Loredana, despre scenele provocatoare cu care a uimit publicul. „Am spart niște tipare. A ieșit scandal!”

.

Loredana Groza este una dintre cele mai exuberante și nonconformiste prezențe feminine din lumea mondenă autohtonă. În vârstă de 53 de ani, Loredana reușește de fiecare dată să spargă tiparele și să demonstreze un artist complet și complex.

Și mereu a fost așa. Vă mai amintiți apariția ei răvășitoare din filmul “A doua cădere a Constantinopolului” (1994) în care apare într-o ipostază extrem de provocatoare, alături de Aurelian Temișan? În filmul respectiv există o scenă în care artista se află pe o barcă împreună cu Temișan și după ce face o baie pentru a se răcori, iese din apă cu bluza udă, lăsând să i se vadă conturul sânilor. Momentul a stârnit o mulțime de controverse la vremea respectivă.

„A ieșit scandal. Wow, ce se întâmplă, ce?”

Recent, artista și-a reamintit despre acel film și a explicat că nu s-a simțit nicio clipă rușinată de scena provocatoare. Din contră, ea este mândră că a făcut un lucru pe care, probabil, mulți alții nu ar fi avut curajul să-l facă.

„Am spart niște tipare care acum par extrem de banale, știi? Ceea ce făceam noi în “A doua cădere a Constantinopolului”, când ieșeam cu o bluză albă, udă din apă pe un vapor… a ieșit scandal. Wow, ce se întâmplă, ce? Acum sunt mult mai explicite lucrurile astea.

Nu m-a afectat, din contră! Mi-am dat seama că oamenii trebuie să crească împreună cu noi. Toate mentalitățile astea retrograde vin dintr-o educație de un anumit fel. Gândește-te că venim dintr-o epocă extrem de gri. O epocă extrem de rigidă. Și, în plus, depinde și contextul. Vezi, Michelangelo făcea nuduri!” – a declarat Loredana, pentru fanatik.ro.

Artista a mai adăugat că mai ales dacă este vorba de acte artistice, astfel de momente provocatoare nu trebuie considerate a fi ceva tabu.

Citeşte şi: Schimbările alimentare făcute de Loredana Groza: „Sunt ca Djokovici”. Cum se menține la 53 de ani / Video exclusiv

Citeşte și: Loredana Groza, apariție spectaculoasă într-o ținută creată de ea: „Glamorous Diva” / Video

Citeşte şi: Loredana Groza, pregătită pentru rolul de soacră: „Elena îmi povestește tot. Sunt confidenta ei” / Video exclusiv

Citeşte şi: Loredana, apariție senzuală la filmările celui mai nou videoclip / Video

“Pentru noi e scandalos dacă se văd niște sfârcuri printr-un sutien, în schimb bărbații pot să-și arate sfârcurile! Sunt multe tabuuri încă în societatea noastră care nu-și mai au locul… Mai ales dacă aceste situații sunt cuprinse în ceva artistic. Dacă sunt lucruri forțate, cu siguranță se pot comenta. Se pot discuta. Dar atunci când e un act artistic, trebuie înțeles din toate unghiurile. Trebuie înțeles în primul rând mesajul transmis” – a mai spus ea.

„Trebuie să ai un regim extrem de disciplinat de viață!”

Loredana Groza se menține într-o formă excețională și reușește acest lucru prin modul disciplinat de viață pe care îl are. Deși a fost acuzată că a recurs, de-a lungul anilor, la diverse intervenții și operații estetice, vedeta mărturisește că fără disciplină nu ar putea avea performanțe pe plan artistic.

„Nu prea am timp să mă gândesc să arăt altfel, pentru că atunci când ești tot timpul plecat, pe drumuri, trebuie să ai un regim extrem de disciplinat de viață. Altfel nu ai avea energia să cânți două ore, să îți faci încălzirea, și fizică, dar și vocală. Trebuie să îți drămuești foarte bine timpul, somnul, bineînțeles că mâncatul este esențial, pentru că el îți dă energia pe care trebuie să o consumi, și în același timp să nu te încarci prea tare. Mâncăm mai puțin și avem mai multă energie”, a precizat Loredana Groza pentru UNICA.RO.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton