Cornel Palade, despre infidelitatea față de soție: „Că am avut o aventură, nu înseamnă că mi-am trădat familia!”

.

Cornel Palade (70 de ani) a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate, legate de viața personală, în cadrul emisiunii “40 de întrebări”, moderate de Denise Rifai.

Actorul a vorbit, printre altele, despre episoul de infidelitate, de acum 10 ani, când apăruseră zvonuri că și-a înșelat soția cu o tânără de 27 de ani.

Cornel Palade: „Că am avut o aventură, nu înseamnă că mi-am trădat familia”

Cornel Palade și soția sa, Iuliana, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape 30 de ani. Au împreună o fată, Ada, care i-a călcat pe urme actorului și este actriță și cântăreață.

În urmă cu 10 ani, Cornel Palade a ajuns în atenția presei mondene de scandal după ce au apărut zvonuri conform cărora el și-ar fi părăsit familia pentru o tânără în vârstă de 27 de ani. La vremea respectivă, soția sa, Iuliana, ar fi confirmat zvonurile. Iar doi ani mai târziu, în 2015, actorul a recunoscut că a mai avut relații extraconjugale, dar și că relația cu femeia de 27 de ani a fost “viciu”.

Prezent în emisiunea moderată de Denise Rifai, Cornel Palade nu a putut scăpa de întrebarea legată de “viciile” sale.

Citeşte şi: Cum a reușit să slăbească Ada Palade, fiica lui Cornel Palade, 40 de kilograme

Citeşte şi: Romică Țociu, despre momentul de cotitură din colaborarea cu Cornel Palade: „În momentul ăla, a căzut casa pe mine”

Citeşte şi: Fiica lui Cornel Palade, Ada, mesaj de revoltă la adresa României: „O țară unde prostia și prostituția sunt ridicate în slăvi”

Citeşte şi: Iuliana, soţia lui Cornel Palade, şi-a iertat partenerul infidel: «Mergem înainte, nu divorţăm»

„Nu, viața este o sumă de vicii și e bine să le păstrăm. Important e să conștientizezi că sunt vicii și să nu ți se pară că sunt calități.

„Am fost iubăreţ de mic!”

N-a fost niciodată discuția să-mi părăsesc căminul și să plec de lângă soția mea. Niște domnișoare ziariste au plâns un pic pe umărul soției mele, iar ea, o moldoveancă cinstită și sinceră, a pus botul la vrăjeala lor și a început să dea din casă. (…) Familia mea, pentru mine, este întotdeauna pe primul loc. (…) Că am avut o aventură cu cineva, asta nu înseamnă că mi-am trădat familia. Poate mi-am trădat jurămintele, dar nu familia. Jurămintele se mai schimbă, așa e în dragoste”, i-a mărturisit Cornel Palade lui Denise Rifai.

Într-o altă emisiune, moderată de Oana Turcu, Cornel Palade a povestit că el a fost “iubăreț de mic”. Și tot acolo a mai recunoscut că este la al treilea mariaj.

„Am fost iubăreţ de mic. Când eram flăcău mă duceam la dans, miroseam frumos, luam fata în braţe şi dansam cu ea. Eu trebuia să am poveşti la mine. Pentru că altfel a doua oară nu mai dansa cu mine. Ajunsesem să învăţ poezii. Când sărutam o fată, până mă apropiam de ea… mă lua cu tremurat.

(…) Eu sunt la a treia căsătorie, cu primele 2 neveste m-am iubit moldoveneşte. Aşa cum iubeşte moldoveanul cu certuri, înjurături, scene de gelozie, bătăi… Doamne…” – i-a spus acesta Oanei Turcu.

Foto – Facebook / capturi video

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton