Albert de Monaco a petrecut cu fosta iubită și cu fiul lor. Prințesa Charlene, sfidată public

.

Albert de Monaco s-a depărtat de Charlene, dar e tot mai apropiat de fiul său, Alexandre, pe care îl are dintr-o relație trecută, și de mama acestuia, Nicole Coste, care e văzută tot mai des la evenimente oficiale.

În timp ce zvonurile despre Prințesa Charlene și viața ei din Elveția se întețesc, Prințul Albert de Monaco pare dornic să rămână aproape de restul familiei sale. Astfel nu ne explicăm de ce Nicole Coste apare și la manifestările la care Charlene lipsește.

Fiul lui Albert de Monaco, Alexandre, a împlinit 20 de ani

Monarhul, în vârstă de 65 de ani, l-a sărbătorit, de curând pe fiul său, Alexandre, și a fost fotografiat între el și mama sa, Nicole Coste, la eveniment. Fiica lui Albert cu Tamara Rotolo, Jazmin, a fost și ea prezentă.

Charlene nu a fost prezentă la adunare. Dar a fost invitată?

Speculațiile au început atunci când presa din Franța și Germania a scris că Charlene, în vârstă de 45 de ani, locuiește în Elveția și își vede soțul doar în urma unei programări. Cu toate acestea, au apărut imagini cu Charlene de Monaco și Prințul Albert în timpul unei vacanțe în Corsica. Cei doi se relaxau pe un iaht.

Prințesa și-a șters apoi contul de Instagram, ceea ce a dus la întrebări suplimentare.

Citeşte și: Misterul unui mariaj regal! Charlene și Albert de Monaco stau separat, dar apar împreună la evenimente

Citeşte și: Dispariția misterioasă a Prințesei Charlene. Cu cine a venit Albert de Monaco la Wimbledon

Cum a apărut Nicole Coste în viața lui Albert de Monaco

Prințul a avut o relație secretă de șase ani cu o stewardesă, care i-a dăruit un fiu. Povestea dintre Nicole Coste și Prințul Albert de Monaco a început în urma unei întâlniri întâmplătoare, în timpul unui zbor de la Nisa la Paris, în 1997.

S-a spus că Albert a fost „încântat” de însoțitoarea sa de bord care i-a servit șampanie. „Lucru ciudat este că nici nu trebuia să fiu în acel zbor”, a spus Nicole în 2014, pentru Mail on Sunday. „Înlocuiam un coleg în ziua aceea.

Am servit întotdeauna la clasa întâi, așa că eram obișnuită să am de-a face cu VIP-uri.  Când l-am văzut pe Albert, ochii ni s-au întâlnit. L-am găsit atrăgător. Mi-a cerut numărul. Nu l-am scris pe un șervețel, ci pe o hârtie potrivită din cabina de clasa I. Cred că știa că nu sunt intimidată de el”, povestea ea despre Albert de Monaco.

Citeşte și: Charlene și Albert de Monaco au din nou probleme în relație? Cu cine a venit Prințul la un eveniment

Citeşte și: Charlene, fermecată la un eveniment de un actor celebru. Soția lui Albert de Monaco a ieșit din tipare cu rochia purtată

Albert de Monaco nu uită de fiul lui și de fosta iubită

Ulterior, Albert avea să o sune și să îi ceară să vină la Monaco în weekend. Deși măgulită de atenție, Nicole era hotărâtă să nu fie „o jucărie”. „Eram hotărâtă să nu facem dragoste până nu ajungem să ne cunoaștem mai bine. Albert a respectat asta”, a spus ea.

Legătura lor a devenit secretul cel mai bine păstrat din Monaco. Deși amândoi au participat la evenimente pe covorul roșu și s-au amestecat cu celebrități, nimeni nu știa nimic despre relație.

Dar relația s-a stins și în ultimele lor zile împreună, Nicole a descoperit că era însărcinată. „Când i-am dat vestea, Albert a reacționat bine”, a spus ea. Când s-a născut fiul lor – care avea să se numească Alexandre Grimaldi-Coste – Albert i-a oferit o pensie și i-a mutat pe cei doi într-o vilă rafinată de pe Riviera Franceză.
El a recunoscut oficial că Alexandre este fiul său și a făcut un test ADN.

Albert de Monaco a decretat că fiul său nelegitim nu va moșteni tronul, dar a jurat că Alexandre va avea protecție financiară.

Foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton