Simona Hapciuc, dezvăluiri dureroase despre propria mamă: „M-a luat de păr, m-a trântit pe jos” / Video

.

Simona Hapciuc a făcut dezvăluiri dureroase din copilăria sa. A fost părăsită de mamă pe când era foarte mică, iar atunci când a luat legătura cu cea care i-a dat viață, aceasta a agresat-o fizic.

Invitată în emisiunea „În Oglindă”, prezentată de Mihai Ghiță, fosta concurentă Survivor 2021 a vorbit despre cea mai grea perioadă a vieții ei, dar și despre faptul că mama ei nu vrea, în continuare, să știe nimic de ea.

Simona Hapciuc, dezvăluiri dureroase din copilărie

Dacă acum duce o viață liniștită, Simona Hapciuc nu poate spune același lucru și despre copilăria sa. A fost abandonată de mamă și crescută de o bunică care a făcut-o să se simtă ca o povară. Mai mult, nici situația lor financiară nu era una prea bună.

Tatăl Simonei, care de abia ieșise din comă, a fost lăsat singur în casă, femeia luându-și bagajele fără să îi pese de nimeni și nimic.

„Mama mea ne-a abandonat, și pe mine și pe tatăl meu. Ulterior, tatăl meu recăsătorindu-se, m-a abandonat și el și am fost crescută de părinții lui, care nu aveau nicio obligație morală să mă crească.(…) Eu nu am simțit niciodată că mi se dă de mâncare pentru că vor, ci pentru că trebuie”, a mărturisit Simona Hapciuc.

Citește și: Livia Bordea, surprinsă sărutându-se cu Spike. Prima declarație a artistului care a fost cavalerul de onoare al lui Cătălin Bordea

Citește și: Șerban Copoț, vacanță inedită în Grecia. Unde și-a dus prezentatorul familia: „Nu credeam că o să-mi iasă”

„Mama mea, când a plecat, a plecat în Germania și de atunci, de 32 de ani, ea este în Germania”, a mai spus prezentatoarea RFX MMA.

„Când ea a plecat, tatăl meu tocmai ieșise din comă. El a fost câteva luni în comă, în urma unei bătăi.(…) Tatăl meu, restul vieții a trăit fără o parte a craniului. Mama mea s-a căsătorit cu tatăl meu la 16 ani, m-a născut la 19 ani și când a plecat avea 21 de ani, era un copil. Tind să cred că în momentul în care a luat decizia să plece, era prea mult pentru ea.(…) Și-a luat bagajul, pe mine m-a lăsat la bunici și pe el l-a lăsat în casă, în pat, fără nimeni”, a povestit Simona Hapciuc.

Mama Simonei refuză să păstreze legătura cu ea

Simona Hapciuc a reușit să ia legătura cu mama sa pe când avea 16 ani. Însă relația lor nu s-a îmbunătățit, mai ales că femeia nu a vrut să știe nimic de fiica sa.

„Pe mama o cheamă Liliana.(…) Ea este dintr-un sat din Iași și mergând în zona aia am căutat și un sprijin în ea. Am luat legătura cu cumnata ei și prin mătușa mea am luat legătura și cu ea. Ea nu și-a dorit și nu-și dorește nici în momentul de față… Toate încercările au fost blocate. Prima oară când am cunoscut-o a fost după ce eu am terminat clasa a 10-a. M-a bătut foarte tare. M-a luat de păr, m-a trântit pe jos și mi-a dat cu picioarele în burtă până când efectiv a obosit. Mama mea este alcoolică”, a precizat Simona, cu lacirmi în ochi.

Citește și: Doina Teodoru a spus ce îi place cel mai mult la iubitul ei, Cătălin Scărlătescu: „Pentru un bărbat, e ceva ieșit din comun!”

Citește și: Theo Rose, schimbare de look pentru „Vocea României”, sezonul 11. Artista s-a reinventat

„Din ce știu eu, de la 16 ani, de când l-a cunoscut pe tata. Bunica mi-a spus că tata a dus-o acasă beată. Cred că pe parcursul timpului a conștientizat ce a făcut și își îneca amarul tot mai mult în alcool.(…) Eu n-am fost un copil dorit de ea.(…) Și acum o lună, când m-a văzut, e o chestie super rece. Dacă te uiți la noi, pare că simpla mea prezență o deranjează”, a mai spus fosta concurentă Survivor.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Simona Hapciuc

Sursă foto: Facebook, Captură video

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton