Cristina Vasiu și-a găsit casa distrusă la întoarcerea din Germania: „Existau șanse să se întâmple o explozie foarte urâtă”

.

Cristina Vasiu și iubitul ei, Cătălin Stoica, sunt stabiliți de ceva timp în Germania. Fosta concurentă de la „X Factor” și-a dorit să fie mai aproape de familia ei, care locuiește în Germania de mai bine de 10 ani. Recent, la întoarcerea în România, Cristina și Cătălin și-au găsit casa din București distrusă.

Instalația sanitară de la bucătărie a refulat și a creat pagube uriașe atât în bucătărie, cât și în living, a dezvăluit Cristina Vasiu. Artista a fost nevoită să renunțe la mobila de bucătărie și a estimat pagubele în jurul a aproximativ 5.000 euro.

Cristina Vasiu și-a găsit casa distrusă la întoarcerea din Germania: „Existau șanse să se întâmple o explozie foarte urâtă”

În plus, din cauza apei murdare și a mirosului, casa Cristinei Vasiu s-a umplut și de gândaci. Cântăreața speră să rezolve această problemă pe cale amiabilă, iar pagubele să fie suportate de cei responsabili de acest incident.

Citește și: Adrian Mutu s-a mutat într-un nou apartament, pe litoral, în Baku, Azerbaidjan. Primele imagini din noul imobil / Video

„La întoarcerea în țară am avut parte de o întâmplare total nefericită. Suntem dezamăgiți de felul în care am găsit casa. În momentul în care am ajuns, după 2.000 de km, totul era căzut, casa era inundată. A refulat la bucătărie. Aceasta este open space cu livingul. Mi-a stricat toată mobila de bucătărie, era îmbibată în apa murdară de pe conductele legate cu baia, probabil. Totul se lipea, covoarele erau mucegăite. Mi-a stricat și canapeaua, care era foarte scumpă. Parchetul trebuie scos”, a declarat Cristina Vasiu, pentru Spynews.

Citește și: Cum arată casa în care locuiește Carmen Harra în America. Are vedere la Oceanul Atlantic / Video

Cristina Vasiu a cerut administrației blocului să facă o constatare, cu știrea dezvoltatorului. Așa a descoperit că în conducte se aflau „pui întregi, pulpe, etc.”, aruncate de vecini. „Noi nu gătim acasă, nu aveam cum să înfundăm noi”, a completat solista.

Cristina Vasiu speră să rezolve pagubele din apartament pe cale amiabilă

„Existau șanse să se întâmple o explozie foarte urâtă dacă aveam ceva în priză. Eu, atunci când am cumpărat totul, am luat de calitate, cablurile, întrerupătoarele, prizele. Am înțeles că nu este o înclinație bună sub bloc, conductele trebuie curățate o dată la 6 luni pentru că sunt foarte subțiri. Sunt niște probleme care mie mi-au cauzat necazuri. Eu am cumpărat apartamentul cu banii jos“, a mai declarat Cristina Vasiu, pentru sursa citată.

Citește și: Cum arată și cât costă casa în care locuiește Andreea Bălan: „E zona foarte bună” / Video

Din expertiza făcută până la acest moment, Cristina Vasiu a spus că este „în mare parte vina vecinilor”. „Sper să rezolvăm pe cale amiabilă, iar ei să suporte cheltuielile din fondul de rulment. Eu plătesc mentenanță 130 lei pe lună chiar dacă nu locuiesc în apartament”, a mai explicat cântăreața.

Citește și: Cristina Vasiu a avut probleme cu greutatea. Cum a slăbit 18 kg

Cristina Vasiu și iubitul ei, Cătălin Stoica, s-au logodit pe barca unor prieteni buni, la Snagov, în timpul filmărilor videoclipului piesei „Împreună Până La Soare”. Cuplul își dorește să se căsătorească civil anul acesta, iar cununia religioasă și petrecerea să le facă anul viitor.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton