Cele mai frumoase ținute de la Forza ZU 2023. Ce au purtat artiștii pe scena concertului din Brașov

.

Concertul Forza ZU 2023 a reunit cei mai îndrăgiți artiști din România în Piața Sfatului din Brașov. Evenimentul, care a avut loc sâmbătă, 9 septembrie 2023, a bifat toate elementele unui show complet: cele mai bune voci, cele mai frumoase piese și cele mai stylish ținute.

Pe scena Forza ZU 2023 au urcat artiștii Carla’s Dreams, Delia, Andra, Loredana, Spike, The Motans, Grasu XXL, Puya, 3 Sud Est, Mira, Andia, Cabron, Nicole Cherry, Feli, Holograf, Alina Eremia, Mario Fresh, Irina Rimes, Jo, Juno, Connect-R, Raluka, Lidia Buble, Cătălin Crișan, Misha Miller, Theo Rose și trupa ASIA.  

Cele mai frumoase ținute de la Forza ZU 2023. Ce au purtat artiștii pe scena concertului din Brașov

Pentru artiști, concertele nu reprezintă doar o ocazie de a-și împărtăși pasiunea pentru muzică, ci și oportunitate de a purta cele mai cool outfituri. Și în acest an, Forza ZU a reunit nu doar cei mai talentați artiști, ci și unele dintre cele mai spectaculoase ținute ale lor, de la outfitul country al Loredanei Groza și ținuta all-white a Mirei, la costumul cu paiete al Andrei și colanții roșii din piele ai Ralukăi. Fiecare invitat și-a adus amprenta personală pe scena Forza ZU 2023, prin stilul vestimentar, talentul inconfundabil și prin cele mai recognoscibile piese ale lor.

Citește și: Cum se poartă Andra cu echipa ei atunci când nu este pe scenă? Artista a făcut un show la Forza ZU / Exclusiv

Ce melodii au fredonat participanții la Forza ZU 2023

Lidia Buble a făcut un super show cu piesele „Mi-e bine”, „Simțim la fel”, „Le-am spus și fetelor” și „Cămașa”. La rândul ei, Mira a cântat alături de fani hiturile sale „Străzile din București”, „Uit de tine” și „Inimă nebună”. Nicole Cherry a interpretat piesele „Florile Tale”, „Vara mea”, „Se poartă vara” și „Dansează amândoi”, iar Theo Rose și Rareș ne-au învățat să „nu uităm să iubim hiturile românești de altădată”, cântând împreună piesa „Sâmbătă seara”.

Citește și: Mira, schimbare spectaculoasă de look: „M-am întors în timp”. Cum a reacționat iubitul ei, Levi Elekes

Evenimentul ar fi fost incomplet fără nume precum Loredana Groza, Delia și Andra, alături de care fredonăm de zeci de ani cele mai frumoase melodii. Andra a cântat două dintre cele mai cunoscute piese ale ei, „Iubirea schimbă tot” și „Vreau sărutarea”, dar și piese mai noi, „Nu m-am gândit la despărțire” și „Pas cu pas”.

Citește și: De ce au mutat-o producătorii Vocea României pe Theo Rose cu Horia Brenciu. Secretul din spatele deciziei de la Pro TV

Trupele noastre preferate de ieri și de azi, pe scena Forza ZU 2023

Pe scena Forza ZU 2023 au urcat și câteva dintre trupele noastre favorite, 3 Sud Est, ASIA și Holograf, alături de Carla’s Dreams și The Motans.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton