Alina Ceușan a spus cu ce vedetă s-ar căsători dacă nu ar fi măritată. „Nu poți zice că nu e mișto!”

.

Alina Ceușan a dezvăluit numele bărbatului cu care s-ar căsători, dacă nu s-ar afla deja într-un mariaj.

Gazda emisiunii „Love Island”, a acceptat provocarea lui Cătălin Măruță și a răspuns unei întrebări controversate, în cadrul rubricii „Spui tot sau îți ia gura foc!”

„Hai că e un bărbat mișto!”

Alina Ceușean a fost întrebată cu ce vedetă sin showbiz-ul autohton s-ar căsători, dacă ar fi singură. După ce a stat câteva clipe pe gânduri, răspsunsul ei a fost fără ezitare – Răzvan Fodor.

„Hai că e un bărbat mișto. Nu poți zice că nu e mișto, are carismă și tot ce înseamnă…” – și-a justificat Ceușan alegerea.

Alina Ceușan, gazda emisiunii matrimoniale „Love Island” și-a început cariera în mediul online în 2012 și este unul dintre cei mai de succes influenceri din țara noastră. Ea are o comunitate în online de peste 982.000 de urmăritori pe Instagram, peste 213.000 pe TikTok și peste 134.000 pe Youtube.

În 2020, ea a participat împreună cu cea mai bună prietenă, Carmen Grebenișan, în sezonul al treilea al show-ului „Asia Express”. Carmen și Alina au fost eliminate chiar înaintea semifinalei.

„Suntem gata cu implanturile!”

Alina Ceușan este căsătorită cu Raul Tișa din 2019, iar împreună au un băiețel, pe nume Rock Tisha, în vârstă de trei ani. După ce a terminat cu alăptarea băiatului, Alina a apelat la ajutorul medicilor esteticieni pentru a-și reintra în forma fizică excelentă pe care o avea înainte de sarcină.

Citeşte şi: Cristina Ich și Alina Ceușan, sărut pasional. Cum au fost fotografiate

Citeşte şi: Alina Ceușan, dur criticată pentru operațiile estetice de după sarcină: „Nu asta înseamnă să fii mamă!”

Citeşte şi: Exclusiv: Alina Ceușan: „Îmi lipsește perspectiva festivalurilor din vară”

Citeşte şi: Soțul Alinei Ceușan a făcut primul Instastory din viata lui. Ce mesaj i-a transmis bloggeriței

„Suntem gata cu implanturile. A fost mai mult de modificat decât mi-am imaginat, cu asimetria – unul dintre sâni s-a lăsat în urma alăptării. Dar rezultatul este uimitor. Naturali, fermi, respectând proporțiile corpului meu. E timpul să mă odihnesc”, a transmis Alina Ceușan, în mediul online, anunțând schimbările prin care a trecut.

„Chiar nu mi se pare ok să întrerupi alăptarea”

După ce a făcut această dezvăluire, influnecerița a primit multemesaje de susținere din partea fanilor. Dar au existat și persoane care au criticat-o.

„Chiar nu mi se pare ok să întrerupi alăptarea pentru a da fuga la operație și pus implanturi. Și tu și alte influencere zăpăciți femeile după naștere cu astfel de intervenții pe muchie. Organismul nici nu a avut timp destul să-și revină după naștere. Nu mai spun că asta presupune o pauză lungă sau chiar exclusă altă sarcina și, eventual, imposibilitatea de a alăpta.

Oricum la voi totul este o alergătură după publicitate și făcut bani din orice. Da, este o lume liberă, dar sper să nu fiți luate de exemplu. Nu asta înseamnă să fii mamă. Și da, admir intervențiile estetice bine făcute și la timpul lor”, i-a scris cineva, în dreptul postării.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton