Bogdan Cîrlan de la „Insula Iubirii” iubește din nou. „Este persoană publică!” De ce nu spune cine e noua parteneră

.

Bogdan Cîrlan a dat-o uitării pe Claudia Florescu, femeia cu care a participat la show-ul matrimonial “Insula Iubirii”.

Bogdan și Claudia au fost împreună un an, dar nu au putut trece testul fidelității și cei doi au plecat separați din sezonul 7 al emisiunii. Iată că nu a durat mult și Bogdan și-a refăcut viața amoroasă. El a anunțat în mediul online că are o iubită nouă și pare foarte fericit de relația lor. Cu toarte acestea, Bogdan nu dorește să dezvăluie momentan cine e noua lui iubită pentru că spune despre ea că este o persoană publică și nu dorește să o expună.

„Momentan nu simt să scot pozele respective. Când o să simt să le scot, o să le scot. Noua mea iubită mă susține din toate punctele de vedere, dar nu financiar, așa cum poate crede foarte multă lume. Noua mea iubită mă acceptă fix așa cum sunt eu.

A spus că ea nu vrea să mă schimbe cu absolut nimic, că ea s-a îndrăgostit de mine fix așa cum sunt, așa cum mă vedeți voi mă vede și ea și mă respectă și mă acceptă așa. Nu am voie să pun încă poze cu iubita mea pentru că este persoană publică și când vom putea să ne afișăm sau să punem pozele respective, atunci o vom face fără nicio problemă, fără regrete”, a declarat Bogdan într-un live pe TikTok.

Bogdan și Claudia s-au despărțit deși aveau planuri mari de viitor

El are 34 de ani și este hairstylist, iar ea are 36 de ani și este antrenoare de fitness. Claudia locuia de la 18 ani în Italia, dar după ce l-a cunoscut pe Bogdan, prin intermediul rețelelor de socializare, a decis să revină în România pentru a da o lansă relației lor. Ba mai mult, cei doi aveau chiar de gând să-și deschidă propriul business.

Citeşte şi: Cine este Bogdan Cîrlan de la Insula iubirii 2023. Ce studii are și de ce vrea să plece din România

Citeşte şi: Oana Monea, despre Marius Moise de la Insula Iubirii: „Pentru mine nu există omul ăsta” / Video

Citeşte şi: Cine sunt Cristina Rancov și Iulian Clonț de la Insula Iubirii, sezonul 7. Formează singurul cuplu căsătorit din emisiune

Citeşte şi: Marius Moise și-a găsit casa prădată de hoți după întoarcerea de la „Insula Iubirii”

”Când am văzut-o pe cameră am simțit că este ceva”

„Vreau să văd dacă este obișnuință sau este dragoste adevărată din partea amândurora! Am să descopăr și parte din el pe care eu nu o știam. Sunt foarte tensionată. Am mari palpitații. El pentru mine înseamnă totul. Este bărbatul cu care pot să întemeiez o familie. Vrem să facem un copil, să ne căsătorim. Sper să ieșim exact așa cum am venit: împreună, dar mult mai uniți!”  – a spus Claudia, despre partenerul ei, potrivit cancan.ro.

”Când am văzut-o pe cameră am simțit că este ceva. Am rămas puțin mască, mi-a luat privirea. Claudia m-a făcut să renunț la multe. Șase ani am făcut videochat. E o sursă de venit, însă nu a fost de acord”, a declarat, la rândul său Bogdan Cîrlan.

Deși a existat și o cerere în căsătorie în timpul participării la “Insula iubirii”, după finalul emisiunii cei doi au ajuns să realizeze că nu sunt făcuți unul pentru celălalt, iar relația lor a luat sfârșit.

„După revenirea noastră în România a fost o perioadă frumoasă, o perioadă cu ambiții, după care lucrurile s-au schimbat. La distanță de vreo 3 luni am decis să ne despărțim. Îi place să trăiască în confortul lui și asta niciodată nu mi-a plăcut la el, că nu a făcut măcar un pas mai mult decât putea”, a afirmat Claudia Florescu.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton