Ana Maria Crudu este însărcinată. Sora Danielei Crudu va naște în septembrie

.

Ana Maria Crudu, sora Danielei Crudu, este și ea însărcinată. Dezvăluirea a fost făcută chiar de tatăl surorilor Crudu, care a explicat de ce a lipsit fosta concurentă Chefi la Cuțite de la botezul nepoatei sale.

Deși toată familia a fost prezentă la botezul fetiței Danielei Crudu, marea absentă a fost sora acesteia, cu care fosta asistentă are o relație foarte bună. Acum, misterul a fost elucidat. Tatăl surorilor Crudu a dezvăluit că Ana Maria este și ea însărcinată și urmează să nască luna aceasta.

Ana Maria Crudu, sora Danielei Crudu, este însărcinată

Ana locuiește în Suedia cu soțul ei, iar sarcina avansată nu i-a permis să călătorească în România pentru a putea fi alături de sora și nepoata ei în ziua în care Daiana a fost creștinată.

Nelu Crudu, tatăl Anei și al Danielei, a dezvăluit că fata lui va avea un băiețel, pe care urmează să îl aducă pe lume în septembrie.

„Și Ana Maria să fie într-un ceas bun, e și ea însărcinată acum. Trebuie să nască în septembrie. După câte știu, un băiețel, frumos foc. L-am văzut și eu în aparate. Mă uitam ca la poarta nouă”, a declarat Nelu Crudu, potrivit Click.

De asemenea, mama Danielei Crudu, Florentina, a confirmat sarcina fiicei sale.

„Da, așteptăm cu bucurie și din partea ei, să fie sănătoasă și ea”, a spus aceasta.

Citește și: Daniela Crudu, imagine rară cu fetița la plimbare. Cum a fost surprinsă fosta asistentă TV

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Daniela Crudu la botezul fiicei sale. Fosta asistentă de televiziune și-a creștinat fetița în weekend / Video

Citește și: Mihai Mitoșeru, despre cum s-a schimbat Daniela Crudu de când a devenit mamă: „Mi se pare foarte matură” / Video

Citește și: Daniela Crudu, despre viața de mamă și clipele de panică de dinaintea nașterii: „Nu mai mișca” / Video

Fosta concurentă Chefi la Cuțite s-a măritat în Italia

Ana Maria Crudu s-a căsătorit anul trecut cu Adrian Neagu. Cei doi au ales să se cunune religios în Italia, după ce în 2021 au semnat actele la starea civilă din Suedia.

Ana și Adrian, care lucrează ca șofer pe camion în Suedia, s-au cunoscut când sora Danielei Crudu a mers în vacanță acolo.

„Ne-am îndrăgostit pe loc şi nu m-am mai întors acasă. Am venit pentru o vacanță și am rămas pentru totdeauna acolo”, a spus în urmă cu ceva timp fosta concurentă de la Chefi la Cuțite, pentru sursa menționată anterior.

Ana Maria Crudu a devenit cunoscută publicului larg în momentul în care a participat la show-ul culinar. Aceasta a ajuns până în echipe, fiind aleasă de chef Cătălin Scărlătescu să facă parte din echipa sa galbenă.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Ana Maria Crudu

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton