Cum arată Diana Enache însărcinată. Fiica lui Adrian Enache a pozat cu burtica la vedere

.

E fericită tare și abia așteaptă să devină mămică! Diana Enache a dat petrecere în cinstea fetiței care se pregătește să vină pe lume și i-a avut alături pe toți cei dragi. Într-un cadru de poveste, cu tematică roz, ca pentru o viitoare prințesă, fiica lui Adrian Enache a apărut pentru prima oară cu burtica la vedere.

Diana și-a făcut apariția în sutien și pantaloni scurți și cu abdomenul pictat, iar pe perioada evenimentului a fost toată numai un zâmbet. Artista l-a avut tot timpul alături și pe iubitul ei, Ionuț Vîntu, care s-a străduit să nu îi lipsească nimic.

Fiica Dianei Enache va purta numele Maria

Diana Enache, care este însărcinată în opt luni, și Ionuț Vîntu, fiului omului de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu, au ales ca fiica lor, care va veni pe lume peste o lună, să poarte numele Maria. Adrian Enache abia așteaptă momentul în care își va strânge nepoțica în brațe și s-a declarat încântat de alegerea făcută de fiica sa și de logodnicul ei. Ba mai mult, chiar el a dat marea veste.

Citeşte și: Diana Enache, adevărul despre relația cu părinții ei: „Este ca un examen pe care îl dau constant”/ Exclusiv

Citeşte și: De ce ține Diana, fiica lui Adrian Enache, sarcina ascunsă? Cine este tatăl copilului

Citeşte și: Emilia Popescu, destăinuiri despre serialul în care joacă, prietenia cu Ștefan Bănică Jr. și relația cu fiica ei, Maria: „Mă bucur că nu a vrut să facă actorie”/ Exclusiv

„Ne înțelegem foarte bine, suntem pe aceeași lungime de undă și cred că acesta este lucrul cel mai important într-o relație”

„Cred că Maria pentru că este un nume extrem de frumos și sfânt, care este cântat în multe melodii. Să vedem la al doilea ce nume au în plan, dar Maria știu sigur”, a mărturisit Adrian Enache, la Antena Stars.

Diana Enache și Ionuț Vântu se iubesc de patru ani, dar nu se grăbesc către altar.

„Ne înțelegem foarte bine, suntem pe aceeași lungime de undă și cred că acesta este lucrul cel mai important într-o relație: să te completezi și să aveți același viziuni despre viață și aceleași valori. Să vă raportați la aceleași valori și lucruri pe care vi le doriți. Restul, mai cu sare, mai cu piper, că așa e în relații. Important este să fie solid”, spunea artista pentru UNICA.RO.

Citeşte și: Mona Nicolici, răsfățată de bucătarul lângă care și-a găsit fericirea după divorț

Adrian Enache nu poate uita nici acum momentul în care fiica sa i-a oferit o medalie cu o semnificație specială. Se întâmpla de ziua lui, pe 12 iunie, și l-a lăsat fără cuvinte. Diana a fost invitată în podcastul tatălui ei, Adrian Enache, chiar în ziua în care acesta împlinea 57 de ani, și a ținut să îi facă o surpriză.

„Vei primi cel mai frumos cadou de pe acum. Nu e un cont, nu e un cec. Nu e un cont mare, e ceva așa de suflet”, i-a spus Diana tatălui său, apoi i-a oferit o medalie pe care stătea scris: „Cel mai tânăr bunic rock`n`roll”.

Foto: Instagram, Facebook


Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton