Liviu Vârciu, reacție neașteptată la avansurile primite de iubita lui pe Facebook: „Nu am înțeles niciodată”

.

Liviu Vârciu și iubita lui, Anda Călin, formează un cuplu din anul 2016. Perechea, care a aniversat recent 7 ani relație, are împreună doi copii, o fiică și un fiu, Anastasia Maria (5 ani) și, respectiv, Liviu Matei (3 ani). De curând, Liviu a dezvăluit că partenerei lui încă i se fac avansuri pe Facebook, deși contul ei despre plin de imagini cu el și cu cei doi copii ai lor.

Pe 26 august 2023, Liviu Vârciu și Anda Călin au aniversat 7 ani de relație. „Astăzi se împlinesc șapte ani de când îmi suportă figurile și nervii. Mulțumesc, iubita mea! TE IUBESC!”, a scris Liviu Vârciu pe Instagram, alături de un videoclip cu mai multe fotografii cu el și Anda.

Liviu Vârciu, reacție neașteptată la avansurile primite de iubita lui pe Facebook: „Vreau să le spun că…”

Deși sunt împreună de 7 ani și au doi copii împreună, Liviu și Anda nu se grăbesc să ajungă în fața altarului. În septembrie 2021, Anda spunea despre nuntă: „Dacă va fi, pentru că deja nu mai punem noi accent pe așa ceva, va fi doar cu noi doi și, eventual, martorii, un preot și un fotograf. Atât”.

Recent, Liviu Vârciu a mărturisit că Andei încă i se fac avansuri în mediul online, deși conturile sale de pe rețelele sociale sunt pline de imagini cu el și cu cei doi copii ai lor, Anastasia și Liviu. Prezentatorul TV nu este un bărbat gelos și tratează cu umor atenția pe care iubita lui o primește de la bărbați.

Citește și: Liviu Vârciu, profesorul de la Unica Urban Party. Pe ce cheltuie artistul banii: „Nu mai port nimic fake” / Video exclusiv

„Mai sunt oameni care îi mai scriu pe Facebook. Nu am înțeles niciodată treaba aceasta, văd că are poze cu mine, cu copiii și tot insistă. Vreau să le spun că, dacă ei ajung să se dea la femeia mea și să le iasă, ei nu îmi iau femeia, ei îmi iau problemele”, a declarat Liviu Vârciu, la Antena Stars, potrivit Spynews.

Liviu Vârciu mai are o fiică în vârstă de 21 ani, Carmina, dintr-o fostă relație. În octombrie 2021, pentru Playtech, Ami Teiceanu, mama Carminei, a vorbit despre relația dintre ea și Liviu, dar și dintre Carmina și frații săi mai mici. „Are o relație bună. I-am spus întotdeauna că sunt frățiorii ei, că nu au nicio vină și că trebuie să îi iubească și să se comporte frumos cu ei. La început nu a fost foarte încântată, dar acum este ok”, a declarat atunci.

Cum s-au cunoscut Liviu Vârciu și Anda Călin?

În trecut, Anda Călin a dezvăluit cum l-a cunoscut pe Liviu Vârciu. „M-am cunoscut cu Liviu într-un restaurant. Primul pas l-a făcut Liviu și chiar a insistat. Mi-a scris câteva luni și primul lucru pe care mi l-a spus a fost că speră că merită așteptarea”, a scris Anda Călin pe Instagram.

Citește și: Liviu Vârciu a pierdut patru milioane de dolari cu trupa L.A. „Ne-au păcălit foarte tare!” / Video exclusiv

„Nici nu cred că m-a întrebat cum mă cheamă. Prima replică a fost: «Ce faci nevastă în oraș?». Și i-am spus că: «Am venit să fiu cu ochii pe el». Și el m-a întrebat cu cine am lăsat copiii acasă. Și i-am spus că sunt cu soacra mea. Culmea, acum copiii sunt cu soacra mea”, a mai povestit Anda Călin atunci.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton