Zodii care se despart în septembrie. Povestea lor de dragoste ajunge la sfârșit

.

Sptembrie aduce vești neplăcute pe plan sentimental pentru câțiva nativi din zodiac. Este vorba despre relații care se destramă, povești de iubire ce ajung la final și un amalgam de emoții copleșitoare pentru cei care își puseseră toate speranțele în partener.

Urmează o perioadă critică mai ales pentru cuplurile a căror relație este în fază incipientă, pentru că unul dintre parteneri a început cu stângul, ascunzând adevărul despre viața sa.

Haideți să descoperim care sunt semenele zodiacale a căror viață amoroasă va avea de suferit în luna septembrie.

Gemeni

Nativii din Gemeni se vor confrunta cu o presiune insuportabilă în relație, în perioada imediat următoare. Ies la iveală imperfecțiunile vieții amoroase și nesinceritatea partenerului care a ținut ascuns un detaliu important din viața lui/ei. Cei din Gemeni nu pot trece peste minciună și nu vor ierta niciodată intenția cuiva de a-I păcăli. Așadar, destrămarea relației este inevitabilă. Este recomandat ca Gemenii să meargă mai departe fără să se uite în urmă și să nu-și piardă speranța în a-și găsi sufletul pereche.

Leu

Nimănui nu-i pică bine o despărțire, cu atât mai puțin nativilor Leu, care au investit totul în relația lor. Problemele apar când partenerul nu mai dă dovadă de implicare și pare să își consume tot timpul și energia la locul de muncă. Leul nu va accepta niciodată să fie pus pe locul doi într-o relație și nu va ierta “gafa” partenerului de a-l ignora. Poate este mai bine pentru ambii parteneri să se despartă și să o ia pe drumuri separate.

Citeşte şi: Care sunt cele mai rare semne zodiacale. Ei sunt rebelii astrologiei!

Citeşte şi: Ce reţetă culinară ţi se potriveşte, în funcţie de zodie

Citeşte şi: Cu ce zodii să te căsătoreşti – Află cine sunt cei mai buni soţi din zodiac

Citeşte şi: Horoscop Cristina Demetrescu. Ce le așteaptă pe zodii în această toamnă. „Se schimbă axa vieții!”

Scorpion

Cei din Scorpion traversează o perioadă foarte delicată pe plan amoros. Deși până acum a trecut cu vederea tiparele toxice și obiceiurile negative din relație, în speranța că lucrurile se vor rezolva, acum apare un moment când vor claca și vor pune piciorul în prag. Chiar dacă urăsc schimbările, este bine să se gândească la imaginea de ansamblu și să ia decizia radicală de a pune punct relației.

Pești

Universul le-a cam pus bețe în roate celor din Pești toată vara. Iar veștile continuă să nu fie bine nici la început de toamnă. Pierderea recentă locului de muncă creează o mulțime de tensiuni în cuplu, iar certurile și scandalurile vor fi la ordinea zilei. Peștii vor fi atât de dezamăgiți că partenerii nu îi susțin, încât vor decide să se separe de ei o vreme, până când apele se vor liniști. Este posibil să nu se ajungă la o ruptură completă între ei, dar după acest episod, relația dintre ei va fi notabil schimbată. Și nu în sensul bun al cuvântului.

Foto – 123rf.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton