Gabriela Cristea și Tavi Clonda, datorii la bancă, după ce și-au luat o mașină de 120.000 de euro: „Asta e, muncim”

.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au cumpărat o mașină nouă, de lux, pe care au dat o sumă uriașă. Cuplul spune că nu a achitat mașina cu banii jos, ci au apelat la un credit bancar.

Cei doi soți au ales să facă această achiziție importantă cu ajutorul băncii, întrucât, spun ei, nu aveau o sumă atât de mare disponibilă pentru a plăti mașina. Sunt mulțumiți, însă, că autoturismul este așa cum și-l doreau ei.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au cumpărat o mașină de lux

Recent, Tavi Clonda și Gabriela Cristea au decis să își cumpere o nouă mașină. Nu au renunțat nici la cea veche, ci le folosesc pe amândouă. Deși mai aveau un credit la bancă la prima mașină, aceștia au ales să facă un al doilea credit pentru a-și achiziționa un vehicul mai special.

Potrivit lui Tavi Clonda, mașina de lux pe care cei doi și-au luat-o costă 120.000 de euro. Astfel, e plătesc lunar, o rată de 1.700 de euro, la care se adaugă și cei 700 de euro pe care îi plăteau deja pentru primul credit.

„Am dat un avans, mașina am luat-o în leasing. Păi de unde să avem 120.000 de euro? Plătim o rată de 1700 de euro. Mai avem o rată și pentru cealaltă mașină, de vreo 700 de euro. Asta e, muncim. Alte datorii nu mai avem la bănci. Mașina e sport, dar avem loc, e încăpătoare, fix cum ne trebuia”, a declarat artistul pentru Cancan.

Citește și: Gabriela Cristea și Tavi Clonda sărbătoresc patru ani de la nuntă: „Ne iubim din ce în ce mai mult”

Citește și: Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au filmat în bolidul de lux, de aproape 100 000 de euro. „Sper să nu dați cu hate”. Cum arată mașina

Iar Tavi și Gabriela nu se opresc aici cu cheltuielile. Și asta pentru că, îndrăgitul cuplu a început să facă noi lucrări la casă.

„Mai avem puțin și terminăm garajul. Albă ca Zăpada avea și ea nevoie de căsuța ei. Ne-am apucat să facem o grămadă de lucruri, precum și partea cealaltă a casei. Noi așa suntem, când ne apucăm, le facem pe toate”, a mai spus Clonda.

Gabriela Cristea, probleme în vacanță

De curând, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au fost în vacanță fără Victoria și Iris. Cei doi au ales să se bucure de o săptămână în doi la Monte Carlo, însă lucrurile nu au mers așa cum sperau ei.

Citește și: Câți bani au dat Gabriela Cristea și Tavi Clonda pentru jucăriile fetițelor lor: „Cât un avans pentru o mașină”

Citește și: Regula pe care și-au impus-o Gabriela Cristea și Tavi Clonda în timpul certurilor: „Prefer să mergem așa”

„Ne-am întors din vacanță acum o săptămână, apoi am plecat la Brașov, să luăm fetele. Gabi a răgușit foarte tare, în vacanță, la Monte Carlo, de la un ventilator. Ne-am luat țeapă cu cazarea și ne-am mutat. Am prins o căldură, de nu aveam ce face, nu puteam sta fără aer condiționat”, a povestit artistul.

„Am făcut pauză vocală, practic mai aveam puțin și intram în depresie din cauza faptului că nu reușeam să vorbesc. Și astăzi o să fac pauză vocală pe cât o să se poată, și evident că voi lua multe medicamente, pentru că altfel nu se poate”, a spus și Gabriela Cristea pe rețelele de socializare.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Gabriela Cristea și Tavi Clonda

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton