Decizia luată de Alexandru Ciucu după ce instanța a decis în favoarea Alinei Sorescu

.

Ultimele trăiri din viața personală l-au făcut pe Alexandru Ciucu să ia o decizie drastică. Designerul spune că nu mai are de gând să se mai căsătorească și că pregătește o colecție de haine de dramă.

Alexandru Ciucu a fost învins de Alina Sorescu. Instanța a decis ca Raisa și Carolina să locuiască în continuare cu mama lor. După mai multe luni în care programul de vizită a fost de o săptămână la tată și una la mamă, artista a anunțat că decizia a fost suspendată.

Alina Sorescu: „A fost o perioadă grea, eu ca mamă am văzut suferința în toate formele ei”

„Vreau să vă anunț că instanța de judecată – Curtea de Apel București – a readus echilibrul emoțional al fetițelor. Curtea a suspendat programul de vizită din hotărârea judecătorească pronunțată în martie de Judecătoria Buftea, prin care o tânără judecătoare a decis pentru fetițe un program de vizită de o săptămână la tată și o săptămână la mamă, așa cum a cerut tatăl.

Doresc să clarific că, încă de la prima hotărâre s-a stabilit domiciliul fetițelor la mamă și exercitarea în comun a autorității părintești (custodie comună). S-a interpretat greșit că acesta ar fi un proces de custodie, suspendarea de care vorbesc a fost pentru programul de vizită care nu era benefic pentru fetițe.

A fost o perioadă grea, eu ca mamă am văzut suferința în toate formele ei, însă cel mai dificil a fost să demonstrez adevărul în fața instanței de judecată”, a precizat Alina Sorescu, pe o rețea de socializare.

Citeşte și: Alina Sorescu, susținută de mai multe vedete după victoria în procesul cu Alexandru Ciucu: „Fii puternică!”

Citeşte și: Alexandru Ciucu a mers să își ia fetițele de la Alina Sorescu. S-a lăsat cu lacrimi. Imaginile sunt zguduitoare

Alina Sorescu divorțează de Alexandru Ciucu abia anul viitor

Artista a ținut să precizeze că divorțul de Alexandru va avea loc abia în primăvara anului viitor. „Acum a fost o etapă importantă, însă apelul la procesul de divorț va începe abia în primăvara anului viitor, mai durează până când eu și fetițele vom trăi în liniște și normalitate.

Chiar dacă părinții se despart și nu mai formează un cuplu, copiii au întotdeauna nevoie de mamă și de tată, pentru a crește frumoși, echilibrați și fericiți, dar cel mai mult au nevoie de afecțiune, stabilitate, predictibilitate, or toate acestea înseamnă IUBIRE”, a mai spus Alina Sorescu.

La rândul lui, Alexandru Ciucu spune că va da detalii despre viața personală atunci când îi va fi bine, semn că decizia instanței l-a nemulțumit.

„Nu comentez acest aspect. Nu vreau să intru în chestii personale. În acest moment, nu-mi doresc să vorbesc nimic ce ține de viața personală, trebuie să-mi fie bine și mie ca să fac asta. Regele Mihai avea o vorbă, toate la timpul lor.

Nici vorbă însă să mă mai însor. Nu iau în calcul, nu se mai pune problema”, a declarat Alexandru Ciucu, conform Cancan.ro.

Citeşte și: Cum arată treningul de 1000 de euro pe care îl poartă Gigi Becali. Alexandru Ciucu: „Este foarte atent la detalii”

Citeşte și: Alina Sorescu dezvăluie cum i s-a schimbat viața după despărțirea de Alexandru Ciucu: „Am renăscut și sunt recunoscătoare” / Exclusiv

Alexandru Ciucu a făcut un master la Paris ca să creeze și pentru femei

Designerul are planuri mari pe partea profesională după ce a finalizat un master la Paris.

„Lucrez la o colecție de haine de damă. Vreau să dezvolt ceva și pe direcția asta. Dar mai durează, pentru că nu e așa ușor. E destul de complicat, concurența e mare, sunt câțiva designeri foarte buni în România, iar ștafeta este foarte ridicată.

Am terminat masterul de la Paris în acest an. Am susținut examenele, am prezentat proiectele ce au fost notate. Pe toate în engleză. Deși știu și franceză, nu o știu totuși la nivel academic.

Acest master mă ajută în această nouă direcție pe care mi-am propus-o și vine să sprijijne zona de luxury pentru costume de bărbați, dar și să-mi completeze cunoștințele și experiența în zona ținutelor de damă”, a mai spus Alexandru Ciucu.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton