Cristina Ciobănașu, momente de tandrețe cu iubitul ei, Alexandru Mureșan, în Grecia: „Promisiuni făcute pe plajă”

.

Cristina Ciobănașu a petrecut câteva zile în Grecia alături de iubitul ei, Alexandru Mureșan, și romantismul a fost la el acasă. Cei doi au renunțat la telefoane și și-au luat un timp doar pentru ei.

S-au îmbrățișat, au râs mult, au ascultat muzică bună și au testat preparatele locului, au fost zile și nopți magice. Cristina Ciobănașu și Alexandru Mureșan au trăit o aventură de neuitat.

Cristina Ciobănașu și Alexandru Mureșan, doi îndrăgostiți în Grecia

“Am plecat către Grecia pe timp de vară, iar când am ajuns acasă era deja toamnă. Au fost câteva zile rezervate doar pentru noi, fără muncă, telefoane și stres. Au fost zile cu soare, cu plimbări pe insulă în căutare de locuri neexplorate, cu plaje ascunse (dar și mega căutate de turiști), cu mâncare delicioasă (împărțită frățește cu caprele), cu promisiuni făcute pe plajă, în lumina lunii, cu muzică bună, cu râsete și cu îmbrățișări cât cuprinde.

Așa a arătat ultima noastră vacanță din acest an”, mărturiește Cristina Ciobănașu, pe o rețea de socializare.

Citeşte și: De ce a plecat Cristina Ciobănașu în Bali fără iubit: “E un timp prețios pentru familie, pentru relația cu părinții mei”/ Exclusiv

Citeşte și: Alimentele la care a renunțat Cristina Ciobănașu ca să nu se îngrașe: „Evit carnea vara”/ Exclusiv

A descoperit din nou dragostea, iar ea are parfumul la care a visat întotdeauna. Alexandru o surprinde cu dovezile lui de afecțiune. Încearcă să îi fie întotdeauna aproape și nu îi neglijează nevoile. „Mă simt împlinită. Chiar ne gândeam amândoi că nu ne-am imaginat că o să se transforme într-o relație așa frumoasă, care are potențial de lungă durată.

Mă surprinde întotdeauna cu chestii tandre. El nu pare un om care să facă gesturi din astea pentru cineva. Nu e genul care să își arate afecțiunea în public. În ultima vreme a început să o facă și asta spune ceva foarte important despre relația noastră și despre ce simte vizavi de mine.

Probabil că și de asta sunt și eu foarte îndrăgostită. Nu e vorba de lucruri materiale sau de surprize din astea: „Mamă, m-a luat și m-a dus undeva”, ci de faptul că ține minte lucrurile pe care i le spun despre mine, comportamentul meu și tabieturile mele”, mărturisea Cristina Ciobănașu, pentru UNICA.RO.

Citeşte și: Cristina Ciobănașu, ținută surprinzătoare pe covorul roșu. Detaliul care a împărțit internetul în două

Citeşte și: Cum a început relația dintre Vlad Gherman și Oana Moșneagu. „Ne-am sincronizat”

„În momentul în care începea să îmi vorbească dimineața, la cafea, mă luam de el pentru că nu înțelegea că nu trebuie să mă deranjeze”

Recunoaște că are momente când îi place să stea singură și să mediteze, iar cel cu care își împarte viața i-a înțeles acestă trăire. „Pentru mine e important să nu mă deranjezi când îmi beau cafeaua dimineața, pentru că s-ar putea să ne certăm. Sunt puțin mai ciufută când mă trezesc. A înțeles chestia asta destul de târziu pentru că și el e o fire vulcanică și impulsivă.

Și atunci, în momentul în care începea să îmi vorbească dimineața, la cafea, mă luam de el pentru că nu înțelegea că nu trebuie să mă deranjeze, iar el nu înțelegea de ce mă cert cu el. Recent, am observat că nu mă mai deranjează dimineața. Mă lasă în zenul meu, să îmi dau refresh la gânduri”, susține Cristina Ciobănașu.

Foto: Facebook








 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton