Răzvan Simion, mesaj emoționant pentru Daliana Răducan: „Linia mea de plutire”. Iubita prezentatorului a împlinit 33 de ani

.

Daliana Răducan a împlinit luni, 28 august, vârsta de 33 de ani, iar ziua ei de naștere nu putea trece fără ca iubitul ei, Răzvan Simion, să îi facă o urare emoționantă.

Cei doi formează un cuplu de câțiva ani, iar diferența de vârstă nu a reprezentat niciodată o problemă pentru ei. Iubirea lor este atât de puternică, iar matinalul de la Antena 1 este atât de sigur pe relația lor, încât acesta a cerut-o pe Daliana în căsătorie chiar la începutul acestui an.

Răzvan Simion, mesaj emoționant pentru Daliana

Pe data de 1 ianuarie, Daliana a primit un inel superb cu diamant de la Răzvan, care a vrut să își surprindă iubita cu o cerere în căsătorie chiar în prima zi a anului.

Între cei doi există o diferență de vârstă de 10 ani, dar acestora nu le pasă de ea și au demonstrat tuturor că se potrivesc de minune.

Deși nu obișnuiește să își expună prea mult povestea de iubire pe rețelele de socializare, Răzvan Simion a vrut să îi transmită un mesaj special logodnicei lui, de ziua ei de naștere.

„E cea mai bună prietenă, e sprijinul meu, e confidenta mea, e incântarea mea, e criticul meu, e linia mea de plutire, e orizontul meu, e primul meu gând al dimineții. La mulți ani, iubita mea!”, a scris prezentatorului matinalului „Neatza” de la Antena 1 pe Instagram.

În prezent, Daliana Răducan și Simion se află la New York, unde au ales să își petreacă vacanța.

Citește și: Când se căsătoresc Răzvan Simion și Daliana Răducanu. „Se lucrează intens la o nuntă”

Citește și: Diana Simion-Biță a absolvit Facultatea de Psihologie la 45 de ani. Fosta soție a lui Răzvan Simion a terminat cu media 9,90

Citește și: Fiica lui Răzvan Simion, sărut pătimaș cu iubitul la terminarea liceului. Ianca va studia în străinătate

Citește și: Cum arătau Dani Oțil și Răzvan Simion în prima ediție a emisiunii „Neatza” / FOTO

Răzvan a fost căsătorit și a avut o relație cu Lidia Buble

Deși acum se pregătește pentru nunta cu Daliana, Răzvan Simion a mai fost căsătorit în trecut și are și doi copii. Prezentatorul de televiziune a fost însurat până în anul 2015 cu Diana, iar din mariajul lor au rezultat Tudor și Ianca. Cei doi copii ai acestuia par să o placă pe actuala iubită a tatălui lor, alegând să își petreacă câteva vacanțe alături de ea.

De asemenea, Răzvan a mai avut o relație de cinci ani cu Lidia Buble. Cei doi au decis să se despartă în 2020, deși toată lumea se aștepta ca prezentatorul și artista să se căsătorească. Au continuat însă să colaboreze pe plan profesional, Simion fiind și managerul cântăreței.

Relația lui Răzvan Simion Cu Daliana Răducan a început în vara anului 2020, aceștia fiind surprinși împreună la scurt timp de la despărțirea prezentatorului tv de Lidia Buble. Răzvan și Daliana și-au asumat relația în mod oficial în vara anului 2021.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Răzvan Simion și Daliana Răducan

Sursă foto: Instagram, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton