Ginger a fost prima pe care Elvis a cerut-o în căsătorie. Ea a descris frumos timpul petrecut împreună, denunțând imaginea populară a unui idol trist și în declin. Ba mai mult a vorbit despre ultima lor conversație, care s-a petrecut cu doar câteva ore înainte de moarte.

Elvis a cerut-o în căsătorie pe Ginger Alden cu un inel spectaculos

Artistul a cerut-o în căsătorie pe 26 ianuarie 1977, cu un spectaculos inel cu diamante. Elvis Presley a scos diamantul de 11 carate și jumătate din propriul său inel. Logodnica lui a scris despre timpul petrecut împreună în cartea ei, Elvis and Ginger, dar și despre cererea în căsătorie.

„Am iubit înainte, dar nu am fost niciodată îndrăgostit. Ginger, te întreb, te căsătorești cu mine?”, i-ar fi spus Regele Rock ‘n’ Roll-ului.

„Elvis și-a adus mâna de la spate. În ea era o cutie mică, de catifea verde. Aproape copleșită de emoție, vocea mi-a tremurat. „Da”, am reușit să spun.

Relația noastră fusese atât de intensă, de parcă ar fi vrut să știu aproape totul despre el într-un timp scurt. Am simțit că mi-am găsit sufletul pereche. Mâna îmi tremura încă în timp ce el o ridica în continuare pentru a se uita la inel”, povestește Ginger.

Citeşte și: Motivul surprinzător pentru care Elvis Presley nu a mai vrut să mai aibă relații intime cu Priscilla

Citeşte și: Actrița pe care Elvis Presley a iubit-o mai mult decât pe Priscilla. Prietenii starului cred că finalul ar fi fost altul dacă se căsătoreau

Cu ce probleme se lupta Elvis Presley

De-a lungul acelui an, Elvis s-a luptat cu probleme de sănătate și greutate, exacerbate de cocktailul uriaș de medicamente pe care îl lua în fiecare zi.

Ginger a descris anterior cum a luptat pentru a-l face să adopte un stil de viață sănătos, iar într-o postare a vorbit despre cultura toxică din jurul vedetei și cum nimeni nu a știut vreodată cât de mult a încercat ea să-l ajute.

„L-am iubit profund, știam că simțea la fel, am avut grijă de el, l-am răsfățat și am încercat să-l înțeleg”, mai spunea ea.

Au fost nouă luni împreună, dar parcă ar fi fost niște ani, iar asta datorită momentelor trăite. „El era mai în vârstă, eu eram tânără, dar nu aș fi schimbat diferența noastră de vârstă pentru lume”, mărturisește Alden.

Citeşte și: Motivul pentru care Elvis Presley s-ar fi sinucis. Ce susține fratele vitreg al artistului

Citeşte și: Rita Moreno s-a folosit de Elvis Presley ca să se răzbune pe Marlon Brando. Ce spunea diva despre ei

Cum l-a găsit Ginger Alden pe Elvis

Ginger era cea care avea să-l găsească pe Rege mort în baie, la doar câteva ore după ce au avut o conversație emoționantă despre planurile lor, un viitor care nu se va întâmpla niciodată.

„Stăteam în dormitorul fiicei sale, Lisa Marie, la primele ore ale zilei de 16 august, când Elvis a început să discute despre planurile de nuntă și să stabilească o întâlnire cu mine. Elvis aștepta cu nerăbdare multe lucruri, căsătorie, mai mulți copii, filme serioase și următorul său turneu”, adaugă Ginger Alden.

Foto: Hepta, Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton