Alessia, fiica pe care Șerban Georgescu nu a apucat să o vadă crescând, a împlinit 18 ani. „Sunt profund recunoscătoare”

.

Alessia avea un an și șase luni când tatăl ei părăsea această lume. Compozitorul Șerban Georgescu s-a stins la 54 de ani, în urma unui infarct. Golul pe care compozitorul l-a lăsat în sufletul celor dragi, în urmă cu 16 ani, nu poate fi umplut nici astăzi.

Eniko Georgescu, femeia cu care Șerban Georgescu s-a căsătorit la câțiva ani după despărțirea de Mădălina Manole, a făcut totul pentru ca fiica ei să nu simtă această pierdere dureoasă. I-a fost și mamă și tată, i-a fost sprijin și alinare. Ieri, Alessia a făcut 18 ani.

Fiica lui Șerban Georgescu a împlinit 18 ani

Tânăra vorbește într-un mesaj despre lecțiile deprinse de la viață, despre trădări și oameni mici, dar și despre cei care îi dau puterea să se realizeze. “Acum 18 ani, la ora 9:20, mama mi-a dat viață, deși lucrurile nu au fost roz nici la momentul acela. De-a lungul timpului am întâlnit oameni buni, dar și mai puțini buni.

Printre ei era și un vânzător de vise, pe care noi l-am primit cu sufletele deschise, dar care ne-a dat, mie și mamei mele, o lecție din care am avut de învățat din belșug. O față bună nu înseamnă întotdeauna un suflet bun, ci o mască a sufletului”, spune Alessia Georgescu, fiica compozitorului, pe o pagină de socializare.

Citeşte și: 16 ani fără Șerban Georgescu! Fata compozitorului și a lui Eniko Georgescu, în lacrimi: “Mă întreb cum ar fi fost viața mea dacă el nu ar fi murit!”

Citeşte și: Andreea Berecleanu a dat petrecere de majorat pentru fiul ei. Ce bine seamănă Petru cu Andrei Zaharescu!

„Am întâlnit un om care mi-a schimbat viața”

Acum, tânăra de 18 recunoaște că a întâlnit o persoană specială, care i-a schimbat trăirile, semn că trăiește o primă iubire. “După furtună apare și curcubeul. Acum două luni de zile, am întâlnit un om care mi-a schimbat viața, cum nimeni, după mama, nu a putut să mă facă mai fericită, acești oameni sunt rari.

Viața ne trece pe fiecare în parte prin înfruntările ei, care ne vor ajuta mai târziu în dezvoltarea noastră, pentru a ajunge la un anumit punct de perfecțiune. Fiecare om este special în felul lui”, mai spune Alessia.

Când vine vorba de celebrul ei tată, se emoționează. Amintirea lui dăinuie și acum. “ Până și în momentul de față sunt profund recunoscătoare tatălui meu, care mi-a oferit de la bun început, acum 18 ani, un nume, o mamă extraordinară, care la rândul ei mi-a adus oameni extraordinari în viață, pe care mă pot baza oricând, și mi-a oferit o serie de lecții care m-au maturizat mult prea devreme, ar spune oamenii din afara vieții mele.

De la omul care m-a crescut, în timp ce mama mea încerca să mi ofere lumea, am învățat că niciodată nu o să am nimic de învățat de la oamenii care se cred mari, dar înlăuntrul lor sunt niște oameni mici, care s-au pierdut cândva. Obișnuia să-mi spună că ce este al meu este bine pus de o parte și lucrurile scrise pentru mine mă vor găși atunci când sunt pregătită”, mai spune ea.

Citeşte și: De ce își scot Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu casa la vânzare: “Luăm doar lucrurile personale”

Citeşte și: Mădălina Manole a făcut copilul cu Şerban Georgescu?

Eniko Georgescu: “Tu ești miracolul care îmi face viața completă”

O avalanșă de sentimente o încearcă și pe Eniko Georgescu. Alessia e totul pentru ea și speră că viața ei va curge lin de acum înainte.

“Tu ești miracolul care îmi face viața completă! Fiica mea, să ai parte de toată căldura omenirii, un ocean de împliniri și toate florile lumii adunate în cel mai frumos buchet al vieții!

Să te văd crescând, să te văd cum descoperi lumea alături de mine, apoi pe cont propriu – nimic nu ar putea fi mai frumos în viață. Darul de a fi părinte este cel mai de preț lucru pe care l-aș fi putut primi vreodată. Sunt și voi fi aici pentru tine întotdeauna, călăuzindu-ți fiecare pas. La mulți ani 18!”, îi transmite frumoasa brunetă.

Eniko Georgescu s-a căsătorit cu Șerban Georgescu după divorțul acestuia de Mădălina Manole

Eniko Georgescu și Șerban Georgescu s-au iubit vreme de patru ani. După moartea compozitorului, bruneta, care profesează acum ca psiholog, a încercat să își găsească fericirea și, la un moment dat, a fost aproape de căsătorie. Cu toate astea, acest lucru nu s-a întâmplat, pentru că Eniko a pus capăt relației. Ea are acum 40 de ani, dar pare neschimbată.

Mădălina Manole a fost căsătorită 15 ani cu Șerban Georgescu, dar a existat un moment când și-a dorit divorțul.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton