Anda Sârbei, actrița din „Lasă-mă, îmi place! Camera 609″, câștigă bani din adolescență: „Făceam reclame, figurație” / Exclusiv

.

Pe Anda Sârbei o vezi în serialul „Lasă-mă, îmi place! Camera 609″, difuzat la Antena 1, și o admiri pentru formele sale. Actrița recunoaște că a încercat să aibă întotdeauna o dietă echilibrată și să nu facă excese, iar aceste reguli o ajută să se mențină în formă.

Anda Sârbei joacă rolul Evei, o tânără hotărâtă care ajunge să cunoască dragostea într-un mod neașteptat, asta după ce trece printr-un șir de situații neprevăzute. Actrița, care a mai apărut în câteva producții cunoscute, serialul Vlad” şi mini seria Roslund & Hellström: Box 21″, îl are ca partener pe Matei Negrescu.

Anda Sârbei: „Am început sala de câteva luni, însă acum mai chiulesc”

Am povestit cu Anda Sârbei despre începuturile ei în actorie și drumurile adiacente pe care s-a abătut înainte să cunoască succesul, dar și dieta care o face să arate ca un manechin. Iată ce mărturisiri face actrița pentru UNICA.RO!

„Am început sala de câteva luni, însă acum mai chiulesc, deși nu aș vrea. Dulciurile sunt slăbiciunea mea, încerc să le las, dar nu prea îmi iese. În rest, am mâncat tot timpul sănătos, nu am exagerat. Cred că ăsta e secretul, o dietă echilibrată”, spune actrița Anda Sârbei, pentru UNICA.RO.

Citeşte și: Anda Sârbei, protagonista din „Lasă-mă, îmi place! Camera 609″, trăiește o iubire inedită în viața reală: „Eu am inițiat totul”/ Exclusiv

Citeşte și: De ce evită Loredana Groza vacanțele și care este bijuteria de care nu se desparte: „Viața merită trăită”/ Exclusiv

Citeşte și: Mihai Călin, nevoit să slăbească. Schimbările alimentare făcute de actorul din serialul „Lasă-mă, îmi place! Camera 609″ / Exclusiv

„Am început să lucrez din clasa a noua, făceam reclame, figurație, foarte multe lucruri”

Chiar dacă actoria este marea ei pasiune, Anda Sârbei a mai avut și alte joburi în trecut. A făcut reclame, figurație și a reușit astfel să își mai rotunjească veniturile.

Vedeta are convingerea că banii cu care și-a ajutat de multe ori apropiații s-au întors la ea pe alte căi. Nu i-a fost ușor, dar nici greu, dar, în general, a încercat să nu se lase stresată de finanțe.  

„Au fost momente și momente. Cumva am fost tot timpul relaxată pe tema asta. Dacă avea nevoie cineva de bani, un prieten, un coleg, ofeream tot timpul. Vrei bani? Poftim, am alocația, 40 de lei. Apoi, cumva se întâmpla și ajungeau înapoi banii la mine.

Am început să lucrez din clasa a noua, făceam reclame, figurație, foarte multe lucruri. Nu am avut neapărat o grijă în privința asta. Am știut că dacă o să tratez lucrurile ca atare și o să fiu relaxată, totul o să meargă bine. Și chiar așa a și fost”, precizează Anda Sârbei.

Ce destinație au avut primii bani câștigați de Anda Sârbei

Primii bani câștigați au fost puși deoparte și au avut mai multe destinații. „Nu știu cum am reușit să fac asta, iar o mică părticică am dat pe haine și pe produse de tot felul, mâncare în oraș”, adaugă ea.

Citeşte și: Ana Bodea din serialul „Lia – soția soțului meu”, vacanță în Croația alături de iubitul ei celebru: „Simt că visez, viața mea e minunată”/ Exclusiv

Anda Sârbei, despre personajul din „Lasă-mă îmi place! Camera 609″: „Ea trăiește niște lucruri care mie nu mi s-au întâmplat niciodată”

Anda Sârbei are convingerea că personajul din „Lasă-mă, îmi place! Camera 609″ îi vine mănușă. „Avem destul de multe lucruri în comun. Și aici mă refer la personalitate, la fire, la felul de a fi. În schimb, ea trăiește niște lucruri care mie nu mi s-au întâmplat niciodată. Dacă mă gândesc la cum aș reacționa eu, acolo cred că sunt diferențele.

Cred că ea alege niște căi pe care eu poate că nu le-aș alege niciodată. Aș vrea să spun mai multe, dar vă las pe voi să vedeți. Personalitatea noastră se aseamănă foarte tare, însă drumurile sunt diferite. Filmăm de patru luni și mai avem destul de mult”, mărturisește Anda Sârbei, pentru UNICA.RO.

Foto: Antena 1

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton