Mona Nicolici, răsfățată de bucătarul lângă care și-a găsit fericirea după divorț

.

Mona Nicolici a divorțat în secret, în urmă cu câțiva ani, de Mihai Nicolici, tatăl celor doi copii ai săi. Vlad cochetează cu muzica și actoria, și chiar a participat la Vocea României, iar Maria a ales regia.

Mona Nicolici a făcut echipă cu Radu Coșarcă la Antena1, la știri, apoi a optat pentru un job într-o multinațională. Acum poate fi ascultată la Radio Europa Fm. În plus, vedeta are și un restaurant alături de actualul său soț. Cezar Munteanu este bărbatul lângă care Mona Nicolici și-a găsit fericirea și care nu știe cum să o mai răsfețe pe vedetă. Acum, în vacanță, cei doi au petrecut multe momente de neuitat.

Citeşte și: Mona Nicolici, fericită pentru reușita copiilor săi, Vlad și Ana: „Avem o regizoare în familie”

Citeşte și: Viviana Sposub, probleme de sănătate după despărțirea de George Burcea: „Nu mai pot să merg la sală de durere”

Mona Nicolici: „Am plecat fără așteptări. Și am descoperit o altă Românie”

“Ne-am dorit mult să ajungem în zona Măcinului, înspre Jurilovca, Sarichioi. Am plecat fără așteptări. Și am descoperit o altă Românie. Simplă. Lină. Sălbatică. Bună. Gustoasă. Am simțit fericire. Rară”, mărturisește Mona Nicolci, pe o rețea de socializare.

Cei doi s-au mai avântat în câteva locuri de poveste, așa că aventura lor rămâne una de neuitat. “De ziua lui George Enescu am ajuns la Tescani, locul unde marele muzician a compus opera Oedip, dedicată femeii pe care a iubit-o toată viața, Măruca Cantacuzino. Conacul de la Tescani le-a fost cămin, loc de creație și iubire. A fost donat statului român de Maria Cantacuzino-Enescu, cu condiția să devină așezământ cultural. Ultima dorință a lui George Enescu a fost să fie înmormântat, aici, la Tescani.

Corpul lui a rămas în Franța. Iar conacul de la Tescani ar avea nevoie de mari investiții. Dar păstrează, încă, aerul de așezământ cultural și piesele de mobilier autentice. De când sunt aici mă întreb de ce sponsorizările nu ajung și aici? Nu mai întreb de fonduri europene”, mai spune prezentatoarea.

Citeşte și: Emilia Popescu, destăinuiri despre serialul în care joacă, prietenia cu Ștefan Bănică Jr. și relația cu fiica ei, Maria: „Mă bucur că nu a vrut să facă actorie”/ Exclusiv

Citeşte și: Ana Bodea din serialul „Lia – soția soțului meu”, vacanță în Croația alături de iubitul ei celebru: „Simt că visez, viața mea e minunată”/ Exclusiv

„Cât credeți că am mâncat? Puțin…foarte puțin”

Mona Nicolici și chef Cezar Munteanu s-au lăsat vrăjiți de frumusețea plaiurilor mioritice, dar au bifat și câteva destinații de afară. Ei au ajuns în această vacanță în Italia, Slovenia și Ungaria.

“Dintre toate țările prin care am trecut, Slovenia m-a impresionat cel mai mult. O țară mică, pe care am văzut-o abia la întoarcere spre casă – în drum spre Italia am trecut prin prăpădul care a dus la inundațiile ” de proporții biblice” și despre care autoritățile spun că nu s-au mai confruntat cu așa ceva în ultimii 1000 de ani. Dar Slovenia este o bijuterie. Verde peste tot. Mi-am odihnit sufletul și ochii cu pădurile lor care împânzesc țara, cu pajiștile perfecte care unesc dealuri și munți.

Cu piste pentru biciclete care unesc toate localitățile mici si te conduc până pe munte. Aș fi zis că e grija pentru mediu. Dar, mai degrabă cred că e grija pentru viața lor. Care e molcomă, plină de bucurie și îngrijită. Da, asta e cuvântul: îngrijită. Poate nu degeaba Ljubliana a fost desemnată Capitală Verde în 2016. Poate pentru asta ar trebui să luptăm și noi”, adaugă Mona Nicolici.

Cei doi au testat și bucatele din Ungaria. Și nu au regrete. ”Evident că ne-am oprit, din nou, și în Ungaria. Cât credeți că am mâncat? Puțin…foarte puțin”, susține fosta știristă de la Antena 1.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton