Dieta adoptată de Charlene. Ce face Prințesa, la 45 de ani, ca să nu se îngrașe

.

Charlene a revenit treptat la viața regală după problemele de sănătate întâmpinate în trecut.  Prințesa are o siluetă impecabilă, iar ținutele de top pe care le poartă reușesc să scoată asta în evidență. Singurul lucru care pare să umbrească viața ei, astăzi, e relația tensionată pe care o are cu Albert de Monaco.

Charlene, în vârstă de 45 de ani, este soția Prințului Albert de Monaco și mama celor doi copii ai lor, Jacques și Gabriella. Prințesa, o fostă înotătoare olimpică, nu se mai antrenează astăzi, dar continuă să ducă o viață activă. Cum se menține?

Citeşte și: Albert de Monaco a petrecut cu fosta iubită și cu fiul lor. Prințesa Charlene, sfidată public

Citeşte și: Misterul unui mariaj regal! Charlene și Albert de Monaco stau separat, dar apar împreună la evenimente

Prințesa Charlene nu mai practică înotul, dar e la fel de suplă

Prințesa Charlene a renunțat la înotul olimpic când s-a alăturat familiei regale, în 2011. De atunci, a mai pierdut sau câștigat câteva kilograme, dar are, la fel ca în vremurile în care concura, un trup frumos conturat, deși a recunoscut anterior că nu este un fan al sălii de sport.

Ea se menține în formă pentru că nu se abate niciodată de la dieta ei, chiar dacă, de multe ori, poate fi dificil de ținut, pentru că, după cum susține Prințesa, în viața regală nu există consecvență.

„Zilele mele nu sunt niciodată la fel și nu poți alege cu adevărat ce să mănânci la evenimente”, spune Charlene, pentru Women’s Health. Cu toate acestea, atunci când poate, soția lui Albert de Monaco se asigură că dieta ei este una sănătoasă și echilibrată.

 „Încerc să mănânc mult pește, fructe și legume proaspete. Și beau multă apă – este important să rămân hidratată”, adaugă ea.

Citeşte și: Charlene de Monaco a bifat o nouă schimbare de look. Transformările care „vorbesc” despre nefericirea Prințesei

Citeşte și: A „furat” spectacolul! Charlene, strălucitoare ca o mireasă la balul din Monaco

Ce nu își refuză Charlene, soția lui Albert de Monaco

Totuși, Charlene nu se teme să își ofere, uneori, și anumite plăceri culinare. „Nu fi prea strict cu tine. Un desert din când în când nu este atât de rău”, susține ea.

Deși nu mai este o atletă profesionistă, Charlene continuă să înoate în mod regulat și să încerce activități noi, cum ar fi paddle boarding. De asemenea, își face timp pentru sporturi în aer liber, cum ar fi drumețiile și alergarea.

 „Ca atlet, antrenamentul meu a fost exploziv. Acum mă concentrez mai mult pe forță, antrenament de bază și stabilitate. Îți pierzi puterea odată cu înaintarea în vârstă, iar eu  trebuie să fiu puternică ca să îmi pot ridica copiii și să fac sport”, precizează Charlene.

Charlene a urcat de mai multe ori pe podium

Născută în Zimbabwe, dar crescută în Africa de Sud, Charlene și-a reprezentat țara natală la Jocurile Olimpice din 2000.

Anul precedent, la Jocurile Africane din 1999, care au fost organizate la Johannesburg, ea a câștigat trei medalii de aur și o medalie de argint.

Charlene s-a căsătorit cu Prințul Albert, pe care îl cunoscuse în urmă cu 10 ani, în 2011. În decembrie 2014, Charlene i-a adus pe lume pe gemenii Gabriella și Jacques.

Prințesa Charlene, stânjenită de apariția alături de soțul său

Prințesa Charlene de Monaco a apărut cu soțul ei, Prințul Albert de Monaco, la lansarea postului de televiziune oficial din Monaco, asta după ce în ultimul timp s-a vehiculat că trăiesc separat și se văd doar „la programare”.

TV Monaco va difuza o gamă largă de programe, inclusiv de actualitate, talk-show-uri și sport, în încercarea de a promova cultura monegască.

În timp ce Albert părea marcat de această reușită, Prințesa Charlene, în vârstă de 45 de ani, a părut tot timpul încordată în timp ce stătea alături de soțul său, în vârstă de 65 de ani. Ea a mormăit doar câteva cuvinte, în timp ce soțul ei a monopolizat discuția.

Fosta înotătoare olimpică, despre care se spune că a părăsit Monaco pentru a locui în Elveția, și-a strâns mâinile pe tot parcursul interviului și, la un moment dat, a respirat adânc, a înghițit și a zâmbit stânjenită.

Foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton