Adele a căzut în culisele show-ului din Las Vegas: „Mi-au ridicat tot trupul de pe jos”

.

Adele a căzut în culise, în timpul spectacolului susținut în Las Vegas, după ce a suferit o afecțiune a coloanei vertebrale.

În timpul unui concert de la Caesars Palace, artista în vârstă de 35 de anu le-a spus fanilor că a căzut și nu s-a putut mișca din cauza unui atac de sciatică.  

Adele, atac de sciatică în timpul unui concert

Afecțiunea este cauzată de durerea care iradiază nervul sciatic, provocând disconfort extrem și durere la nivelul picioarelor și a spatelui.

„Mi-au ridicat tot corpul de pe jos. O să mă așez și o să-mi odihnesc sciatica”, a afirmat Adele, potrivit People.

Anterior, cântăreața a mai vorbit cu fanii ei despre problemele de sănătate cu care se confruntă, spunând că i-au afectat capacitatea de a se mișca pe scenă.

În timp ce cânta în noaptea de Revelion, Adele le-a spus admiratorilor că suferă de dureri cronice de spate și sciatică.

Mai târziu, ea a explicat că avea un disc dezintegrat în coloana vertebrală: „Am o sciatică foarte gravă la piciorul stâng și discul meu L5 nu mai este acolo. Este uzat”.

Celebra artistă a povestit că se confruntă cu probleme cu spatele de mai bine de jumătate de viață. Însă acest lucru a început să se schimbe în momentul în care a început să facă sport în mod regulat.  

Citește și: Adele a uitat versurile unei piese în timpul unui concert. Momentul a devenit viral / Video

Citește și: Adele, reacție violentă după ce mai multe artiste au fost lovite în față la concertele lor: „Vă provoc”

Citește și: Adele, în lacrimi la concert. Ce a pățit în timp ce se plimba printre spectatori: „Aș vrea să vedeți ceea ce văd eu” / VIDEO

Citește și: 5 momente memorabile de la gala premiilor Grammy 2023. Adele și-a îndeplinit visul de al întâlni pe Dwayne „The Rock” Johnson / Video

Artista și-a oprit show-ul pentru a ajuta un fan

Sâmbătă, Adele și-a oprit brusc concertul pentru a-i lua apărarea unui fan care era „deranjat” în mod repetat de cei de la securitate.

Aflată în mijlocul interpretării piesei „Water Under the Bridge”, artista s-a oprit după ce a observat un incident în mulțime.

„Ce se întîmplă acolo cu tânărul acela care a fost deranjat de atât de multe ori de când am venit pentru că s-a ridicat în picioare? Ce se întâmplă cu el?”, a spus Adele.

„Ce faceți? De ce îl deranjați? Puteți să-l lăsați în pace?”, a continuat artista.

În timp ce mulțimea o aplauda, Adele a insistat: „Nu te vor mai deranja, drgul meu. Bucură-te de show”.

Solista, care deja cântase șase piese în momentul incidentului, a mai spus: „Îmi cer scuze, a fost deranjat tot spectacolul de securitate și de alți oameni care stau în spatele lui. Se află aici pentru a se distra, nu? Cu toții sunteți aici pentru a vă distra”.

@juanp_lastra Adele thank you so much for this breathtaking night and for standing up for me, so that I could live your concert as it should be. I’m also sorry that I didnt respond back to anyrhing you asked me. you started talking to me and I literally stopped breathing. I had been planning to come to this concert for over a year and I finally had the opportunity to come see most beautiful glorious woman this earth has gotten. I still can not wrap my head around the fact that I was in the same room as ADELE, sang every song with her, and she even stopped the show to defend me. I did not expected everyone in my section to be mad at me for having the time of my life and wanting to stand up and sing with her but I honestly did not care at all about what anyone was saying to me I just was in awe with the master piece I was watching with my own eyes. I did not have time for them haters. @Adele Access #adele #weekendswithadele #lasvegas #ceasarspalace🇵🇷 ♬ original sound - juanp_lastra

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Adele

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton