Kate Moss, de nerecunoscut la 49 de ani. Ce se întâmplă cu fostul supermodel

.

Kate Moss a fost surprinsă cu țigara în mână, după ce, în urmă cu câteva săptămâni, dădea semne că vrea să renunțe la fumat. În vârstă de 49 de ani, fostul supermodel a ajuns de nerecunoscut din cauza problemelor cu drogurile pe care le-a avut de-a lungul anilor.

Kate Moss a fost fotografiată, recent, fumând în fața unui restaurant din UK, unde a mers cu familia pentru a lua prânzul. Fără pic de machiaj, cu părul dat neglijent după urechi, Kate pare îmbătrânită prematur. Iar toți anii în care a consumat substanțe interzise și-au pus amprenta pe chipul ei.

Kate Moss, de nerecunoscut la 49 de ani

Kate Moss, unul dintre cele mai de succes modele din lume, a avut mult de suferit din cauza dependenței de droguri. Ea a apărut pe paginile tabloidelor consumând cocaină în trecut, lucru care a lăsat-o fără multe contracte de modelling. Mai mult, era să piardă și custodia fetei din cauza viciilor sale.

Kate Moss are o fată, Lila Grace, astăzi în vârstă de 20 de ani, din fosta ei relație cu jurnalistul Jefferson Hack.

Fostul supermodel a vorbit despre revolta ei față de condamnarea pe care a primit-o după publicarea fotografiilor cu ea luând cocaină în 2005. Ea a dat vina pe anturajul pe care îl avea la acea vreme.

Vezi în GALERIA FOTO mai multe fotografii cu Kate Moss!

„M-am simțit rău și eram foarte furioasă”, a dezvăluit supermodelul britanic într-un rar interviu radio, citată de The Guardian. „Pentru că toți cei pe care îi cunoșteam se drogau. Așa că a fost o ipocrizie din partea lor, să se concentreze doare asupra mea și să încerce să-mi ia fiica.”

Citeşte şi: Kate Moss și fiica ei, Lila Grace, au defilat în aceeași prezentare de modă

Citeşte şi: Poze de colecție. Naomi Campbell și Kate Moss, prietene pe viață

Citeşte şi: Cum arată sora lui Kate Moss la vârsta de 19 ani

Citeşte şi: Kate Moss și fiica ei, Lila Grace, au defilat în aceeași prezentare de modă

Deși Moss nu a fost acuzată pentru consumul de droguri și a păstrat custodia fiicei, Lila, ea a pierdut contracte profitabile cu mai multe branduri de top. Și abia târziu a spus că îi pare rău în mod oficial, într-o declarație publică. „Trebuia să-mi prezint scuzele cu adevărat, dacă voiam ca oamenii să mă respecte” – a spus ea.

„Cred în adevăr, cred în corectitudine și dreptate”

Moss, al cărei motto „nu te plânge, nu da explicații” a fost preluat de la fostul ei iubit, actorul Johnny Depp, a vorbit, în cadrul interviului în care și-a cerut iertare despre anxietatea care i-a paralizat anii adolescenței de model și despre abuzurile pe care le-a suferit în industrie.

Moss a explicat, de asemenea, și decizia de a-l susține pe Depp în dosarul său de calomnie împotriva fostei sale soții, Amber Heard. Dar a adus în discuție și susținerea vechiului ei prieten, designerul de modă britanic John Galliano, care a fost găsit vinovat de abuz rasist în 2011.

„Cred în adevăr, cred în corectitudine și dreptate”, a spus Moss. Apariția ei la procesul lui Depp a fost determinat de dorința de a clarifica lucrurile. „Știu adevărul despre Johnny, spuse Moss. Știu că nu m-a lovit niciodată pe scări. Trebuia să spun adevărul.”

„Îmi spuneau: ‘Dacă nu îți scoți topul, nu vei apărea în Elle’ „

Pe de cealaltă parte, nevoia de a-l sprijini pe Galliano a venit din convingerea ei că „nu este o persoană rea, ci doar a avut o problemă cu alcoolul și oamenii se schimbă”.

„Oamenii nu sunt ei înșiși când beau și spun lucruri pe care nu le-ar spune niciodată când sunt treji” – a mai spus ea.

Începutul carierei sale în 1988 a fost traumatizant și „o sarcină grea”, își amintește ea. A trebuit să călătorească prin orașe singură pentru pictoriale. La 15 ani, a avut „experiența oribilă” de a fi rugată să-și dea jos topul în cadrul unei ședințe foto, pentru un catalog de lenjerie. „Atunci eram foarte timidă în privința corpului meu și simțeam că ceva nu era în regulă, așa că mi-am luat lucrurile și am fugit.”

Moss recunoaște că „plângea mult” când trebuia să se dezbrace. „Îmi spuneau: Dacă nu îți scoți topul, nu vei apărea în Elle. Dar pozele erau uimitoare. Am suferit pentru ele. Dar până la urmă tot răul a fost spre bine, mi-au schimbat cariera.” – a mai povestit fostul supermodel.

Foto – Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton