Elwira Petre, trucuri de beauty pentru femeile de peste 40 de ani: „Tenul meu s-a schimbat dramatic”

.

Elwira Petre, soția lui Mihai Petre, a fost întotdeauna apreciată pentru ținuta sa impecabilă, dar și pentru faptul că, la 41 de ani arată la fel de bine ca o adolescentă.

Acum, celebra dansatoare a dezvăluit pe rețelele de socializare cum reușește să își păstreze tenul hidratat și luminos, fără prea mult efort.

Elwira Petre, trucuri de beauty

O persoană foarte activă pe rețelele de socializare, Elwira Petre obișnuiește să împărtășească cu fanii ei diferite momente ale vieții sale. Aceasta postează imagini din sala de repetiții, dar împărtășește și rețete de familie. Iar acum, soția lui Mihai Petre a decis să vorbească și despre sănătatea pielii și felul în care alege ea să își îngrijească tenul.

„Aceasta este o postare pe care vreau să o fac de ceva vreme și cumva tot nu ajungeam la ea.
În ultimul timp tenul meu s-a schimbat dramatic. Îl observ zilnic și de multe ori nu înțeleg exact ce se întâmplă”, a scris Elwira Petre pe Instagram.

„Produsele pe care le folosesc de 15 ani (de exemplu fondul de ten) nu mai arată bine pe pielea mea. Sunt destul de fidelă când este vorba de cosmetice și când descopăr ceva care funcționeză pentru mine, nu îl schimb așa ușor. Se pare însă că a venit momentul în care piela mea strigă după ajutor. Așa că m-am apucat să cercetez”, a precizat Elwira.

Citește și: Elwira Petre, desertul copilăriei: „Bunica ne răsfăța cu ele”

Citește și: Elwira Petre și-a îmbrățișat vârsta. Cum se menține în formă la 41 de ani: „Nu pot opri timpul, nici nu vreau”

„Tenurile mature arată mai bine cu puțin luciu”

Potrivit dansatoarei, a fost nevoită să își schimbe cosmeticele după ce a observat că cele pe care le utiliza până acum, nu mai sunt la fel de bune și după vârsta de 40 de ani.

„Fond de ten – până acum îl foloseam pe cel cu acoperire mare. După multe teste l-am înlocuit cu un fond de ten cu acoperire medie și cu o textură mult mai cremoasă”, a explicat Elwira Petre.

„Nu mai folosesc pudra deloc! Tenul meu și tenurile mature arată mai bine cu puțin luciu, nu mate”, a subliniat ea.

De asemenea, Elwira a observat cum „Concealer-ul a început se se strângă în zona ochilor (din cauza ridurilor)”, astfel că „acum îl amestec cu fondul de ten când îl aplic, sau nu îl folosesc deloc”.

„Blush și bronzer pudră- le-am înlocuit cu produse cremoase sub formă de stick, iar machiajul arată mai radios”, a mai spus ea.

Potrivit Elwirei Petre, produsele pe care a decis să le utilizeze acum „hidratează intens, iar tenul meu arată vizibil mai proaspăt”.

Citește și: Cum să îți pregătești tenul pentru primăvară. Ritualul de la care Elwira Petre nu se abate

Citește și: Cum își întărește Elwira Petre imunitatea. Mixul cu care spune că se protejează de gripă: „Mă întorc la remedii naturiste”

De ce alege Elwira Petre să poarte ruj roșu

Totodată, Elwira Petre a dezvăluit de ce alege să poarte ruj roșu, în locul altor nuanțe.

„Când ai o zi mai grea, poartă rujul roșu preferat și cucerește lumea! Este simbolul senzualității, eleganței, seducției și puterii! Rujul roșu accentuează culoarea tenului și a dinților”, a mărturisit ea.

„A fost purtat de egiptence, era alesul reginelor la ocazii speciale, mereu prezent în poșetele starurilor de la Hollywood. Este și simbolul femeii libere”, a explicat Elwira.

Soția lui Mihai Petre a precizat că nu pleacă niciodată de acasă fără să aibă în poșetă un ruj roșu: „se asortează de la “little black dress“ până la blugii rupți”.

„Orice nuanță de roșu e bold și parcă spune: uită-te la mine, sunt femeie!”, a precizat Elwira Petre.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Elwira Petre

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton