Theo Rose, schimbare de look pentru „Vocea României”, sezonul 11. Artista s-a reinventat

.

Theo Rose s-a lăsat pe mâna hairstylist-ilor și a recurs la o schimbare notabilă de look pentru noul sezon “Vocea României” 2023.

În vârstă de 26 de ani, artista și-a păstrat lungimea și culoarea părului, dar și-a făcut breton.

„Avem pregătite momente unice!”

Theo Rose a postat în mediul online, pe Instagram, în secțiunea de Insta Stories, câteva imagini în care apare cu noua coafură, pe platourile emisiunii de talente “Vocea României”. Și nu-i stă deloc rău. Artista s-a fotografiat și împreună cu colega ei din juriu, Irina Rimes, și ea având o coafură similară cu a lui Theo, tot cu breton.

Vezi în GALERIA FOTO cum arată Theo Rose după schimbarea de look.  

Cel de-al 11-lea sezon “Vocea României” începe vineri, 8 septembrie 2023, de la ora 20:30, cu surprize colosale. După ce Denis Roabeș a părăsit masa juraților, Horia Brenciu revine în show, iar echipa lui Tudor Chirilă va avea un nou antrenor vocal, pe Irina Baianț.

„Veți vedea un sezon cu diversitate în muzică și concurenți deosebiți. Avem surprize pentru fiecare antrenor în parte, avem pregătite momente unice, momente viralizabile și multă, multă muzică bună”, a declarat Cătălin Bugean, Show Runner „Vocea României”, potrivit Pro TV.

„Avem niște voci. Când o să auziți o să încremeniți!”

Anul acesta, Theo Rose va face echipă cu Horia Brenciu în emisiune și vor împărți scaunul dublu. Artista a dezvăluit recent că după audițiile pe nevăzute, a descoperit una dintre cele mai bune voci ale competiției, iar acum repetițiile sunt în toi pentru etapa duelurilor.

„Continuăm zilele de repetiție pentru „Vocea României”. Am pregătit niște momente, avem niște voci. Când o să auziți o să încremeniți, nu o să vină să credeți ce voci au venit sezonul ăsta la Vocea României. Bașca și în echipa noastră. Am făcut niște momente de… nu ne mai oprim din repetat”, a afirmat Theo Rose pe Instastory.

Citeşte şi: Theo Rose, trăirile unei mame. Prin ce perioadă trece acum Sasha: „Mă ia cu călduri” / Video

Citeşte şi: Theo Rose a slăbit spectaculos după ce a născut! Câte kilograme a pierdut artista

Citeşte şi: Care este numele complet al lui Horia Brenciu? Reacția avută de Theo Rose când a aflat: „Vorbești serios?” / Video

Citeşte şi: Surpriză uriașă la Vocea României. O celebră soprană se alătură echipei lui Tudor Chirilă

Theo Rose și-a reluat rapid activitatea, la doar câteva luni după ce a născut. Artista a devenit mamă pentru prima oară la începutul lunii iunie, când l-a adus pe lume pe Sasha Ioan. Theo filmează în prezent pentru serialul “Clanul”, dar și pentru “Vocea României”.

„Sper că ați avut o duminică liniștită. Eu, de la 8 dimineața am filmat pentru Clanul la Penitenciarul Rahova. Abia acum am terminat. Au trecut, deci, 12 ore, a fost extraordinar. Și mi-a sărit și somnul fix acum când mă duc acasă. Dar e bine. Când mă duc mai stau și eu cu băiatul meu. Și mâine e din nou zi de filmare, nu la Clanul, ci la Vocea României.

O să mă mai întâlnesc cu copilul meu când o avea 18 ani. La emisiunea aia unde cheamă părinții ăia care sunt plecați în străinătate”, a povestit, în spirit de glumă Theo Rose pe rețelele de socializare, legat de programul ei.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton